View Full Version : Transfer postaci
.:Edzio:.
16-03-2010, 16:43
Siemka co wy na to aby wprowadzic cos takiego jak transfer postaci
Mogl by on kosztowac 100kcc
Postac przenosilo by sie z 1 konta na 2 bez eq i kasy (cos za cos ;<)
glosujcie na tak bo delete
zmneijszylo by troche kasy na serwie
Seth Drut
16-03-2010, 17:28
tak, jezeli wymagalyby to klikniecie w link przeslany na mail, lub cos w tym stylu
Patryk1441
16-03-2010, 17:32
Taki transfer jak dla mnie mógłby być, ale trzeba by było poprawić parę rzeczy, żeby było jakieś zabezpieczenie jak ktoś kogoś haknie :)
Zarexoholik?
16-03-2010, 23:55
Jestem na tak i na nie. Powstałoby na serwerze zamieszanie. Lecz chciałbym dodać sobie do konta postacie z drugiego konta. Po co mam kupować 2 oddzielne pacce?
Action16
17-03-2010, 00:30
W sumie z jednej strony dobre bo duzo osob ma na 1 koncie z 3X 700lvl + moglby sobie to na 2-3 konta rozdzielic z drugiej strony było by dużo zamieszania i wydaje mi sie ze strasznie duzo roboty by z tym było.
Jestem na tak... Jak ktos ma 2 dobre postacie na 1 koncie to wiadomo ze wiecej by zarobil gdyby byly na osobnych:D
100 kcc ? Bez przesady.
50 by było okej, ej !
Myślę, że to dobry pomysł. Ekipa by mogła nad tym pomyśleć. ; )
Keshuter
17-03-2010, 08:45
Przeniesienie mogło by wymagać aktywacji przez link wysłany na e-maila bądź r-keyem.
Jest mi to obojętne.
dokladnie . jezeli cos takiego by bylo to mogloby byc. nie wiem i tak mnie nie stac Xd
.Panicz.
17-03-2010, 08:49
(na walbrzych) i dont know ;(
Nie gram na APO :o
Ułatwi to wymianę postaci :),ale był już podobny temat... :rolleyes:
revolt demolka
17-03-2010, 15:30
w sumie to why not xD po co marnowac gotowke na 2 pacce kiedy mozna miec 2 postacie na 1 koncie
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
17-03-2010, 16:45
Przeniesienie mogło by wymagać aktywacji przez link wysłany na e-maila bądź r-keyem.
A jak evul haker jest na serio evul hakerem i przechwycil maila i rk?
#topic
Mi to obojętne, ale postać po przeniesieniu budziłaby się po 1 miechu, bez eq, skilli i -500 lvli.
MorgiBack
17-03-2010, 21:04
Tak tak róbcie i ściągajcie pomysły z Rl'a na pewno to będzie fajne.
Aaa był bym zapomniał jeszcze z APO najlepiej zróbcie 8.42, aaaa byłbym zapomniał już niczym się nie różni, chyba że grafiką :eek::eek::rolleyes:
Jestem za, ale cena transferu zależałaby od lvl'a. Do transferu potrzebny byłby recovery key, a na transfer czekałoby się ok. 2 tygodni.
kadeshop
19-03-2010, 22:45
Jestem na tak, całkiem przyzwoity pomysł.
1. Kasy by było mniej.
2. Gracz ,który ma na koncie z 10 postaci, a chciałby jedną sprzedać za kcc, mógłby zrobić transfer na nowo założone konto..
Jestem na tak ale mam kilka drobnych poprawek.
1.Po wprowadzeniu tej propozycji trzeba by uaktywnić działanie tego pomysłu.Trzeba zapłacić 10kcc wypełnić dane a potem 40-50kcc za przeniesienie postaci. Każdy gracz by musiał wypełnić dane np;
-Imię
-Pseudonim
-recka
-Imie Matki
-
-
-
^
Powyższe myślniki są po to żeby administracja mogła dodać pytania od siebie.
tak, jezeli wymagalyby to klikniecie w link przeslany na mail, lub cos w tym stylu
dokładnie. jakby były takie zasady , jak podał Seth to propozycja jest bardzo dobra;D
Elite Pablo&Master Bombka
20-03-2010, 16:31
Ja jestem na tak i nie z jednej strony dobry pomysl z drugiej z tym hakiem.
Quiet dawał propozycje darmowej zamiany postaci w bardzo dobrym systemie, radze poszukać tego tematu.
J e l o n e k
23-03-2010, 18:52
Hmm nie wejdzie, choć dobre, ponieważ jak Mortiss bd zarabiał ? ;[] straci troche ;/
Takie coś mogłoby być ale tylko pod warunkiem, że oba konto są zasilone PACC na conajmniej 45 dni. Taki transfer przyczyniłby się do wsparcia finansowego dla serwera, noi tak jak gadałeś, transfer tylko postaci, bez inventory.
BoLeK2425
24-03-2010, 17:43
200kcc żeby to kosztowało plus 100dni pacca! Za tym bym był :o!
3rd Dimension
24-03-2010, 18:21
Jestem na nie. Wg. mnie to jest wogóle zbędne.. Jak ktoś jest zdecydowany jakim charem będzie grał, to też wie, na jakim koncie go robi :]
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Siemka co wy na to aby wprowadzic cos takiego jak transfer postaci
Mogl by on kosztowac 100kcc
Postac przenosilo by sie z 1 konta na 2 bez eq i kasy (cos za cos ;<)
glosujcie na tak bo delete
zmneijszylo by troche kasy na serwie
Bardzo fajna propozycja, eq schowasz na innym charze, i sobie przeniesiesz na inne pasy ;< i masz eq.
Nie myślisz logicznie, ogólnie propozycja fajna ;)
Hoenix _/
26-03-2010, 20:42
Jestem za, mam na innym koncie ed, i nie kupuje dla niego pacc, bo mi sie nie opłaca :P
Najgłupsza propozycja jaką widziałem.
Oczywiście jestem na nie, nawet nie wiem czy dałoby się takie coś zrobić.
Co do propozycji to dno.
Trzeba myśleć kiedy się robi konta.
I nie dawaj takich głupich i dziecinnych tekstów z YT do sondy, bo świadczy tylko to o Tobie.
Assassin Mateusz
26-03-2010, 21:30
Mi sie podoba pomysl i troche kasy zejdzie.
Blood Raven
27-03-2010, 12:06
Popieram Seth Druta. 100kcc to za dużo bo jak jakieś małe levele by chciały sobie postać przenieść to by nie mogły :/ moim zdaniem powinno być kliknięcie w link
Dziadziu
27-03-2010, 12:18
Wtf?
Ciebie koles nie boli leb były bu bugi z paccem i ogulnie...
Po za tym jak takie cos wpprowadzisz to przenosisz sobie hara na 2 konto gdzie masz pacc expisz i pózniej spowrotem....
Pomysł z jakiś z du....
Pomyśl każdy by robił nowe konta i przenosił Hara z wysokim lvl na konta w których by były 3 dni Free pacc...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.