PDA

View Full Version : I nadszed? czas Apokalipsy.

ARMEDIS
18-03-2010, 00:22
Tytuł mało trafny, ale może przyciągnie więcej zainteresowanych, bądź niezainteresowanych.

Dzisiaj z nudów wszedłem na allegro i zacząłem przeglądać
http://allegro.pl/listing/search.php?buy=1&sg=0&string=armia+podkarpacki+ots

Wydaje mi się, a właściwie jestem pewien, że pomimo starań Ekipy Apo cena kcc jest nadal zbyt mała. Niestety spójrzmy na prawdziwe realia i musicie mi przyznać że nie jest to przynajmniej dla niektórych miłą chociaż nie nie uczciwą niedogodnością. Pytacie dlaczego? A więc jest to nie w porządku gdy jednak ten 15 lvl zaczynający grę zaczyna mieć dobre eq warte 50kcc przeliczając na 50zł.

By aukcji allegro typu "sprzedam kcc" powinno być mniej, jednak nie można ich zredukować do 0, ale chociaż w większości. Jak, wystarczy wziąć pod uwagę jeden z postów znajdujących się w dziale propozycje który wnosi o wprowadzenie ograniczenia lvlowego na eqwipunek. np:
panda od 500 lvla
klapki od 600 lvla
kaptur od 1200 lvla
softy 150 lvl
mls 100 lvl
itemy z qod quest - 700lvl
magic sword - 50lvl
Itd...

Takiego ograniczenia wymagają tylko rzeczy już uważane za dobre itemki, w stanie niezmienionym można zostawić prawie całą resztę

jedyne minusy jakie można zauważyć to ewentualny sprzeciw kilku graczy.

Zamieszczam sonde.

Wassup
18-03-2010, 01:08
Ale chłopcze o co ci chodzi? Żeby cena kcc na allegro wzrosła czy aby wprowadzić ograniczenia lvl na eq.
Twoja wypowiedź jest chaotyczna i niezrozumiała. Naucz budować się zdania proste.

#edit
kurde szaleje 200 post.

#down

naucz budowac sie zdania proste ? a nie naucz sie budowac zdania proste ? cos ci nie wyszlo ; o dla mnie zmieniac nic dobrze jest
Chyba tobie coś nie wyszło.

Ernii
18-03-2010, 08:17
Ale chłopcze o co ci chodzi? Żeby cena kcc na allegro wzrosła czy aby wprowadzić ograniczenia lvl na eq.
Twoja wypowiedź jest chaotyczna i niezrozumiała. Naucz budować się zdania proste.

#edit
kurde szaleje 200 post.

naucz budowac sie zdania proste ? a nie naucz sie budowac zdania proste ? cos ci nie wyszlo ; o dla mnie zmieniac nic dobrze jest

M4A1
18-03-2010, 08:47
bardzo glupia propozycja zeby kasa zeszla gm musza duzo rzeczy wprowadzic

Azielu$
18-03-2010, 11:41
Naucz budować się zdania proste.

Wracaj do PL, bo coś ci przewraca w główce. XD

@topic
Jestem na nie. Sam często przerzucam sobie eq na noob chary. Poza tym był już taki temat...

Kumpel Armii
18-03-2010, 12:30
Według mnie ... itemy takie jak: MPA, Great Shield , Golden Boots , DSL itp, Demon Helm ... i wszystko w góre powinno być już od lvl. Nie ważne jaki (nie większy niż 100 :p) Byle by nie można mieć chociażby takiego eq ... poniżej 100 lvl. Gra była by uczciwsza.

Keshuter
18-03-2010, 12:56

zdania proste jest to rodzaj zdan 10 latku :s

@top tak jak wassup powiedzial. z twojej wypowiedzi wynika ze trzeba wprowadzic ograniczenia lvlowe. co ci przeszkadza ze 1kcc 1zl? to ze chcesz sprzedac drozej? nic nie zmieniac.

.Panicz.
18-03-2010, 13:05
Spoko, może być
No ja jestem na tak... Ale nie wprowadzą tego,wiele osób by na tym straciło :p Niektórych właśnie to ratuje...Kupi na allegro eq,i łatwiej mu wbić ten tysięczny poziom. ;)

KaZeK
18-03-2010, 13:36
Była już taka propozycja.

Osobiście uważam że nie powinieneś wtrącać się skąd kto ma jakie eq, może allegro może dostał/pożyczył od kogoś to już nie Twój biznes ;s

Jestem na nie.

ARMEDIS
18-03-2010, 13:37
closed
closed
closed

Zodika Rook
18-03-2010, 13:38
jestem w 100% na tak:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D