PDA

View Full Version : Zmiana wygl?du runki uh, oraz manasa

kadeshop
16-03-2010, 16:34
Witam,

Do ekipy apo :

Proponuje zmiane wyglądu runki uh, oraz manasa

co to da ?

To da ,że każdy jedzie na wosso, a sądzę że 2 raz już nie będą go przerabiać a pozatym nikt sobie go nie przerobi by musieli zrobic nowego bota.

Uh zamieniony w inną rune = Zmniejszenie botów na apo w 95% , byle by nie był zwykły bo będą używać tibia auto, jakiś nowy wygląd uha i manas tez...

Pozdrawiam :) A wy co ludzie o tym sądzicie, ale nie pisać tylko dla tego ,że używacie wosso i jesteście na nie . pf

Bocikom mówimy pa : )

Senshi
16-03-2010, 16:37
Jestem na nie
Sam sobie mozesz zmienic wyglad w PS i DatEditor:)

Dareluss
16-03-2010, 16:38
Nie , niby kazdy jedzie na wosso , ale i tak za 1 miesiac wynajda new bota i git :) Ja nie jade na wosso bo nawet obslugiwac nie umiem
Jestem na NIE

Kumpel Armii
16-03-2010, 16:40
Co do uha, to pewnie że TAK!
Jednak inny wygląd manasa byłby zje****.

@ Ekipa tego nie doda, ponieważ ludzie będą na 'Nie' - bo nie będą mogli bocić.
Pomysł spoko TAK

Moim zdaniem to dobry pomysł lecz zmiana id runek/potków w wosso to chwila trzeba by było robić takie coś co miesiąc.
A ja nie widzę problemu. Runke mogliby zmieniać co 2 tygodnie. To nie jest problem, a runek jest 100tys. do wyboru.

Monk3y
16-03-2010, 16:40
Zmieniasz ID w pliku .ini i masz wszystko i tak bedziemy bocic :((((
nie mysl ze usuniesz boty z apo :)

Moon Red
16-03-2010, 16:49
Moim zdaniem to dobry pomysł lecz zmiana id runek/potków w wosso to chwila trzeba by było robić takie coś co miesiąc.

Vojska
16-03-2010, 16:53
Znawcy wosso i scara... taka zmiana to 5minut :)
Dawałem Mortiisowi propozycje by id runy zmieniał się z każdym jej użyciem ale nie chce pewnie mu się robić... lepiej jak będzie miał klientów na pacca.

KubusS
16-03-2010, 16:54
Sam sobie zmień wygląd w cliencie, propozycja zbędna - tylko dodajecie roboty Ekipie. Jak już można wprowadzić zmianę ID, lecz wg. mnie jest to bezsensu, bo trzeba by bylo na wszystkich postaciach pozmieniac ID, u NPC.

Patryk1441
16-03-2010, 17:24
Co da zmiana wyglądu? Wierzysz w to, że dużo osób jedzie na auto uh w wosso?? Wątpię teraz większość graczy korzysta z komend, nie liczni z auto manasa (ek też), ale jeszcze z auto uhem się nie spotkałem, więc nie widzę sensu zmiany wyglądu. Jeśli ten Ci się nie podoba to na forum znajdziesz poradniki jak to zmienić. A ID w botach można zmienić więc też kiepski pomysł

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
16-03-2010, 17:40
Bocikom mówimy pa : )
Zgadnij co to za wyraz :
- Ma 10 liter
- Jest powszechnie uznawany za obraźliwy
- Łagodniejsze znaczenie to : "odwal się"
- Zaczyna się na "S"
- Kończy się na "J"

#topic
Na nie, bo wystarczy zmienić id w bocie i po problemie. Od zmiany wyglądu masz setki przerobionych spr, które znajdziesz na forum. Btw. po co to zmieniac teraz skoro są hoty, a ludzie i tak rzadko używają auto uha, auto manasa?

EsSaY
16-03-2010, 17:42
Wyjde na nooba, ale powiedzcie mi, po co używa się botów, skoro są hoty? :o

Vojska
16-03-2010, 17:46
Wyjde na nooba, ale powiedzcie mi, po co używa się botów, skoro są hoty? :o

$mymppercent$
#number<=#
90
1
0
0
!mm

XD

`Artas
16-03-2010, 17:50
Chciałeś zabłysnąć ale coś Ci nie wyszło gwiazdeczko. :mad:
Nikt praktycznie teraz nie leci na wosso bo uh/manas jest na hot keyu. :confused:

Sub Zero 2
16-03-2010, 17:51
Jestem na wielkie NIE!
Wygląd jest dobry i fajny.Niby po co to zmieniać?Zresztą nie po nic wprowadzili hoty...

Azielu$
16-03-2010, 17:57
po 1. :) Wosso będzie raczej działać lecz scAR upadnie na dobre :(

Jebłem. O,O

Scara jest dużo łatwiej przerobić na nowe runy niż wosso c;

@topic
Nie ma sensu tego zmieniać, bo przerobienie bota pod nową runę zajmuje mniej niż 5 minut...

Malff
16-03-2010, 20:39
Jestem na nie
Sam sobie mozesz zmienic wyglad w PS i DatEditor:)

dokladnie po co to zmienic jak po to sa gm'owie zeby banowac

Monk3y
16-03-2010, 20:45
Zgadnij co to za wyraz :
- Ma 10 liter
- Jest powszechnie uznawany za obraźliwy
- Łagodniejsze znaczenie to : "odwal się"
- Zaczyna się na "S"
- Kończy się na "J"

#topic
Na nie, bo wystarczy zmienić id w bocie i po problemie. Od zmiany wyglądu masz setki przerobionych spr, które znajdziesz na forum. Btw. po co to zmieniac teraz skoro są hoty, a ludzie i tak rzadko używają auto uha, auto manasa?
SpierdalaJ.... x D

@top
nieeeee?

jak nie rozumiesz to przeczytaj text Azbesta.

Kapitan Alkohol.
16-03-2010, 20:47
Jestem na nie. Zmiana id runki/manasa w wosso to kwestia chwili, więc to nic nie pomoże. : )

Scoop
16-03-2010, 20:53
Propozycja nie ma sensu ponieważ jak to ktoś wyżej napisał taka zmiana wystarczy może na godzinę, zarobią na tym osoby znające się chociaż troszeczkę na wosso/scarze, a właściwie na budowie programu. Już lepiej można by było zrobić zmianę id runy/manasa przy każdym użyciu.