ARMEDIS
18-03-2010, 00:22
Tytuł mało trafny, ale może przyciągnie więcej zainteresowanych, bądź niezainteresowanych.
Dzisiaj z nudów wszedłem na allegro i zacząłem przeglądać
http://allegro.pl/listing/search.php?buy=1&sg=0&string=armia+podkarpacki+ots
Wydaje mi się, a właściwie jestem pewien, że pomimo starań Ekipy Apo cena kcc jest nadal zbyt mała. Niestety spójrzmy na prawdziwe realia i musicie mi przyznać że nie jest to przynajmniej dla niektórych miłą chociaż nie nie uczciwą niedogodnością. Pytacie dlaczego? A więc jest to nie w porządku gdy jednak ten 15 lvl zaczynający grę zaczyna mieć dobre eq warte 50kcc przeliczając na 50zł.
By aukcji allegro typu "sprzedam kcc" powinno być mniej, jednak nie można ich zredukować do 0, ale chociaż w większości. Jak, wystarczy wziąć pod uwagę jeden z postów znajdujących się w dziale propozycje który wnosi o wprowadzenie ograniczenia lvlowego na eqwipunek. np:
panda od 500 lvla
klapki od 600 lvla
kaptur od 1200 lvla
softy 150 lvl
mls 100 lvl
itemy z qod quest - 700lvl
magic sword - 50lvl
Itd...
Takiego ograniczenia wymagają tylko rzeczy już uważane za dobre itemki, w stanie niezmienionym można zostawić prawie całą resztę
jedyne minusy jakie można zauważyć to ewentualny sprzeciw kilku graczy.
Zamieszczam sonde.
Dzisiaj z nudów wszedłem na allegro i zacząłem przeglądać
http://allegro.pl/listing/search.php?buy=1&sg=0&string=armia+podkarpacki+ots
Wydaje mi się, a właściwie jestem pewien, że pomimo starań Ekipy Apo cena kcc jest nadal zbyt mała. Niestety spójrzmy na prawdziwe realia i musicie mi przyznać że nie jest to przynajmniej dla niektórych miłą chociaż nie nie uczciwą niedogodnością. Pytacie dlaczego? A więc jest to nie w porządku gdy jednak ten 15 lvl zaczynający grę zaczyna mieć dobre eq warte 50kcc przeliczając na 50zł.
By aukcji allegro typu "sprzedam kcc" powinno być mniej, jednak nie można ich zredukować do 0, ale chociaż w większości. Jak, wystarczy wziąć pod uwagę jeden z postów znajdujących się w dziale propozycje który wnosi o wprowadzenie ograniczenia lvlowego na eqwipunek. np:
panda od 500 lvla
klapki od 600 lvla
kaptur od 1200 lvla
softy 150 lvl
mls 100 lvl
itemy z qod quest - 700lvl
magic sword - 50lvl
Itd...
Takiego ograniczenia wymagają tylko rzeczy już uważane za dobre itemki, w stanie niezmienionym można zostawić prawie całą resztę
jedyne minusy jakie można zauważyć to ewentualny sprzeciw kilku graczy.
Zamieszczam sonde.