PDA

View Full Version : Hail old APO

Dark Devorious
13-03-2010, 19:24
Tak , guildia stworzona dla osob grajacych na starym , pieknym APO :(
Co guildia offeruje? W tych czasach nic bo to syf ;c
Vice dla kazdej osoby ktora czesto przebywa na kanale guild-chat.
O invite pisac w zasyfionym forum ( ofc. w tym temacie ) lub w grze na nick
Wsciekle Piesci Weza / Tacho.

Jezeli ktos chce sie ponapinac to zapraszam wlasnie do tego tematu :>

@down Okey :) Znalem Royal Backa. 19:42 Guild Master: Zaprosiles Vial Kighs do swojej gildii.

Vialu$:*
13-03-2010, 19:40
ja moge dojsc :] nick Vial Kighs :] gralem na old apo nick pagana kigh ,old SevipelxD,Royal back

Rembik
19-03-2010, 04:49
Nie rozumiem cie, jak ci się nie podoba teraz APO to po co grasz? Gram tu od początku serwa z dużymi przerwami i moim zdaniem serwer się bardzo rozwinął, kiedyś było zajebiście? To był początek 7,6 dlatego tyle graczy było nic z tym już nie zrobisz i w ogóle myślisz, że wtedy nie było noobów, złodziejstwa, botów, allegro kids, ścigania się z levelem? Było tak samo jak jest.

Gram od 2006r. Czyli rok po założeniu. Stary nick: Nitro Nemtor, wtedy zajmowałem 3-4 miejsce w czołówce. Jeśli faktycznie jesteś ze starego apo oraz zachowałeś resztki normalności w tym nienormalnym świecie to chętnie przyjme zaproszenie, nick w grze: Doo, wbijam czasem głównie poskillować postać ma pare dni.

Pamiętam Cie! ;p jeśli to ty ;o

Zodika Rook
19-03-2010, 06:42
Od jakiego lvl do gildi przyjmujecie??

Gram na apo od 2007;) z przerwami

Arrow™
19-03-2010, 21:18
Gram od 2006r. Czyli rok po założeniu. Stary nick: Nitro Nemtor, wtedy zajmowałem 3-4 miejsce w czołówce. Jeśli faktycznie jesteś ze starego apo oraz zachowałeś resztki normalności w tym nienormalnym świecie to chętnie przyjme zaproszenie, nick w grze: Doo, wbijam czasem głównie poskillować postać ma pare dni.

Xalamer
21-03-2010, 10:24
Mogę dojść gram na APO od
23.11.07 godziny 22:58

gomez
19-05-2010, 19:06
Sory za off top ale Rembik jednak było troche inaczej bo gram tutaj od 4 lat również z dużymi przerwami i wiem coś na ten temat. Wtedy nie było aż takiego złodziejstwa, a lvl było wbić dużo ciężej niż teraz :):)

Vojska
19-05-2010, 19:12
Sory za off top ale Rembik jednak było troche inaczej bo gram tutaj od 4 lat również z dużymi przerwami i wiem coś na ten temat. Wtedy nie było aż takiego złodziejstwa, a lvl było wbić dużo ciężej niż teraz :):)

Kiedyś jak na kingach się expiło w 10 osób, to bloker gdy zlocił np. golden boots to nikt z ekipy nie pomyślał, aby zabrać loot ^^, nawet osoby które sobie tylko stały.

Ernii
19-05-2010, 19:42
Kiedyś jak na kingach się expiło w 10 osób, to bloker gdy zlocił np. golden boots to nikt z ekipy nie pomyślał, aby zabrać loot ^^, nawet osoby które sobie tylko stały.

heh no kiedy nie powiem kiedy ja zaczynalem blokowalem dla typa to kradl mi lota ;/ i go zabilem pozniej wpadlo po mnie ze 4 ; [ fakt nie gralem miesiac po wlaczeniu ale niby tez old apo ;s

ARMEDIS
20-05-2010, 01:18
Nie rozumiem cie, jak ci się nie podoba teraz APO to po co grasz? Gram tu od początku serwa z dużymi przerwami i moim zdaniem serwer się bardzo rozwinął, kiedyś było zajebiście? To był początek 7,6 dlatego tyle graczy było nic z tym już nie zrobisz i w ogóle myślisz, że wtedy nie było noobów, złodziejstwa, botów, allegro kids, ścigania się z levelem? Było tak samo jak jest.

Popieram, nie chce mi się pisać ;]

Lesny Ludek
20-05-2010, 08:10
Ja zacząłem w 2006r potem troszke przerwy w 2007 też grałem a potem od 2008 cały czas ;) już syf był xD
Lesny Ludek / inva zamawiam ;) potem odejde z innej gildi