View Full Version : Szcz??liwy Nastri! Czyli locik z RS xD
Siema chciałem się pochwalić lootem z RS xD
Żadne allegro jak pisał Biały Daro lub ktoś inny.
Poprostu zazdrość ich zbiera xd
A więc opowiem jak to było...
Idę na exp w city na Ed i nagle patrze koleś zabił jakiegoś nooba.
A tu czerwona czacha xD Patrzę 199 ed kurde mogę paść ale śledzę go i chce zabić... tym kolesiem jest Prostix, wkońcu mówi do mnie zabij mnie, ok zabiłem sprite wand misiek rots lipa :/, myśle sobie że to nie możliwe i idę szukać po beczkach (tam gdzie respią się świnie) patrzę w beczce a tam secik 15kcc winged i inne xDDD Ręce trzęsą mi się i ogólnie loool xD.
http://img42.imageshack.us/img42/8930/beztytuuyfnu.png
Kurde xD
Pozdrowienia :)
I dead list Prostixa
http://www.armia.toproste.pl/player-Prostix.html
pozdro!!
Tylko się nie zsikaj :o
Gz.
N-series
18-03-2010, 14:30
Ja cie pierdol%% mówisz że ubiłeś Allegro i spadło???????????????????????????????????????.
Tak na serio wo wypierdolone mam na twoje eq ubiłeś 200allegrowicza ,aha no ?[1]
a i eq nic ci nie daje bo facc x d
Ja cie pierdol%% mówisz że ubiłeś Allegro i spadło???????????????????????????????????????.
Tak na serio wo wypierdolone mam na twoje eq ubiłeś 200allegrowicza ,aha no ?[2]
Super, widze że rzeczy w tibii niektórych podniecają bardziej niż w rl. Założe się, że jak dostałeś pierwszy rower to nie byłeś tak podniecony jak teraz.
MorgiBack
18-03-2010, 14:59
Super, widze że żeczy w tibii niektórych podniecają bardziej niż w rl. Założe się, że jak dostałeś pierwszy rower to nie byłeś tak podniecony jak teraz.
Ortografia rox!!
"żeczy" Nie widzisz idioto, że ci podkreśla na czerwono Analfabeto :O Dzieci.. ehhh...
@topic.
Ha ha ha jebany farciarz xD!!!
I tu widzimy zaangażowanie gracza na APO xD!
Ubił Rs'a, stanął mu i podnieca się na forum xD!
Gz.
Nema LypY
18-03-2010, 15:02
Zamiast pogratulowac totalny pocisk ahahaha
No ładnie ubiłeś allegro :) ale skąd niby wiedziałeś że jest w bece ?hm.... A może jednak allegro ? :)
Ja tak robiłem to wiem xD
Dziękuje hejterom za gratulacje.
Pozdro :)
Ok deel
Gratuleszyns ; )
Ja tylko raz bodajże zabiłem rs'a ale to baaaaardzo dawno (...). Bodajże softy i również wigned wypadł ale wtedy to było znacznie cenniejsze.
Gz. Nie każdemu się to zdarza.
Pisze się hejterom.
Dark Devorious
18-03-2010, 15:25
;s Ja tam best loot z RS'a moim noob charem ; Lost Quix - s set , g bolt , pandemka , klapy , 10kcc i loot na drugie 10kcc z Azentriusa , ktory potem offerowal mi zal all 150zl ( ogolnie spoko ziom z niego :D ). Ale ogolnie gz.
aha no i? [n]
Zabiles jakies allegro i sie podniecasz
dzieki temu ze masz nowe wdzianko nowe laski poznasz:)
lord max
18-03-2010, 15:55
Idź, dawaj mi te itemki, albo się wkurzę. Nie GZ, bo zazdroszczę.
Kamor Wielki
18-03-2010, 16:01
A co mnie to obchodzi,nie graj w tą durne gówno,psuje bardziej oczy niż Battlefield Bad Company 2 gdy puszcze na DX11.
Tak na serio wo wypierdolone mam na twoje eq ubiłeś 200allegrowicza ,aha no ?[1]
a i eq nic ci nie daje bo facc x d
Ty się rzucasz o motylka 3k cc wartego. ;o
#topic
No nieźle, szukaj nastepnych red skulli :)
Sturnusek
18-03-2010, 16:09
myśle sobie że to nie możliwe i idę szukać po beczkach
jak labelizer wbije rs'a to tez tam szukaj EQ XD
gratki ziaaaa
.Panicz.
18-03-2010, 16:15
O ja cie!!! OLABOGA!
GZ! :o
Gdybyś był choć trochę dojrzały to byś oddał jeśli jednak ręce Ci się trzesa to polecam otworzyc painta zrobic ssa wkleic powiekszyc na maxa pod lupa i zobaczyc co to sa te Twoje itemki. Kiedys Cie mialem za dobrego i normalnego typa co chcial pograc juz nawet sie zegnales przez noobow typu "wyzwali mnie" pamietasz? a teraz sam jestes 10x gorszy, frajer... papa.
Hoenix _/
18-03-2010, 19:19
Super..
Już, lepiej mogłeś napisać, że Ci z Apo Brocha spadła. xD
Super, widze że żeczy w tibii niektórych podniecają bardziej niż w rl. Założe się, że jak dostałeś pierwszy rower to nie byłeś tak podniecony jak teraz.
No Gz Że Lotłeś takie fajne "Rzeczy"
Precision
18-03-2010, 19:25
"Ręce sie trzęsą" Aha. Fajnie.
Kiedyś (08r) lotnałem z Azeffa w środku city samym cały bp, w nim kasa i full eq =o I jakos nie dałem na forum xd.
Poza tym takie eq to wiesz, gdybyś lotnął kaptur to co innego..
I co się do kolesia spinacie?
Dział Screeny nie jest tylko po to, aby wklejać awanse/ questy.
Gość się ucieszył tak bardzo, że musiał się tym z kimś podzielić.
Trafiło Cie sie, że hohoho...
Zodika Rook
18-03-2010, 19:32
o Jezu co się tak jego czepiacie zabił rs cieszy się z tego i chciał się pochwalić innym....Żal wam że sami s seta nie znaleźliście...gzgzgz
Gdybyś był choć trochę dojrzały to byś oddał jeśli jednak ręce Ci się trzesa to polecam otworzyc painta zrobic ssa wkleic powiekszyc na maxa pod lupa i zobaczyc co to sa te Twoje itemki. Kiedys Cie mialem za dobrego i normalnego typa co chcial pograc juz nawet sie zegnales przez noobow typu "wyzwali mnie" pamietasz? a teraz sam jestes 10x gorszy, frajer... papa.
Nie wiem czemu ma służyć ten komentarz.
Ciekawe czy Ty byś oddał, rs to rs po co było zabijać? Więc tu Cię nie rozumiem -.^ Wpadło mi w łape 40 zł więc się cieszę : o
Właśnie widać że nie opłaca się być tu uczciwym graczem : o
Pomagam innym, daje porady itp, a Ty mówisz że jestem frajerem? Dzięki :*
Nie zmieniłem się, Ci co mnie znają to wiedzą jaki jestem.
Tak kończyłem grę ,ale kumple mnie zatrzymali.
Pozdrawiam.
Wujaszek
18-03-2010, 20:09
Fajnie, sam wiem jak jest zdobyć jakąs dobrą rzecz XD
Niepotrzebnie temat zakładałeś, chciałeś się podzielić radością? ok,ej ale widzisz jaką masz rekacje dzieci pokroju Deadsa który napierdala w tibi i jak sam by znalazł takie rzeczy na ziemi to może by się do niego starzy przyznali ;\
Widze, ze ludzi tutaj zazdrosc bierze.. Az mi was troche zal.
A co do autora, to gz, sam bym chcial cos takiego lootnac ;D
I szukaj dalej rs'ow ;>
Violento Denim
18-03-2010, 20:58
Też kiedyś znalałem broszke w parcelu i 50kcc i sie nie chwaliłem.
Lepiej idź do wc bo ci sie uleje
Nie gz
Skryper.!
18-03-2010, 22:39
heheehhehehe no niezly farcik:) I dobrze ze pomyslales zeby poszukac:D gz;)
Agipter1908
18-03-2010, 22:47
''A więc opowiem jak to było...''
Tylko Winny Się Tłumaczy ALLEGRO KoX!
1st R. Boonek
19-03-2010, 08:13
[QUOTE=Muciu;621008]
Poprostu zazdrość ich zbiera xd
[QUOTE]
yyy pisze sie 'zżera' Xd
Gz zabicia allegro kida
Nie zzera tylko pomysl, że tracisz codziennie 3 godziny [powiedzmy] poniewaz zbierasz na s seta i nie wiem handlujesz w dp przez 20 dni potem ktoś Ci mówi, że rs od 5 fragów, wbijasz 4 i tu nagle rs, w chuj nie wiesz co zrobić to uciekasz i chowasz majac nadzieje ze tam zostanie, a tu jakis burak co narzekal na to, że sami zlodzieje oraz oszusci und [nawyzywali mnie to nie gram] , zapierdala Ci Twoje cenne eq, i sie cieszy jak jakis kon na pasze. , milo by Ci bylo?
Patryk1441
19-03-2010, 09:48
@up
nie spuść się
@top
GZ
mój najlepszy loot z rs to bh i panda :) w sumie też bym chciał znaleźć secika.
Pablosikk
19-03-2010, 11:06
gz ale nie podniecaj sie ;] zwal se gruche i wyslij seta na Athletic i ciesz sie ze oddales seta w dobre rece ;oo
Gz (2)
Pozdrawiam
Pablosikk
Nie zzera tylko pomysl, że tracisz codziennie 3 godziny [powiedzmy] poniewaz zbierasz na s seta i nie wiem handlujesz w dp przez 20 dni potem ktoś Ci mówi, że rs od 5 fragów, wbijasz 4 i tu nagle rs, w chuj nie wiesz co zrobić to uciekasz i chowasz majac nadzieje ze tam zostanie, a tu jakis burak co narzekal na to, że sami zlodzieje oraz oszusci und [nawyzywali mnie to nie gram] , zapierdala Ci Twoje cenne eq, i sie cieszy jak jakis kon na pasze. , milo by Ci bylo?
Jak czytam Twoje posty to płakac mi się chce :/
@top
Gratuluje. :)
Też bym chował po beczkach.
PS: Arrow , ciekawy jak byś Ty znalazł takie eq to czy byś oddał czy wziął sobie.?
Ci którzy piszą, że sie podnieca lub coś w tym stylu poprostu zazdroszczą mu tego : )
Arrow, pomyśl troche zanim coś napiszesz.
Ten koleś mógł pomyśleć, przecież autor napisał, że by nie dał rady ubić go, ale on powiedział, żeby go ubić. Jaki w tym sens? Mogł pozniej pod jakies drzewko wrzucić i by miał dalej. Wystarczy troche pomyśleć.
@topic
Gratulacje, naprawde masz szczęscie i nie słuchaj tych noobów ;d
Elite Vegox
19-03-2010, 15:03
Też kiedyś znalałem broszke w parcelu i 50kcc i sie nie chwaliłem.
Lepiej idź do wc bo ci sie uleje
Nie gz
jak sie nie chwalisz jak sie chwalisz??
@top
Tez bym tak chcial xD gz !
Naprawdę, nie chce mi sie wytykać twoich błędów.
@ topic
Gz.
Deads ty jesteś akurat ostatnią osobą, która zna się na ortografii i która może mnie poprawiać. :)
Deads ty jesteś akurat ostatnią osobą, która zna się na ortografii i która może mnie poprawiać. :)
18:54 Deads Shooter: ariwederczy
OMNOMNOM
Super, widze że rzeczy w tibii niektórych podniecają bardziej niż w rl. Założe się, że jak dostałeś pierwszy rower to nie byłeś tak podniecony jak teraz.
Chłopak jest ambitny co w tym dziwnego? Ty zamknij jape zerowcu bo nawet się dobrze wysłowić nie umiesz :( . A pozatym gadałem z nim i te itemy sprzedaje jednemu kolesiowi.
# top
Gratulejszyns pamperss ;p
kupiłeś eq na allegro, miałeś 200 lvl 2 konto... chciałeś aby ludzie cie nie mieli za allegro to wbiłeś rs 2 charem zabiłeś się i jest??
nie gz
!~Paso~!
21-03-2010, 16:59
Gz . Niektórym czasem sie farci i od niczego zaczyna sie cos po zabicia rs (allegrowicza) nie wiem o co wam chodzi . Zazdroscicie ze akurat jemu sie to trafilo a nie wam .
GZTUWA!
Adilinho
24-03-2010, 16:19
Ale masz szczescie ;p
Slaby1992
24-03-2010, 16:27
No to tylko pogratulować takich itemków ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.