View Full Version : Boss na Rookgardzie
Witam
Moja propozycja jest taka aby dodać na rooku Bossa:
1.Miałby on 200000 Hit Points
Hity 500-900 na sekundę
Respiłby co jakiś czas Skeleton Lordy
Loot:
10-15cc
Crown Legs
Demon Shield(rzadko)
DSM(rzadko)
Knight Set
ROTS itp. itemy różne np.BOH,Vampire Shield,Crown Armor,Amulet Of Loss
byłoby to takie coś jak Omen na MainLandzie...
Chłopcze 200k hp wiesz co to jest ? 500-900 hity na sekunde -.-Człowieku musiałbyś mieć jakis 700 lvl na rooku to jest nierealne niepotrzebnie temat zakładałes.
Elite Filutek
13-03-2010, 22:00
Człowieku chcesz nabijac bezsensowne posty GoGo Mazurek . 700-900 na sekunde . Masz mózg ?. 200k hp ? Pomyśl zanim coś napiszesz .
Koles przesadziles taki potwor to na main jedynie jak na rook to za duzo hp
pomysł beznadziejny ... znów dostaniesz bana za wbijanie postów
Jestem na nie
Lady Knighter
13-03-2010, 22:03
@Top
Wypier***** z tego forum JUŻ!! Nie nabijaj ok? Tylko Azbest ma do tego prawo.
@up
swiete slowa
@top
ogarnij siee...
Seth Drut
13-03-2010, 22:36
to by bylo zbyt silne.
wiesz ile osob by musialo nosic blokerowi ihy? xd
jestem na nie
`diGiel <3
13-03-2010, 22:54
Jebany idiota ,sory no ale nie mam sily do takich imbecylów -.- !
NIE
xD Lukki xD
13-03-2010, 23:42
Loot 10-15cc
Aha.
Kolejny idiotyczny temat twojego autorstwa, pomyśl zanim coś napiszesz.
Bez poważania xD Lukki xD.
Witam
Moja propozycja jest taka aby dodać na rooku Bossa:
1.Miałby on 200000 Hit Points
Hity 500-900 na sekundę
Loot:
10-15cc
Crown Legs
Demon Shield(rzadko)
DSM(rzadko)
Knight Set
hmmm na roku nie ma tyle sl co na Main ;)
Surio__:D
13-03-2010, 23:54
Po
1.Nie przymyślałeś ankiety :
Jestem na Yes - poprostu nie mogę z tego HaHaHa...
Jestem na No - Poćwicz angielski chłopcze.
2.Idiotyczny pomysł w chuj.... może odrazu dodać all itemki z rooka ? hm ? rook botsy itp.
3.Idz już lepiej stąd bo każdy twój post o propozycji jest ignorowany przez każdego.
na rooku juz są aż 4 bossy
Murius dla graczy z bardzo wielkim lvlem
Demon rooker dla graczy z ponad 200 lvlem
Serpent Spawn dla graczy z 150+ lvlem
Lucky Rat dla graczy z niskim poziomem
z każdych leci coś cennego wiec jestem na nie co do Muriusa to nie wiem ;)
@edit
zapomiałem napisać ze Dracula jest xd
i o tym ze jeśli ten potwor by bil 900+400+= 1300 ;]
te 400dmg to hit skeleton lorda a jeśli by przywołał dwa kombo 1700 ;o
Belfus Adri
14-03-2010, 00:58
Jestem na nie, tego potwora nie zabil by nikt...
Mogli by zrobic cos ala bally tylko ze z innym lootem.
Jestem za !
O tak 900 dmg per second !111
Durny pomysł, lecz się człowieku, nie wiem jak Akananto mógł mnie z takim idiotą porównać...
Legend Shooter
14-03-2010, 09:13
Znowu twój bezsensowny post ...
200k hp pomyśl zanim coś napiszesz .
NIe
Bastek10
14-03-2010, 09:20
Hity 500-900 na sekundę
Aha,i co jeszcze?Kolejna twoja idiotyczna propozycja.Jestem na nie,a oprócz tego powinni Ci zbanować jeszcze to konto a co do bossów to jest już kilka na roku.STYKA
Szaloony Zieloony
14-03-2010, 09:23
Taa i ciekawe kto by to zabił. Ja proponuje żebyś dał tą propozycje za rok jak fsza będzie miał już z 666 :D.
Ta propozycja jest podobna do "Cos w stylu Bally na rooku..." . ;p
A ten znowu ze swoją zajebistą propozycją.
@topic
Jestem na nie. Kolejny boss na rooku jest niepotrzebny.
.EfErEtI.
14-03-2010, 12:41
Przesadziłeś :) Ale nich będzie taki Boss Ale Mortiis niech sam dobierze :)
Zarexoholik?
14-03-2010, 12:44
Coraz głupsze są te twoje propozycje. Usiłujesz wzbić się na podium idiotów tego forum? Jesteś coraz bliżej. Propozycja wyssana z palca i nie tylko... : )
200k hp. Aha.
OTS king ma 35khp...
Quiet v 2.0
14-03-2010, 13:17
Zanim następne osoby zaczną cię wyzywać, rozłożę twoją propozycję na kilka części i skomentuję.
Miałby on 200000 Hit Points
Dużo, ale to daje możliwość expienie w party, kilka osób które biją i kilka które leczą. Mimo wszystko można zmniejszyć ilość hp do 60-100k.
Hity 500-900 na sekundę
Za duże hity. 500 co 2 sekudny + od czasu do czasu 1k ze spella to by było rozsądne, inaczej nie ubiją go.
Nie potrzebne.
Loot:
10-15cc
Crown Legs
Demon Shield(rzadko)
DSM(rzadko)
Knight Set
Loot może być, ale dodać do tego SL i to tyle.
Sama propozycja dobra, ale tutaj trzeba opisywać to porządnie i porządnie to przemyśleć, inaczej zaatakuje cię banda idiotów, która nic nie potrafi wymyślić, a wyzywa ;]
Zanim następne osoby zaczną cię wyzywać, rozłożę twoją propozycję na kilka części i skomentuję.
Dużo, ale to daje możliwość expienie w party, kilka osób które biją i kilka które leczą. Mimo wszystko można zmniejszyć ilość hp do 60-100k.
Za duże hity. 500 co 2 sekudny + od czasu do czasu 1k ze spella to by było rozsądne, inaczej nie ubiją go.
Nie potrzebne.
Loot może być, ale dodać do tego SL i to tyle.
Sama propozycja dobra, ale tutaj trzeba opisywać to porządnie i porządnie to przemyśleć, inaczej zaatakuje cię banda idiotów, która nic nie potrafi wymyślić, a wyzywa ;]
Popieram, a szczególnie wywyższam Twoją ostatnią wypowiedź. ;)
Co do propozycji, to wydaję mi się, że taki "boss" przydałby się na Rook'u. Tak jak powiedział kolega wyżej, troszkę przesadziłeś ze statystykami, ale sama myśl jaką chciałeś przekazać jest w porządku.
Dokładnie, trzeba porządnie przemyśleć... Dziwisz się, że wszyscy na niego najeżdżają skoro propozycja jest idiotyczna i w ogóle nie ma się do realiów?
Każdy z tej "banda idiotów" umie wymyślić taką pseudopropozycję, ale po prostu nie zaśmieca tego działu swoimi idiotycznymi wywodami, co właśnie zrobił autor.
Flameoff.
Propozycja zła od początku do końca.
Keshuter
14-03-2010, 17:04
najpierw nabijasz xxxx postow w ciagu 1 dnia a potem placzesz ze bana dostajesz. naprawde jestes az taki glupi? idz na mazurski.
@edit spojrzalem na loot to az mi sie plakac chcialo Demon shield (rzadko) czlowieku skoro mialoby cos takiego powstac to musialby byc jakis niewyobrazalny loot ... lepszy loot leci z demon rookera niz z potwora jaki chciales zrobic.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
14-03-2010, 18:22
Hity 500-900 na sekundę
Ta, i wszystkie zapasy uhow zniknęłyby po jednym razie.
#topic
Na tak jeśli hity sięgałyby maksymalnie 400. Btw. po co nabijasz posty, skoro tego nie umiesz? Z tym trzeba się urodzić a jak nie to chociaż musisz udawać to, że mądrze, długo, wyczerpująco i rozwlekle pisze na każdy temat. Inaczej wbijesz max 100 postów i dowidzenia.
Xienus :>
14-03-2010, 18:28
rook ma juz bossa
Drakule
i tak naj mob na roku powinien rotworm...
Marcelllo
14-03-2010, 18:31
Ja jestem na tak.
Przydałby się potwór do huntów grupowych... teraz wszystkie można solować...
A co do hitów i hp - właśnie na tym polega boss. A żeby go ubić potrzeba silnej ekipy (kilku IH'erów) :)
.Rozentuzjazmowany.
14-03-2010, 18:32
Co Mazurek robi z ludzmi ; ))))))))))))))))))))))))))))))
Wieselek
14-03-2010, 18:47
Zal cie noobie :) jest już Mumia wystarczy .. ostatecznie jakiś boss ale nie z takimi hitami .. Hity po 450 czasami 1k ale to bardzo rzadko ... Wejście z ekipa 200 lvl+ np 8 osób :) Hp około 75-90k max A co do lotu to mowie tak :Explosion (Bardzo Rzadko),Giant Sword (Rzadko) , Pharaon Sword (nie wiem ale bardzo rzadko był by to nowy sword na rooku :), 1-8 Snowball (Zawsze) , Mega Manas [1-3 użycia] ( Rzadko) , moze Hammer of Wrath atak 48 obrona 12 :) był by to tez nowy przedmiot na rooku wypadał by bardzo rzadko , Wand of Inferno ten wand wygląda bardzo ładnie wypadła by on (radzko) lub Wand of Decay tez jest bardzo ładna i idealna do dekoracji domku , Amazon Armor arm 13 wypadał by (bardzo bardzo rzadko) a moze Helmet of the Ancients arm 11 (wypadał by raz na 100) Demon shield :D ,Stone Skin Amulet items bardzo ciekawy sam posiadam 2 egzemplarze :) Magic Emerald Ring ( z co 5 ) Co wy na to żeby wypadał jeszcze crystal key :) Oczywiście lota można wybrać pozostawiam to administracji. Ten Boss pojawiałby się raz na dzień lub tydzień to tez pozostawiam administracji :)
Druid z Armi
15-03-2010, 19:59
Jak przeczytałem to aż spadłem z krzesła. Totalny bezsens, po 1 taki lot?? pogieło cię?! lot może być nieznacznie lepszy niż na demonie, po 2-gie takie hity, lepsze niż demon tak z 1,5x, a co do życia niech ma 1,5x tyle co demon, bo zanim 200k hp zabijesz na potworze takim co wali 1,5x tyle co demon to musial byś iść co najmniej 2x po ihy ;p
Ja jestem na tak.
Przydałby się potwór do huntów grupowych... teraz wszystkie można solować...
A co do hitów i hp - właśnie na tym polega boss. A żeby go ubić potrzeba silnej ekipy (kilku IH'erów) :)
Zgadzam się, ale co to by była za ekipa jak blokerem mogli by być Vojska i Fsza i musiemi by miec co najniej ze 2 UHEROW, lub z 10 iherów :P a co jak boss sie przezuci na iherów (uherów)??
Chociaż byłaby faza, ale i byłby spadek cen rarów, które leca z bossa tzn c legi i dsm itd
@edit
mam pomysł niech dadzą devil atom rook(itemy podobne do tego) ale hity niech będą takie jak napoisałem up albo nawet 5x wieksze niz demon to była by faza jak elita by sie zbierała i lała w 10-20 osób go.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.