Zark
15-03-2010, 17:44
Hiho. Po 3 latach gry już na stałe stąd odchodzę. Nigdy już nie będzie tak jak kiedyś. I jeszcze te uhy na hocie...omg! Byłoby świetnie gdyby tylko manasy były na hocie, bo ms i ed rzeczywiście trochę tych MP mają ..-,-. Ostatnią moją postacią był Fifq którego oddaję old ownerowi :)
Na forum zostaję, czasami można się pośmiać.
Więc pozdrawiam :
-Sqaua,
-Citko,
-Aix,
-Arcon Shooter,
-Rembik.
-Baczeq,
-Too Get,
-Saint Lucas,
-Mazgaj Paladyn (kenny ;*),
-Elteser,
-Goku Mastah,
-Marville,
-Pamareno,
-Seviper,
-Vimpexx,
-Zgredzia
Stare czasy już nie wrócą. Moim zdaniem błędem było dodanie HOTÓW ponieważ bez problemów 1,1k ekiem składam np. 1.4krp. A o ms i ed już nie wspominam.
Myślę, że żeby troszkę naprawić APO trzeba usunąć HOTY, bo przez nie odchodzą gracze. Administracja...hmm....wysyłałem 100~ raportów o cave, zrobiłem temat w dziale skargi i odwołania z filmikiem na którym był ukazany cave pewnego gracza, ale nie został on nawet zbanowany. Przypominam, że w tym okresie został dodany regulamin, w którym pisało że za używanie cave bota jest delete. No ale po co komu regulamin :o
Ale najbardziej wkurzało mnie to , że gdy ktoś spamuje/używa wulgaryzmów nie zostaje ukarany. Bez sensu. Regulamin plax.
Więc Administracji nie pozdrawiam, może jedynie Tygrysa za to że robi wspaniałe mapy.
Baj.
PS: Teraz można mnie spotkać na ClassicTibia.com pod nickiem Exevis.
Na forum zostaję, czasami można się pośmiać.
Więc pozdrawiam :
-Sqaua,
-Citko,
-Aix,
-Arcon Shooter,
-Rembik.
-Baczeq,
-Too Get,
-Saint Lucas,
-Mazgaj Paladyn (kenny ;*),
-Elteser,
-Goku Mastah,
-Marville,
-Pamareno,
-Seviper,
-Vimpexx,
-Zgredzia
Stare czasy już nie wrócą. Moim zdaniem błędem było dodanie HOTÓW ponieważ bez problemów 1,1k ekiem składam np. 1.4krp. A o ms i ed już nie wspominam.
Myślę, że żeby troszkę naprawić APO trzeba usunąć HOTY, bo przez nie odchodzą gracze. Administracja...hmm....wysyłałem 100~ raportów o cave, zrobiłem temat w dziale skargi i odwołania z filmikiem na którym był ukazany cave pewnego gracza, ale nie został on nawet zbanowany. Przypominam, że w tym okresie został dodany regulamin, w którym pisało że za używanie cave bota jest delete. No ale po co komu regulamin :o
Ale najbardziej wkurzało mnie to , że gdy ktoś spamuje/używa wulgaryzmów nie zostaje ukarany. Bez sensu. Regulamin plax.
Więc Administracji nie pozdrawiam, może jedynie Tygrysa za to że robi wspaniałe mapy.
Baj.
PS: Teraz można mnie spotkać na ClassicTibia.com pod nickiem Exevis.