Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Nowy system "nabijania postow".

Dark Devorious
15-03-2010, 18:42
Yhmy na poczatek chcialem poinformowac , aby osoby ktore nalogowo napierdalaja te posty , zeby sie tutaj nie udzielaly ~.~

A wiec , wpadlem na pomysl aby wprowadzic nowy system postow.
Ciezko jest opisac , ale wygladaloby to tak ;

- Gdy zakladamy temat chcac przekazac cos graczom ( ostatecznie administracji - tutaj glownie chodzi o dzial "Bugi" lub "Opinie&Krytyka" )
np. Nowa propozycje , poradnik czy sonde to w tych dzialach tylko autor dostanie kolejny post a Ci ktorzy wypowiadaja sie na ten temat nie - bo po co?,

- Gdy gracz zaklada temat , chcac dowiedziec sie czegos ( glownie chodzi o dzial "pytania" , "pomoc" , "problemy" )
to Ci ktorzy wypowiadaja sie w owym temacie dostana post a autor nie,

- Wylaczyc cale "forum wielotematyczne" z nabijania postow ( chyba , ze juz to jest zrobione :D ).

No i jakies "plusiki"
- Dzialy takie jak - pytania czy pomoc , beda oblegane przez uzytkownikow aby pomoc komus,
- Administracja bedzie miala odrobine mniej roboty,
- Mniejszy syf na forum.

Drobne minusy
- Nalogowych "nabijaczy postow" przez pierwsze pare dni ogarnie panika :/
- ??? Ni ma.

Podobnie mozna zrobic z reputacja , ale wtedy to "Ci najwieksi" potna sobie zyly.
Prosze oszczedzic sobie posty typu "Chyba Cie pojebalo" - mozliwe , ze moze skonczyc sie to warnem :D
Zapraszam do wypowiadania sie ...

#EDIT - Wprowadzilem sonde publiczna "kazdy bedzie mogl zobaczyc , kto jak glosuje" :D Chetnie zobacze tych nabijaczy ;c

Seth Drut , a czy to zle , ze bedzie wiecej poradnikow ? Moim zdaniem to chyba lepiej :D #edit2 Jasnowidz jebany :D
M4A1 sugerujac sie twoja wypowiedzia , to jestes ****** :D Piszesz , ze kazdy spamuje w jednym temacie zeby nabic posta a i tak jestes na nie. Nie kapuje Cie synek :>

Bo chyba nie tylko mnie to zaczyna powoli denerwować.
Zatem prosze Modka o zmienienie z sondy "Nie - Nie uzasadnione sie nie licza" na "Nie - Prosze uzasadnic w temacie"
Dziekuje ...

Kamor Wielki
15-03-2010, 18:44
Ta propozycja jest...(nie przystoi kamor,opanuj się!) głupia.

Niech będzie tak jak jest.

Niech nasz Mentor Wolly się tu wypowie :))
On coś wie o tym fachu.

Do Azbesta - Only God Can Judge Me

Seth Drut
15-03-2010, 18:48
tak, ale wtedy dziennie by bylo mase propozycji, poradnikow itd. i prawie zadnych wypowiedzi w tych tematach. jedynie w dziale pomoc, problemy itd. beda powtarzac sie te same "pomoce"
na forum powstal by straszny spam i cleanerzy by mieli wiecej roboty xd
dlatego jestem na nie ;)

@edit
tak, lepiej jezeli bedzie wiecej poradnikow... tylko jakich?
beda powstawac poradniki typu: jak otworzyc bp, lub wysalc parcel (wiem, taki juz jest xd)
czy takie poradniki sa potrzebne? ;s

M4A1
15-03-2010, 18:48
nie bo nie
Nie no nie nabijam postow ale tez mnie to denerwuje jak tos w 1 temacie pisze 20 odpowiedzi jest to irytujące i w miare denerwujace powinnie dawac odrazu bana na konto gdy sie pisze z 10 postow
Temat Nie

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
15-03-2010, 18:49
Yhmy na poczatek chcialem poinformowac , aby osoby ktore nalogowo napierdalaja te posty , zeby sie tutaj nie udzielaly ~.~
Tylko Moderator może mnie sądzić

- Gdy zakladamy temat chcac przekazac cos graczom ( ostatecznie administracji - tutaj glownie chodzi o dzial "Bugi" lub "Opinie&Krytyka" )
np. Nowa propozycje , poradnik czy sonde to w tych dzialach tylko autor dostanie kolejny post a Ci ktorzy wypowiadaja sie na ten temat nie - bo po co?,

Wtedy forum umrze, bo nikt nie bedzie sie wypowiadał

"Chyba Cie pojebalo"
Wyręczyłeś mnie.

#edit
Nie ma czegoś takiego jak

Nie uzasadnione sie nie licza )
Wszystkie się liczą, bo to jest sonda

#edit 2

Czemu masz aż 439 postów? Nie za dużo jak na anty-nabijacza? Usuń sobie 400~ to może dostaniesz +2 do respektu

Azbestow zauwaz , ze na forum jest od dwoch lat :) Ty takze dlugo tu goscisz ale tym kontem jestes od paru miesiecy a twoja liczba postow juz mnie przegonila. ehehehe
Jako wzorowy anty-nabijacz powinieneś tylko czytać posty, a nie je komentować. Btw. właśnie sobie nabiłeś, gdy ja grzecznie edytuje. DELATE?

Max'iu
15-03-2010, 18:53
Tak nieuzasadnione się liczy? Fajnie...

Co do tematu, to oczywiście nie. Niech sobie ludzie nabijają te posty, bo i tak jak im się skończą tematy to idą np. do pomocy itp.

Dark Devorious
15-03-2010, 18:58
Azbestow zauwaz , ze na forum jestem od dwoch lat :) Ty takze dlugo tu goscisz ale tym kontem jestes od paru miesiecy a twoja liczba postow juz mnie przegonila. ehehehe - ofc. nabilem posta.

Jako wzorowy anty-nabijacz powinieneś tylko czytać posty, a nie je komentować. Btw. właśnie sobie nabiłeś, gdy ja grzecznie edytuje. DELATE?

Yhmy na poczatek chcialem poinformowac , aby osoby ktore nalogowo napierdalaja te posty , zeby sie tutaj nie udzielaly ~.~ "DELATE"?

Gdyby to nie pomoglo

Tylko Moderator może mnie sądzić

Wiesz co? Nie wiem o co chodzi ludziom, którzy się irytują na widok osoby z
ilością postów większą niż tysiąc.
Na innych forach, np. Metina czy LastChaos widziałem osoby, który mają
ponad 5k postów i nikomu to nie przeszkadzało.

Jest tu gdzies napisane , ze mi to przeszkadza?

No i jakies "plusiki"
- Dzialy takie jak - pytania czy pomoc , beda oblegane przez uzytkownikow aby pomoc komus,
- Administracja bedzie miala odrobine mniej roboty,
- Mniejszy syf na forum.

Liczy się jakość, a nie ilość. ;)

Moze i tak , ale chodzi mi o mniejszy spam na forum ...

F!go
15-03-2010, 19:08
I tak twoja propozycja tego nie zmieni, bo zawszę jakoś będą nabijać te posty...
A tak w ogóle tak bardzo Cię to razi, że ktoś ma 99999~ postów i niedawno założone konto?
Jak wypowiada się z sensem to niech sobie je tam nabija, mi to lata, tak jak pewnie i innym

#edit

Właśnie chodzi o to że ludzie piszą bez sensu i nabijają posty w każdym temacie jakim się da tak jak np. Wolly

@
Ja piszę posty bo lubię je pisać i myślę że twoja propozycja jest dobra a z reputacją powinni zrobić coś tak żeby każdy kto jej nie zbiera mógł sobie ją wyłączyć

Widocznie wypowiada się z sensem, jeśli bana jeszcze nie wyrwał,
lecz nie mnie to oceniać, bo nie przeglądam zbytnio wszystkich tematów na forum

pomozplz
15-03-2010, 19:12
Ja oczywiscie jestem jak najbardzizej na tak :) podoba mi sie twoj pomysl mam nadzieje ze wejdzie w zycie ;)

Stoner
15-03-2010, 19:13
Wiesz co? Nie wiem o co chodzi ludziom, którzy się irytują na widok osoby z
ilością postów większą niż tysiąc.
Na innych forach, np. Metina czy LastChaos widziałem osoby, który mają
ponad 5k postów i nikomu to nie przeszkadzało.

handlarz_narkotykow
15-03-2010, 19:15
A tak w ogóle tak bardzo Cię to razi, że ktoś ma 99999~ postów i niedawno założone konto?
Jak wypowiada się z sensem to niech sobie je tam nabija, mi to lata, tak jak pewnie i innym

Właśnie chodzi o to że ludzie piszą bez sensu i nabijają posty w każdym temacie jakim się da tak jak np. Wolly

@
Ja piszę posty bo lubię je pisać i myślę że twoja propozycja jest dobra a z reputacją powinni zrobić coś tak żeby każdy kto jej nie zbiera mógł sobie ją wyłączyć

Azielu$
15-03-2010, 19:17
Nie, bo nie. Nie wiem co wy się tak sracie o to nabijanie postów... Ja jak widzę, że jakiś kretyn chce sobie nabić to po prostu go nie czytam. Poza tym co was to obchodzi kto ma ile postów? Liczy się jakość, a nie ilość. ;)

Karpek
15-03-2010, 19:25
Ten kto nabija 'nałogowo' posty to prędzej czy później dostanie bana. Nie wiem o co wam chodzi. Jestem na nie.

.EfErEtI.
15-03-2010, 19:27
Jestem na NIE .... Tak jak Up.. Jestem tego samego zdania co oni :)