View Full Version : Cos w stylu Bally na rooku...
Takanori~
13-03-2010, 16:15
Jako, iz obczajalem dzial o rooku zlookalem wypowiedz kogos, aby powstal resp Bally na rooku... Tak wiec stad moja propozycja o zrobienie moba do huntow jak Demon rooker, lecz z innym lootem, ale takimi samymi hitami... Vojska sam by sie na nim zlozyl, wiec byloby wyzwanie dla rookerow... Mogloby dropic z niego hmm... Demon armor ? Ale nie koniecznie... :p
Dodaje ankiete !
@2 down
Nie mowie, ze gram, ale Vojska by sie na nim zlozyl, i to byloby dobre... Napisalem, ze nie koniecznie demon amor... Nauczcie sie czytac ze zrozumieniem ja pier...
Lady Knighter
13-03-2010, 16:18
Odrazu S Set, Klapy, BH, MM, MA.
Stanowczo na nie! Już dużo itemów mamy na rooku (gram) a i tak ciągle chcecie nowych. Można dodać potwora ale loot taki jak demon rooker + crown legsy (RARE).
@Up
Napisałeś to w Edicie -.-
Ryśku xD
13-03-2010, 16:19
Nie no głupota...
Jestem na nie bo jest to nie potrzebne :mad:
Belfus Adri
13-03-2010, 16:26
Jestem na tak, tylko powienien byc jak master atom na mainie ;d
Stanowczo na nie! Już dużo itemów mamy na rooku (gram) a i tak ciągle chcecie nowych. Można dodać potwora ale loot taki jak demon rooker + crown legsy (RARE).
jaki masz lvl ?? Może na małym lvlu nie potrzeba ci nic nowego ale taki Vojska na prawie 500 nudzi się itemami i monotonnym expieniem na darkach i by chcial jakiegoś fajnego bossa zabić
Jestem na Tak
Nie bo już na rooku macie dobre potwory i quest jest na demon seta , więc zaraz się zacznie żeby mpa zrobili .Na rookgardzie jest już dużo urozmaiceń więc nie róbmy tam drugiego main'a.
Nie!
buahahahah trzeba było czytać post a nie wzorować się ssami . ten quest to był fake
Legend Shooter
13-03-2010, 16:28
Nie bo już na rooku macie dobre potwory i quest jest na demon seta , więc zaraz się zacznie żeby mpa zrobili .Na rookgardzie jest już dużo urozmaiceń więc nie róbmy tam drugiego main'a.
Nie!
Takanori~
13-03-2010, 16:28
@up
O ile mi wiadomo jest jak sie m axe robi, ale nie wiem czy to devil czy master... :p
Kumpel Armii
13-03-2010, 16:33
Z Demon Rookera już lecą C legi ...
Jestem na nie, ponieważ rookgard już nic więcej nie potrzebuje! A vojska jak by nie bocił, to by miał 300. Pozdro!
Nie!
Na rook'u nie ma demon seta. to jest sciema!
Zarexoholik?
13-03-2010, 16:34
No chyba was pojebało. Z rooka róbicie drugi serwer... Jestem na nie. Jestem za tym, bym usunęli cały ten syf na rooku.
#Niżej
Fajnie to by było jakby usunęli ten syf. Ograniczyli się tylko do wbicia 15 levela i wyjazd na maina. Rookgard to wyspa nowych. Ma nauczyć grać! Podstaw tej gry! Ty w 2010 roku nadal myślisz, że rook to oddzielna wyspa, na której się gra do 1k levela.
Takanori~
13-03-2010, 16:36
@up
Dlaczego niby nie ? Co Wy myslicie, ze wszyscy maja ciagle expic ?! Przeciez to ma byc przyjemnosc, a nie maniaczenie od 6 rano do 22 w nocy... Nie mowie tutaj tylko o Vojsce, ale tez o innych, fajnie byloby dropnac cos fajnego raz na jakis czas...
Jestem na nie. Czy wy chcecie zrobić z rooka drugiego maina...?
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
13-03-2010, 17:11
ze gram, ale Vojska by sie na nim zlozyl, i to byloby dobre...
A ja jestem za. Gra na rooku ogólnie po jakimś czasie robi się nudna, więc przyda się jakieś urozmaicenie. Mówicie, że i tak już jest dużo. Jesteście w błędzie, bo wszystko zostało już zdobyte/zabite.
Itemow i potworow na rooku jest duzo a potwor zbedny.
Na rooku jest dużo potworków na których możecie expić.
Jestem na nie.
Co do potwora przydałby się boss na rooku ale co do demon arma nie.
Szaloony Zieloony
13-03-2010, 21:27
Można by dać takiego Bally Rookera. I loot z niego to itemki z ani rook, dsm, c legi inne gówna tego typu i może jakiś rarek np. elven armor :>.
Jest na czym expic i za duzo bedzie tego:o NIE:)
To jest rook, tam i tak za dużo dodali :| Nie wiem w ogóle skąd nawyk żeby tam zostawać i expić ;/
Jeżeli już ktoś się decyduje żeby tam zostać i expić, to niech się liczy z tym że to jest rook :|
No chyba was pojebało. Z rooka róbicie drugi serwer... Jestem na nie. Jestem za tym, bym usunęli cały ten syf na rooku.
#Niżej
Fajnie to by było jakby usunęli ten syf. Ograniczyli się tylko do wbicia 15 levela i wyjazd na maina. Rookgard to wyspa nowych. Ma nauczyć grać! Podstaw tej gry! Ty w 2010 roku nadal myślisz, że rook to oddzielna wyspa, na której się gra do 1k levela.
Proponuję żebyś się już nie wypowiadał bo nudzą się ciągle takie same odpowiedzi , jesteś po prostu idio*ą , jak ty byś grał na rooku to byś chciał ulepszeń a jak grasz na main to chcesz ulepszeń na main chyba logiczne , poza tym to nie ten sam rook co 4lata temu , tibia się rozwija i idzie do przodu , od tego jest ots żeby się bawić....
@topic
nie. czemu?
bo to za silny potffffuuur , jak już to jakiś new monster :D ale nie gram ani rook ani main wiec obojętne mi to ;p
Assassin Mateusz
14-03-2010, 10:11
Jestem na nie .
No i chyba wszystko jasne. Jezeli najwiekszy lvl na rooku nie jest za dodaniem takiego potwora, to watpie, aby takie cos weszlo w zycie.
rook jest to tylko wyspa poczatkujacych, wbijajac 15 poziom wychodzimy na maina. ci ktorzy zostali na rooku powinni zapierdalac do xxx lvlu na rootach, a teraz chcecie z wyspy poczatkujacych zrobic 2 maina, niech odrazu zrobia pvp na rooku i uhy z npc.
@Up
a co ma lvl w tibi do rzeczy ? : O
Jestem na nie człowieku nie wiesz co ty piszesz.Cos takiego jak bally ?...Nikt by nie dal rady taki Vojska musiałby paść chyba z 50x ,żeby to ubic..Jestem na nie.
Druid z Armi
15-03-2010, 20:08
@Up
Napisałeś to w Edicie -.-
Crown legi lecą z demon rookera, wiem bo 2x lotnelem, 1 wspólnie z Mistą Manem, a drugie z moim ziomkiem Darkiem
Jestem na nie. Jest dracula, jest demon rooker i starczy. Jeśli już to potwór bylby tylko najazdowy. Loot? Na pewno nie demon armor. Mogłaby powstać nowa zbroja specjalnie na rook. Wyglądałaby jak Amazon Armor. Właściwości: 14/15 Arm., +3% do magii.
Nie. Pomysł totalnie bezsensu. To jest Rookgard. Wbijasz 15 lvl i chop siup wybierasz profe i napierdalasz.
Demon Armor ? Niee, strasznie klasyczne. Może lepiej słabszą pandemkę ?[irn_off]
zal ludzie co wy jebiecie z tym 15 lvlem.
Rookgaard to jest zupełnie inna gra na to wg mnie powinien być zrobiony osobny server, zupełnie inne zasady tam panują, jest to zupełnie inna gra niz na mainie ***** tak trudno to zrozumieć??
Nie grałeś nigdy na rooku a jebiesz takie smuty.
Mi by akurat nie przeszkadzało gdyby na rooku nawet był queen albo cos tak zeby dziesięcu h lvli nie moglo go zabic cos jak omen czy minion na mainie.
Ale to nie wejdzie bo dzieci puaczą ze na rooku jest za dużo wszystkiego.
Może od razu połączcie main z rookiem i wszystko będzie okej. ; ) [ironia]
@Topic
Pomysł jako tako ale wątpię aby wszedł w życie. ; >
Keshuter
17-03-2010, 08:43
na rooku jest sporo bossow- dracula serpent spawn , demon rooker... jak sie h lvl nie podoba rook to niech na main ida. juz jest stanowczo za duzo loota. chyba ze bylby to jakis potwor z ktorego loot bylby np. uh?
jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.