Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Zamykanie Tematow

Senshi
16-03-2010, 14:05
Lathus

Nie rozumiem dlaczego dostałem BAN za Nabijanie postów?

Tygrys

Na dodatek od¶wieżałe¶ stare tematy, aby tylko nabić posta. Czysta głupota...

Moja propozycja polega na tym aby stare tematy byly zamykanie zeby nie bylo jak wyzej napisane:)
Temat zostawalby zamkniety po XX dniach po ostatnim poscie... np. Jezeli w tym temacie nie wypowiadal sie ktos dluzej niz te XX dni topic zostaje zamykany:)

Po co to?
Zeby uniknac wyzej pokazanej sytuacji...Nie on sam bedzie tak robil:)

PS:Oczywiscie moja propozycja nie dotyczy wszystkich działów!!!

.EfErEtI.
16-03-2010, 14:07
Jestem na taK :) pomogło by to banom :(

KaZeK
16-03-2010, 14:11
Nowo¶ci
Opinie & Krytyka
Propozycje
Sondy ( Automatycznie po zakończeniu ankiety )
Wywiady
Pomoc
Grafika

I kilka innych ;)

Jestem za.

Hoenix _/
16-03-2010, 14:30
Jestem na tak :)
S± tacy, co się napinaj± w innych temach, co już nikt go nie czyta. :P

Bastek10
16-03-2010, 15:32
Oczywi¶cie że jestem na tak.Mogli by zamykać tematy po 2 tygodniach lub tygodniu.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
16-03-2010, 17:37
Temat zostawalby zamkniety po XX dniach po ostatnim poscie... np. Jezeli w tym temacie nie wypowiadal sie ktos dluzej niz te XX dni topic zostaje zamykany:)

Tylko czy to jest możliwe do wykonania?

#topic
Żeby nabijać posty przez od¶wieżanie, to trzeba być skończonym idiotom. Za duże ryzyko warna, bana + pogorszenie opinii w oczach modków... bezsens. Ogólnie to jestem na tak, ale w takim "owionie", "rl życiu", czy "humorze" nie powinno być to wprowadzane.

Sub Zero 2
16-03-2010, 17:54
Jestem na tak.
Bardzo by to pomogło i zapobiegło nabijaniu postów.

Azielu$
16-03-2010, 18:12
Jestem na nie. Moim zdaniem osoby, które od¶wieżaj± stare tematy bezsensownymi postami powinny dostawać 2 punkty i już. :f Dlaczego nie automatyczne zamykanie? Dlatego, że czasem kto¶ wpadnie na taki sam pomysł [propozycje], b±dĽ będzie miał podobny problem [Pomoc/bugi] i po prostu od¶wieży stary temat zamiast zakładania nowego...

Patryk1441
16-03-2010, 18:53
Jestem na nie. Moim zdaniem osoby, które od¶wieżaj± stare tematy bezsensownymi postami powinny dostawać 2 punkty i już. :f Dlaczego nie automatyczne zamykanie? Dlatego, że czasem kto¶ wpadnie na taki sam pomysł [propozycje], b±dĽ będzie miał podobny problem [Pomoc/bugi] i po prostu od¶wieży stary temat zamiast zakładania nowego...
Przecież napisał, że nie tyczy się to wszystkich działów.
@top
Ogólnie pomysł mi się podoba. Czasem wkurza jak kto¶ od¶wieży temat z przed kilki miesięcy.

Keshuter
16-03-2010, 19:35
Takie dzieci typu lathus odswiezaja 3 miesieczne tematy ... oczywiscie jestem za. swietna propozycja. a ty aziel czym japke jusz oki?

.Panicz.
16-03-2010, 19:51
Szenszi :D
Jestem na tak...
Powinni zamykać takie tematy...
Bo dzieci nabijaj± posty :p

Wassup
16-03-2010, 21:17
Powinni zamykać takich cieci co pisz±, że odchodz± z forum a za chwile dalej nabijaj± posty.

Karpek
16-03-2010, 22:32
Nie. Osoby które od¶wieżaj± stare tematy to powinny dostać warna i tyle.

Azielu$
16-03-2010, 23:07
Przecież napisał, że nie tyczy się to wszystkich działów.
@top
Ogólnie pomysł mi się podoba. Czasem wkurza jak kto¶ od¶wieży temat z przed kilki miesięcy.
W każdym dziale może się zdarzyć taka sytuacja... No chyba oprócz screenów.

Takie dzieci typu lathus odswiezaja 3 miesieczne tematy ... oczywiscie jestem za. swietna propozycja. a ty aziel czym japke jusz oki?

Nie, oki? Ale muszę się zgodzić... Lathus to tępy ch*j. :c

Zarexoholik?
16-03-2010, 23:53
Pewnie, że tak. Wejdzie ci taki i zacznie nabijać posty w każdym temacie do jakiego tylko będzie mógł wej¶ć. Stare tematy powinny być zamykane. Jestem za tym, żeby po np. 10 dniach od ostatniego posta nie można było w nich pisać. Nie dotoczy to oczywi¶cie wszystkoch działów.

Action16
17-03-2010, 00:35
Jestem na tak bardzo dobre rozwi±zanie mneijszy syf na forum;d