View Full Version : GM
Wbije takie dziecko "klono" na resp i co z nim zrobic?
13:15 klono: padne znow wroce
padl 2x bo juz fraga nie mialem
Pisze do GM oczywiscie 0 reakcji
Jak mozna grac jak GM ch*ja robia
Patrzycie tylko co dla was dobre a na dobro graczy nie zwracacie uwagi
Xienus :>
17-03-2010, 13:32
o tak!!!
100% popieram...
kiedyś jak ktoś pisał ze zajęte to każdy czekał na swoja kolejkę... a teraz?? albo będzie wracał cały czas albo wpadnie z 10 kuplami bo sam się boi...
Zgadzam się, po pierwszych dwóch fragach da się przeżyć ale jak gość robi się wkurzający to przychodzi co kilka sekund i wbija niczym kogut do kurnika ;(
Powinni coś z tym zrobić.
.Panicz.
17-03-2010, 13:37
Dokładnie ch*ja robią :)
Dlatego między innymi odszedłem... :o
Zalegalizowali boty,i się obijają ;).
Zaraz będzie,"my się obijamy? questy robimy,crashe naprawiamy"... <lol2>.
:rolleyes:
#Wassup
Idź graj w menelgame,i zmień to zdjęcie na gg.
Z forum "odchodziłem" raz,a z gry cztery.
Tak,to są zajebiste minki... Jak masz coś do Tych minek,to poproś "Administratora" żeby dodał nowe.
Ja nie liże pupci. :< Po prostu go lubię.
"pomorze" ? <lol2> kup sobie słownik.
Jak można nie wiedzieć jak się pisze "pomoże"... Japierd*le...
Mam wyje*ane w to czy on mnie lubi,ważne że ja go lubię :o
#up
A ile ty razy już odchodziłeś 4-5 ? Z forum ze 3 i dalej posty nabijasz ze swoimi zajebistymi minkami :):(:p;):D:o:rolleyes::cool:. I nie liż dupy Techniksowi, bo i tak ci to nie pomoże.
Ale może on ciebie nie lubi cieciu.
#topic
Czego płaczesz? Jak ma mniejszy lvl to długo nie poexpi bo mu się znudzi. Najlepiej takiemu to ciągle wybijać i w końcu odpuści.
#edit
Oj już poprawiłem "rz" na "ż" macie radochę ; S
#down
Nie expie, ale o 13 to jeszcze większość respów wolnych jest i nie wiem czego "placzesz" bo ja nie "płaczę".
#up
A ile ty razy już odchodziłeś 4-5 ? Z forum ze 3 i dalej posty nabijasz ze swoimi zajebistymi minkami :):(:p;):D:o:rolleyes::cool:. I nie liż dupy Techniksowi, bo i tak ci to nie pomorze.
Czego płaczesz? Jak ma mniejszy lvl to długo nie poexpi bo mu się znudzi. Najlepiej takiemu to ciągle wybijać i w końcu odpuści.
Tak "placze" powiedz mi gdzie expisz to tez moge sie z Toba pobawic
Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie wypowiadaj sie bo tylko posty nabijasz
Tylko ze on na glownym respie stoi zeby mi sie nie zrespily wiec?
wiadome ze jest wbijanie w chuj gm zadko rozdaja za to bany a exp sobie z takim palkiem co ma auto atak i itak wiecej expa niz ed dostaje..
racja to jest minus bo GM'owie niestety rzadko kiedy robią coś z tym , a na prawdę często ludzie wbijają , powinno być coś takiego że jak ktoś jest na respie to już nikt inny nie może wejść xdd
nie pomorze.
.
A tu Dolny Śląsk.
Masz w 100% rację. Robi się to już trochę wkurzające, że nikt z tym nic nie robi.
Patryk1441
17-03-2010, 14:25
o tak!!!
100% popieram...
kiedyś jak ktoś pisał ze zajęte to każdy czekał na swoja kolejkę... a teraz?? albo będzie wracał cały czas albo wpadnie z 10 kuplami bo sam się boi...
Hahahahaah zaraz tu pierdole ;) W końcu to się tyczy też ciebie. Wbijasz na respa, a potem chcesz solo i za 1 razem spierdalasz, a za drugim razem turbo ci się odpala i padasz :) Hehs
@topic
Proste ktoś mi wbija-ja wbiję komuś innemu. Czemu ja mam każdemu schodzić? Jakbym tak robił to bym nie wbił 500 lvl'a ;)
Action16
17-03-2010, 14:46
Takie apo ja ledwo ledwo co wyrabiając na apo i to cudem biej sobie przyjdzie taki kevinek i zaczne wybijac mi bo mowi ja mam pierwszenstwo bo szybiciej ubije jakas patologia ..
Sprawa jest prosta. Niema żadnego gma który siedzi w grze i sprawdza boty/raporty.
Był Santano, ale jak widać jego aktywność w grze się zmniejszyła.
Takie apo ja ledwo ledwo co wyrabiając na apo i to cudem biej sobie przyjdzie taki kevinek i zaczne wybijac mi bo mowi ja mam pierwszenstwo bo szybiciej ubije jakas patologia ..
Kevinek akurat kulture ma i sie spyta ile jeszcze, ale taki Dodox to wbije i mowi ze zajete
Zbigniew Wodecki
17-03-2010, 14:57
Nic z tym nie zrobisz, zdecydowanie powinny zostać zwiększone fragi.
Action16
17-03-2010, 15:04
Albo zwiekszone tylko dla takich debili albo zmniejszone dodoxowi do 1 i git;d
Hahahahaah zaraz tu pierdole ;) W końcu to się tyczy też ciebie. Wbijasz na respa, a potem chcesz solo i za 1 razem spierdalasz, a za drugim razem turbo ci się odpala i padasz :) Hehs
@topic
Proste ktoś mi wbija-ja wbiję komuś innemu. Czemu ja mam każdemu schodzić? Jakbym tak robił to bym nie wbił 500 lvl'a ;)
Tak.. jak by mialo byc tak jak Ty mowisz bo by byl bu*del.
Troche kultury tez nie zaszkodzi czasem (Nie mowie tu do Ciebie, bo Cie nie znam, ale do tych co sie wbijaja)
Wbija taki i blokuje respa, albo odpala PK i leje, a jak nie moze ubic, to i tak siedzi i nikt normalnie nie poexpi.
@Topic
Gm'owie powinni cos z tym zrobic. Troche ogarniac co sie dzieje w grze, nawet 1 dniowy bann za takie cos, zeby sie nauczyli kultury.
Albo niech zrobia nabory na GM'a ktory bedzie mial czas i bedzie siedzial troche i sprawdzal co sie dzieje w grze.
Też tak miałem, chłopak hajs ma, z oszustwa, na pacc/chary, i teraz zgrywa takiego, bo ma hajs ;x
Ja już z apo odeszłem, tylko forum, co do dodoxa to tak, wbił się ja 1k rp, on 1,4k rp - zacząłem go bic, i padł, potem przyszedł z psami, Deads/Endrolid, jedynie Kevinek spoko typ, i po respie.
Quiet v 2.0
17-03-2010, 15:27
Powiem tak: za:
- wyzwiska, przeklinanie na kanałach typu trade, game-chat, itp powinien być ban na co najmniej tydzień,
- wbijanie na respa - 2 tygodnie,
Dostałby taki jeden z drugim bana i by się nauczyli :) Na serwerach, gdzie się z takimi rzeczami nie bawią jest naprawdę ciężko znaleźć typa, który ci się wbije na resp albo wyzywa :D
Ale pomyślmy też dlaczego ludzie się wbijają na respa.
1. Mało respów, gra praktycznie toczy się w okół tego samego, gdyż i tak każdy woli szybciej expić niż mieć zajeb**** loot.
2. Brak chętnych na exp na innych mobkach niż tylko MS, Kingi, wardy, itp, itd.
3. No i oczywiście rzadkie reakcje lub ich brak ze strony administracji.
Jak dla mnie to moby powinny dawać przyzwoity exp i loot, a nie w ch** dużo expa i mało lootu lub na odwrót. Teraz zdecydowana większość woli szybko bić lvl i płakać na forum, że mały loot, niż wolno bić lvl i wynosić 10 gbp lootu.
Seth Drut
17-03-2010, 15:29
to prawda.
powinni dawac bany za destruktywne zachowanie. teraz daja je tylko czasem jak ktos przeklina na gc czy cos podobnego ;s
Sub Zero 2
17-03-2010, 16:27
Popieram!
Expie se na czymś tam jakiś gość mi się wjeba* i myśli,że jest kox.Fragnełem go i tyle.Przyszedł z dwoma kumplami fragneli mnie i jest super.
GM'owie są (jak dla mnie)są dość często,ale chamów jest w h*j.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
17-03-2010, 16:31
Jest jeszcze jedno wyjście. Musisz zostać takim samym skuwielem, jak delikwent który się wwala. Jeśli wszyscy gracze są kretynami, to czemu też masz być święty? Ewentualnie możesz zawołać kumpli. Jak padnie kilkanaście razy, to może zacznie mu być szkoda tych straconych kcc
#topic
Pewnie, że się z tobą zgadam. Szkoda, że osoby normalne i ogarnięte są wypierane przez 12 latków, które chcą wbić jak najwięcej cyferek.
Prawda jest taka, że uhy/manasy na hocie nie są dla dobra graczy tylko GMów, bo teraz się opierdalają i nie pilnują botów :) wejdą raz dziennie i styka,a poprosić ich o coś to nie łaska odpisać.
Prawda jest taka, że uhy/manasy na hocie nie są dla dobra graczy tylko GMów, bo teraz się opierdalają i nie pilnują botów :) wejdą raz dziennie i styka,a poprosić ich o coś to nie łaska odpisać.
świete słowa
@Azbest
nie bede sie znizac do ich poziomu wole juz nie expic a byc dalej uczciwy
lord max
17-03-2010, 18:14
Widzisz jak patologia to ty, tobie powinni wszystko wybijać psie.
Tak, nic nie poradzisz, ale lepiej weź się do nauki :P
Marcelllo
17-03-2010, 19:06
Popieram w 100% :D
Powinni coś z tym zrobić. Np. Anty wbijanie na resp lub więcej osób pilnujących :)
Zgadzam się. Noob Ci wbije na respa, padnie na 3 fragi, ale i tak przyjdzie znowu : /
Fragi powinny zostać zwiększone do 5.
Hoenix _/
18-03-2010, 19:39
#up
A ile ty razy już odchodziłeś 4-5 ? Z forum ze 3 i dalej posty nabijasz ze swoimi zajebistymi minkami :):(:p;):D:o:rolleyes::cool:. I nie liż dupy Techniksowi, bo i tak ci to nie pomoże.
Ale może on ciebie nie lubi cieciu.
#topic
#edit
Oj już poprawiłem "rz" na "ż" macie radochę ; S
#down
Nie expie, ale o 13 to jeszcze większość respów wolnych jest i nie wiem czego "placzesz" bo ja nie "płaczę".
Twoja reakcja, jest taka, że sam wbijasz na respy :):eek:
Idz noobku się wbij na magic :|
Popieram Senshi :D
MorgiBack
21-03-2010, 00:13
Wiesz takie życie respy są dla wszystkich trzeba o nie walczyć jak mówisz, dlatego myślę, że dobrym rozwiązaniem byłby aby administracja dodała 1-2 fragi więcej. Wtedy być może byłoby lepiej :)
Ja mam 1 pytanie.
Dlaczego nazwałeś temat "GM", jeżeli dotyczy zachowania graczy?
Co do tematu, to nawet Gm już tu nic nie poradzi, ponieważ musiałby zbanować 75% serwera, co za tym idzie koniec apo.
Admini i Game masterzy już nic nie poradzą, że większość graczy nie ma więcej niż 12 lat...
Kiedyś to dało się grać, a teraz tutaj są takie dzieci, by okradać i zarabiać na papierosy czy zioło?
Być może przyjmiemy w najbliższym czasie Tutorów.
Teraz rzadziej jestem w grze, bo większość czasu poświęcam na pisanie skryptów i scenariuszy do serwera 7.6 oraz zajmuję się serwerem cs'a.
Mimo to staram się być przynajmniej 3h dziennie..
Quiet v 2.0
21-03-2010, 08:17
Dlaczego nazwałeś temat "GM", jeżeli dotyczy zachowania graczy?
Chodzi mu o brak reakcji GMów na wbijanie na respy.
Teraz rzadziej jestem w grze, bo większość czasu poświęcam na pisanie skryptów i scenariuszy do serwera 7.6 oraz zajmuję się serwerem cs'a.
Coś za coś.
@top: już się wypowiedziałem i nadal jestem za długimi banami za wbijanie się na resp czy przeklinanie.
MorgiBack
21-03-2010, 09:20
Już Wolly czeka na wiadomość teraz będzie jeszcze bardziej lizał :OOOO
Z pewnością. :)
#topic
Nie raz spotkałem się z takim "graczem", który wbijał na resp, a po zginięciu - wracał. Chyba jedynym wyjściem (poza raportem), jest przeczekanie, aż owy gracz po prostu sobie pójdzie.
Wiadomo, że zdarzają się tacy natręci, że biegają cały czas, lecz wtedy można nakręcić film i wysłać go administracji (oczywiście, musimy pokazać, że resp jest nasz, czyli zabić owego gracza).
Kumpel Armii
21-03-2010, 13:40
Bo na tym ots nie ma normalnych ludzi ... kilka osób coś potrafi ... zjebać!!!
Mimo to staram się być przynajmniej 3h dziennie..
Do CB akurat nie mam zastrzezen bo czesto cie widze i Dexa ale juz mniej niz kiedys
Wolly'emu chodzi o forum a nie o gre...W grze nie ma szans:) przeciez dostal delete:o
Masz w tym wiele racji, ale spróbuj spojrzeć na to z innej perspektywy. Owszem mogliby przychodzić do każdego kto ich woła, ale myślisz że uda im się dolecieć do każdej osoby, która pisze raport na czas ? Zaufaj mi, że to nie jest takie proste. Poprostu na drugi raz zrób screeny lub nagraj demko i wtedy po jakimś czasie się do nich zgłoś i pokaż demko. Powinno pomóc. Pozdrawiam. :)
Exedoxis
26-03-2010, 21:08
@Senshi
Co ty chcesz od GM'ów.. mówisz ze ch*ja robią, gdyby tak było ten serv by się rozpadł po miesiącu działania, a ile już działa 4lata a nawet więcej. Więc już nie narzekaj na tych gm, "oni też mają swoje życie" i nie marnują go na 24h banowanie noobków na APO
@Senshi
Co ty chcesz od GM'ów.. mówisz ze ch*ja robią, gdyby tak było ten serv by się rozpadł po miesiącu działania, a ile już działa 4lata a nawet więcej. Więc już nie narzekaj na tych gm, "oni też mają swoje życie" i nie marnują go na 24h banowanie noobków na APO
Wiem ze maja swoje zycie, ale skoro chcieli serwer to niech biora za niego odpowiedzialnosc... Dziala 4 lata, ale ludnosc sie zmiejsza:o
Nie chce aby siedzieli 24h na dobe. Chodzi mi o 3-5h max
Nie chce aby siedzieli 24h na dobe. Chodzi mi o 3-5h max
I tu się nie zgodzę.
Skąd możesz wiedzieć ile dany GM ? Może przesiadują więcej niż sobie myślisz.
Swoją drogą siedzą tyle ile mogą/muszą i nie powinniśmy mieć do nich pretensji o to, chociaż w wielu momentach ich obecność w grze jest wręcz potrzebna.
.vimpex.
28-03-2010, 09:48
Popieram!
Expie se na czymś tam jakiś gość mi się wjeba* i myśli,że jest kox.Fragnełem go i tyle.Przyszedł z dwoma kumplami fragneli mnie i jest super.
GM'owie są (jak dla mnie)są dość często,ale chamów jest w h*j.
A co GM ma do tego?
Weź kolegów i go bijcie non stop, może znudzi mu się wydawanie 'kcc', albo straci swój dorobek i już nie przyjdzie :)
A jak przyjdzie to dopiero jak kupi następny pakiet 'kcc' na Allegro HaHa
:D
Blood Raven
28-03-2010, 10:07
Taka prawda.. do mnie wczoraj na draculach sie wbil 220 rp to padl na fraga bo grzecznie próbowałem go wyprosić ale nie reagował wiec padł
Gmowie nic nie robią .. apo upadnie wkoncu ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.