View Full Version : Usuwanie kont
Witam
Jak wiecie na APO niektóre osoby robią konta na forum ale pózniej na nie nie wchodzą...Tak samo jest w grze..Moja propozycja jest taka:
1.Usuwać konta na forum na które nie było logowania przez 3 miesiące,i konta które są zbanowane(Ja xD)
2.Usuwać konta graczy na serwerach które nie miały logowania przez 5
miesięcy,ponieważ komuś po 3 miesiącach zachce się grać a po 2 miesiącach usuwają konta..
glupia propozycja jestem na nie nic mi sie nie podoba elo
.EfErEtI.
15-03-2010, 16:16
Na serwerach już to jest :)
Konta usuwane są po 2 miesiącach braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie.
A na forum raczej też jest :) Lecz jeszcze regulaminu Forum nie czytałem :(
Nie pomyślałeś o tym, że ktoś sobie może zrobić półroczną ew. roczną przerwę i później znowu wrócić na forum/serwer bo mu się zachce grać? Propozycja jest beznadziejna i nieprzemyślana, te konta nikomu nie przeszkadzają więc po co je usuwać skoro ktoś na to poświęcił sporo swojego czasu?
#up
Co do serwerów, konta są usuwane ręcznie co jakiś okres czasu przez Mortiisa, jest to znacznie dłuższy okres niż 2 miesiące, jak sami zauważyliście na serwerze są konta na które nikt się nie logował z 6, 7 miesięcy i nadal istnieją. :)
MorgiBack
15-03-2010, 16:19
Widać kto tu uważnie czyta regulamin.
Tak jak kolega @2x up napisał, że już takie coś jest.
Brawo czytania ze zrozumieniem Regulaminu.
Scoop to closed proszę bo zacznie się zajebiste nabijanie postów.
Zarexoholik?
15-03-2010, 16:58
Ja uważam, że ty nigdy nie będziesz mądry i nigdy nie napiszesz ciekawej propozycji. Oczywiście, że jestem na NIE. Pewnie, dlatego że głupoty które wypisujesz mają na celu podbicie twojego licznika postów, a nie poprawę serwera/forum.
Bastek10
15-03-2010, 17:04
Powinno zostać tak jak jest.Wiele graczy nie gram przez 4miechy i tu nagle się loguje na forum.Wiec po co to zmieniać jak nikomu to nie przeszkadza.
Ryśku xD
15-03-2010, 17:55
Tak to bardzo dobra propozycja :)
Myślę lepiej żeby były konta usuwane , po miesiącu :)
Ehh... Twoje propozycję są zajebiste.
Jestem na nie, jest dobrze.
beznadzieja co ktos nie ma dostepu do internetu przez pare miesiacy , ma wysoki lvl gral pare lat i co usuną mu postac do kitu z tym Jestem na NIEEEE
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.