View Full Version : Jaki jest wedlug was najlepszy zespol HIP-HOP
Jankulowski
17-03-2010, 21:04
Tak jak w temacie. Osobiscie uwielbiam Firmy JP, Szajke oraz Hemp Gru
hmm, Mobb Deep, De La Soul, N.W.A., A Tribe Called Quest, Beastie Boys, różne miksy Wu-Tangu ...
Mikiel Król Sedesów, ej!
17-03-2010, 22:39
nie znam takiego zespołu FIRMA tylko trzyma poziom na światowej scenie
^down
WIADOMO TEDE TO ZESPÓŁ, TEDE JEST TAKI GRUBY ŻE JAK DWIE OSOBY WIEC TO MOZE BYC ZEPSOL
LECZ FIRMA JP TO JEST TO
MAM WSZYSTKIE NIELEGALNE RYTMY FIRMY, KRAK BOSKIEGO I NAWET DISCO POLO FU
nie ma czegos takiego jak najlepszy zespol hiphopowy, zawsze ktos bedzie lubial kogos innego. moim zdaniem w polsce najwyzszy poziom reprezentuje tede, DGE i peja. moim faworytem jest tede, chociaz setki osob go poprostu nienawidza :>
firma? a idz ty wpizdu :x
#up
tak, jpjp. zrob sobie taki tatuaz na dupie, dostaniesz +3 do rispektu wsrod dzieci i idiotow. jesli jestes takim reprezzentatorem jp i kochasz "ten zespol" calym sercem, to przyznaj szczerze czy kupiles ich plyte.. mi bylo by szkoda kasy. nie slucham, nie bede sluchal i uwazam ze to banda nieogarnietych i nie znajacych zycia przytrzymancow. tak, skrytykujcie mnie - mam to w dupie. polska jest wolnym krajem a ja mam prawo wykladac tutaj swoje zdanie.
przyznaje, tede jest spaslakiem, co nie zmienia faktu ze trzyma sie bardzo mocno w czolowce polskich hiphopowcow.
Hmmm jeśli chodzi o zespół to :
Fabuła
WSRH
SNS
Oczywiście to moje zdanie ;d
POZDRAWIAM : *
Zarexoholik?
17-03-2010, 23:06
Hip hopowy? Aha.
Paktofonika była, jest i będzie najlepsza. : )
Drako o.o
18-03-2010, 05:20
Wu tang :rolleyes:
.Spajki.
18-03-2010, 07:08
Tylko pejaa to muj miszczu ksiaże hip-hopu słucham wszyastkie plyty po na legalu???????????
Ew firma trzymaja poziom tyle lat i nie daja sie systemowi
Kornas Pall.
18-03-2010, 07:38
Z obecnych to OSTR i Hemp-Gru .
OSTR ';..;'xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Xeertez _/
18-03-2010, 14:19
Wsrh !
Dokładnie ja też bardzo lubię ten zespół
tajemniczy
18-03-2010, 14:32
molesta .
Τettmeier
18-03-2010, 15:09
Fabuła i Pfk .
molesta .
nic więcej nie muszę dopisywać ? Zdecydowanie ;)
A no tak od siebie to BRD i Grammatik. Jednak coś dodałem. ;D
Kamor Wielki
18-03-2010, 15:30
N.W.A,D12 ,Wu-Tang,Mobb Deep,Cypress Hill,Ortega Cartel,Molesta,PFK,Kaliber 44,2cztery7,WFD,Pokahontaz,PMM.
Jeszcze wiecej ich jest,ale nie chce mi się wymieniać.
Belfus Adri
18-03-2010, 21:22
OSTR ';..;'xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Z obecnych to OSTR i Hemp-Gru .
O.S.T.R. to nie zespół.
^Topic
Molesta ;)
WFD, Paktofonika, Pokahontaz dziekuje :)
@Żelik
Polski : Brudne Serca, THS Klika, WWO, Fabuła, Bez Cenzury, Paktofonika, Killaz Group, Afront, Molesta, RR Brygada, Płomień 81, Grammatik, Szybki Szmal, Ortega Cartel, ZIP Skład, Kaliber 44, Warszafski Deszcz, 2cztery7, Bezimienni, Pokahontaz, Rasmentalism, Fenomen, Hemp Gru, Slums Attack, PCP, Wzgórze Ya-Pa 3, Zipera, Skazani Na Sukcezz, PMM, Trzeci Wymiar, 52 Dębiec, 3xKlan, JedenSiedem, RHX, K.A.S.T.A, Mor W.A, Thinkadelic, Nagły Atak Spawacza, Flexxip, Fatum Crew, Peel Motyff, POE, Obóz TA, Pijani Powietrzem.
Zagraniczny : Cypress Hill, Dilated Peoples, The Alkaholiks, N.W.A, South Central Cartel, Tha Dogg Pound, Digital Underground, 213, Jurassic 5, Westside Connection, Terror Squad, Wu-Tang Clan, Gang Starr, M.O.P, Mobb Deep, EPMD, Capone-N-Noreaga, Def Squad, Run Dmc, Group Home, Public Enemy, Eric B. & Rakim, The Beatnuts, The Roots, Grandmaster Flash, Beastie Boys.
Oczywiscieeeeeee!! Juz myslalem ze nasz wszechobecny zelik nic nie napisze a tu prosze niespodzianka :) naprawde jestem dumny z ciebie ze podolales tak trudnej opcji jaka jest kopiuj wklej :) mialy byc maksymalnie 3 ale jak zwykle żelik musial pokazac ile to zna składów brawo brawo mam ci juz dac reputa czy moge dac go pozniej?? Jesli chcesz sie popisac jak to znasz sie a rapie to wyjdz na dwor i pochwal sie kolegom bo koledzy z internetu to nie to samo co ci w rl naprawde uwierz mi :)
PFK, K44, Familia HP........
Kapitan Alkohol.
21-03-2010, 01:40
Najbardziej lubie Paktofonika, Kaliber 44, ale nie mam nic też do tekstów Molesty, Hemp Gru, Kasta Składu.
Maatinii
21-03-2010, 02:00
RHX (i tak pewnie nikt nie zna) Wu Tang Clan, Public Enemy i jeszcze więcej ale nie chce mi sie pisać.
Mikiel Król Sedesów, ej!
21-03-2010, 08:51
Szczerze, jeśli dla was najlepszym składem hip-hopowym jest skład z Polski, to nic nie wiecie o tej muzyce. Sorka, taka prawda.
Rozumiem że to wasze zdanie, ale porównując np. Hemp Gru do Method Man & Redman. To jak wystawić do walki Wałujewa i Najmana. Wiadomo kto jest kim.
^down
Jesteś zbyt tępy by zrozumieć metafore.
Jaros Jaroz Jaro
21-03-2010, 15:34
@up
Hiphop to jakaś walka jest? - nieogar jesteś.Niektórzy wolą firme niż twojego method mana.(kwestia gustu).
A tak wogóle to Wałujew to lama, wszystko zawdzięcza swojej budowie,nie raz już leżał.
@top
- mi się np nie podoba rap zagraniczny, tylko pare kawałków.
Najlepszy zespół/raper hh?- niewiem. nie jestem w stanie napisać. Dużo dobrych zespołów jest teraz.
Ostr, peja , hemp gru wedlug mnie sa to najlepsze zespoly hip hopu :D
muzgojeb
25-03-2010, 15:58
A mi się najbardziej podoba niedoceniony polski zespół hip hopowy AFRONT.
AFRONT
@up
Hiphop to jakaś walka jest? - nieogar jesteś.Niektórzy wolą firme niż twojego method mana.(kwestia gustu).
A tak wogóle to Wałujew to lama, wszystko zawdzięcza swojej budowie,nie raz już leżał.
@top
- mi się np nie podoba rap zagraniczny, tylko pare kawałków.
Najlepszy zespół/raper hh?- niewiem. nie jestem w stanie napisać. Dużo dobrych zespołów jest teraz.
Po ch*j nabijasz posty,nic nie wniosłes do tematu.
TOP:Hg,Dixon37
ChamTrzymaPion
25-03-2010, 19:32
Waaaarszafski Deszczzz dzzziwkooo!
@żelik
A ja tobie polecam sprawdzic nowe gorace gówno od Ceebola.
Firma JP która ma na wszystko wyjebane jol!!!
a serio to Paktofonika :>
Grammatik
Paktofonika
K44
Skazani na sukcezz
WWO
(of Axelo .)
Polski : Brudne Serca, THS Klika, WWO, Fabuła, Bez Cenzury, Paktofonika, Killaz Group, Afront, Molesta, RR Brygada, Płomień 81, Grammatik, Szybki Szmal, Ortega Cartel, ZIP Skład, Kaliber 44, Warszafski Deszcz, 2cztery7, Bezimienni, Pokahontaz, Rasmentalism, Fenomen, Hemp Gru, Slums Attack, PCP, Wzgórze Ya-Pa 3, Zipera, Skazani Na Sukcezz, PMM, Trzeci Wymiar, 52 Dębiec, 3xKlan, JedenSiedem, RHX, K.A.S.T.A, Mor W.A, Thinkadelic, Nagły Atak Spawacza, Flexxip, Fatum Crew, Peel Motyff, POE, Obóz TA, Pijani Powietrzem.
Zagraniczny : Cypress Hill, Dilated Peoples, The Alkaholiks, N.W.A, South Central Cartel, Tha Dogg Pound, Digital Underground, 213, Jurassic 5, Westside Connection, Terror Squad, Wu-Tang Clan, Gang Starr, M.O.P, Mobb Deep, EPMD, Capone-N-Noreaga, Def Squad, Run Dmc, Group Home, Public Enemy, Eric B. & Rakim, The Beatnuts, The Roots, Grandmaster Flash, Beastie Boys.
Zastanawiam się, czy chcesz się pochwalić tutaj wszystkim na forum ile znasz zespołów czy coś innego, bo ni ch*ja odnosisz sie do tematu. To ma być zespół HH a nie zespoły.. Wymień jeden, dwa, trzy ale nie kilkanaście:| Mam sobie teraz wybierac? Moge pół na pół?
Nie będę wymieniał jednego zespołu, jak chcesz to sobie nawet weź pytanie do publiczności a tymczasem leć posłuchać sobie Natalii Kukulskiej na feat'cie u Tedunia.
Jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopiszę.
Paktofonika
K44
Pokahontaz
Ortega Cartel
Grammatik
Paktofonika
Warszafski Deszcz
Grammatik
Parias! ;d
Paktofonika
Kaliber 44
Bez Cenzury
Pokahontaz
Pijani Powietrzem
Grammatik
Fabuła
Skazani na Sukcezz
Molesta
Moje typy :)
- Fandango Gang
- Fabuła
- WSRH
Firma ;)
PFK ;)
Hemp Gru ;)
Heineken
27-03-2010, 14:10
WSRH to jest projekt gajs.
zespol i Kuj _///
RUN DMC _///
i tak wam to nic nie mowi
K.A.S.T.A.
Mor W.A.
Fabuła
Trzeci Wymiar
:)
A ze kocham Ostrego to jeszcze O.S.T.R. (chociaz to nie zespol, ale musialem wymienic) !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.