View Full Version : Lucky monsters
Chciałbym zaproponować aby raz na jakiś czas podczas expienia pojawiał się lucky monsters dawał by on np 50 % lvla.Czyli jeśłi expimy np na kingach pojawia się inny king (chodzi mi o kolory) widzimy go tylko my i tylko nam mógłby dac te 50 % inni gracze nie mieli by możliwości bicia tego szczęśliwego potworka::) Co do tego ile mógłby dawać expa 50% czy 30%, 20% obojętnie ile zdecydowali by o tym Gm'owie.Co wy na to?;)
Są Ghost Kingi/Queen ;s
Jest to nie potrzebne, dużo roboty by dostać kilka % expa.
za duzo roboty by bylo z tym . jestem na tak, ale wedlug mnie nie jest to az tak konieczne
Elite Filutek
19-03-2010, 16:34
Odrazu 999 lvl za 1 lucky potworka oki ? Myśle, że tak będzie lepiej
OFC . Durny pomysł Nie !!!!
Vernereq
19-03-2010, 16:37
A ja jestem na tak. Pojawiał by się dość rzadko, i dawał by powiedzmy 40%. Ofc musiałby się rzadko pojawiac. Ale na tak.
Odrazu 999 lvl za 1 lucky potworka oki ? Myśle, że tak będzie lepiej
OFC . Durny pomysł Nie !!!!
Naucz się czytać... 50 % potrzebnego expa na nastepny lvl.
Bardzo , dobra propozycja, bardzo mi sie podoba. Oczywiscie jestem na tak, gracza napewno tez sie to spodoba :)
To ja Expiąc po 5 Queen :) To "Lucy" mi by się respiły co 1 h lub nawet mniej :(
Jestem na NIE !
Kto powiedzial że ma sie respic po 1h ?? Gm już by to tak zrobił ze nie jeden by płakal że nie dostaje takiego potworka... Nie mogło by to zależeć od tego ile ujbijesz potworków;P
Seth Drut
19-03-2010, 17:04
mysle ze jest to niepotrzebne.
na apo i tak lvl szybko leci
Pomysł nawet dobry :P
Taki potworek mógłby się pojawiać, ale bardzo często.
Jestem na tak.
Piorunus
19-03-2010, 18:15
niee, nie róbmy psiarni z serwera choć i tak trochę się zrobiła ale cóż nic na to nie poradzimy.. pomysł zawsze jest jakiś ważne ze jest w ogóle ale ja jestem za nie. Przykro mi to moje zdanie każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii na dany temat. Dziękuje do usłyszenia!:D
jestem na tak , ale owy monster i tak pewnie nie powstanie bo dużo roboty ;p
Marcelllo
19-03-2010, 18:38
Kilka poprawek do tego i będzie ok.
Nie da się zrobić tak, aby tylko 1 gracz widział potwora.
A co do tego 50% to nie przesadzaj ;s Max 10% bo i tak szybko się expi :)
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
19-03-2010, 19:49
Chciałbym zaproponować aby raz na jakiś czas podczas expienia pojawiał się lucky monsters dawał by on np 50 % lvla.Czyli jeśłi expimy np na kingach pojawia się inny king (chodzi mi o kolory) widzimy go tylko my i tylko nam mógłby dac te 50 % inni gracze nie mieli by możliwości bicia tego szczęśliwego potworka::) Co do tego ile mógłby dawać expa 50% czy 30%, 20% obojętnie ile zdecydowali by o tym Gm'owie.Co wy na to?;)
Czyli taki... critical lvl? :O Nie wiem jak to nazwać.
#off
Mam lepszą propozycję. Zrobić na mainie coś w stylu rookowego Lucky Rata. Loot to item do jakiegoś questa nad którym pracujecie questa + parenaście cc.
#topic
Leciutko przesadziłeś. Jak chcesz rozwiązać kwestię "Widzimy tylko my"? Wizje? Sny? Jawa? Duchy? Świadek Jehowy? Szatan?
lord max
19-03-2010, 20:40
Tak ale trochę bez sensu jeżeli np z rotworma by coś takiego było lub hero, bo 1k by przyszedł i by expił tak szybko że hohohohooh...
Chyba żeby zrobić podziały lvlowie, np 0-15 rotworm lucky, 15-50 hero lucky. 300-700 king lucky itp.
troche przesada:) jestem na nie
Zarexoholik?
20-03-2010, 00:44
Przesada. Lucky monster - jakby co jakiś czas się respił i zawsze z niego spadał jakiś item. Tak by było ciekawiej.
Bez sensu i tak się szybko expi moim zdaniem ....
Zastanów się potem coś napisz ;/ Nie !
Elite Pablo&Master Bombka
21-03-2010, 08:51
Ja jestem na NIE!!!!! Pomyślcie kiedyś ten ots był trudny teraz nie dość czy eywszły te hotkeye !mm !uh to teraz jakie potworty co daje 50% expa? Ludzie odbiegamy od dawnej wizji apo. ;/
Nie widze tego, jak na moje to pomysł troche przesadzony i oczywiście zbędny.
Ciebie głowa nie boli?? Nie dość ze jest ten syf "King/Quenn" Ghost to ten jeszcze do ms'ów ,chce dołożyć kolego opanuj się.
Już lepszym pomysłem bylo by wycofanie Quenn/King Ghostów..
NIE
Jak King Ghost wali po 1.8k
A King maxx 1.3k
I do tego z ghosta nic nie leci a daje tylko o 30k ekspa wiencej -.-
Bezensu jakby byl ms co wali po 2.5k i dawal 170k expa.
IDIOTYZM!!.
3rd Dimension
21-03-2010, 18:07
Niestety, ale zaznaczyłem NIE. Dlaczego? Są Ghost Kingi i Queeny, a jak chcesz lota to masz Lucky Rata xd...
Pozdrawiam,
3rd Dimension
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.