View Full Version : Wymiana rook main :)
.EfErEtI.
16-03-2010, 13:48
Witam dziś zauważyłem , że dużo ludzi wymienia się rook - main , więc wpadłem na pomysł . Wyglądało by tak :)
Wchodzimy na stronę http://armia.toproste.pl I tak jest takie coś jak : Wymiana Rook -Main Klikamy to i pojawia się kto chce się zamienić i za co :) np.
Gracz:Boonek
Przedmiot: Fire Axe
Za co ? : 15 k cc
Koniec Licytacji : 21.05.2015
Lub podobnie :)
Plusy:
Brak oszustw
Minusy:
Chyba Brak . :(
ps. Pomysł jeszcze nie jest całkiem domyślany :) Ale staram coś się zrobić ,żeby było lepiej :)
Specjalnie dla KaZeK :
Czyli jak masz Fire axe na rooku daję ci kase na main Czy to trudno Zrozumieć ?
Żeby nie było płaczu i nasz kochany EfeReTttTowteoiwketii się nie popłakał zmieniam posta !111
Jestem na nie, bikołs regulamin
^edit
Naucz się odmieniać buraku wtedy może nazwę Cię po "imieniu"
.EfErEtI.
16-03-2010, 13:58
nie chodzi mi o to :( że z main na rook :( tylko przedmioty rook by się wkupywało od graczy Rook za kase na Main i odwrotnie :)
Jestem na tak, ale to szkodzi bo wiele rare by było.
Pablosikk
16-03-2010, 16:03
ja zaznaczylem "Chcę tego , idę na piwo !"
Pozdrawiam
Pablosikk
Action16
16-03-2010, 16:27
Jestem na tak bardzo dobry pomysł myślę ze mógłby wejść w życie.
ps. Pomysł jeszcze nie jest całkiem domyślany :) Ale staram coś się zrobić ,żeby było lepiej :)
Użyj mózgu!
@topic
Głupie, nieprzemyślane. Jestem na nie.
Sub Zero 2
16-03-2010, 17:57
Jestem na tak.
Jedna z lepszych propzycji.Nie będzie już tak wieeelu oszustw.
Zaznaczyłem,że ide na piwo choć nie ide :D.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
16-03-2010, 18:01
Minusy:
Chyba Brak . :(
Bóehehehe mylisz sie
#topic
Na nie, bo przez to strona i forum mogą źle funkcjonować. Kolejnym argumentem przemawiającym na nie, jest brak jakichkolwiek emocji. Da, czy nie da? Wyjebie, czy nie? Jest normalny, czy ma 12 lat i okrada? Ogólnie to troche przekombinowana propozycja.
Nie. Gracze przeprowadzają takie wymiany na własną odpowiedzialność i niech tak zostanie... A jak już chcesz się zamieniać to znajdź zaufaną osobę.
Sponio pomysł, tylko, że nie wprowadzą ;d;d
Dobry pomysł ,ale myslisz ,że łatwo jest coś takiego zrobić ?Jestem na tak.
Zrobienie czegos takiego jest banalne a dla mortiisa szczególnie, lecz jestem na nie. Czemu? Bo tak.
Użyj mózgu!
@topic
Głupie, nieprzemyślane. Jestem na nie.
twoje propozycje tez sa nieprzemyslane ale n/c
@top jestem na tak . swietna propozycja . duzo osob szuka i zasmieca gc wiec w koncu mogliby zobaczyc i napisac do danej osoby !
Jestem na nie wymieniaj sie przez allegro albo zamiast items to wymieniaj sie 1cc-XXcc chyba 50cc po 1cc
Watpie zeby ktos cie oje**l na 50cc na mainie:| troche dluuugo ale masz pewnosc:)
Jankulowski
20-03-2010, 22:51
Taki sam TEMAT ZROBILEM KILKA TYGODNI TEMU!Wyszlo na NIE!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.