View Full Version : The Ogarne Box
Maximus2.0
20-03-2010, 12:48
Chciał bym sie was zapytac co to jest "The Orange Box" widzialem ssy z tym napisem w temacie o zdjeciach z gry i chcial bym sie dowiedziec jak pomaga to w grze w CS'a i skad moge to ściągnac ?
@edit Mo®talix
Nie wiem po co sie wypowiadasz jak i tak nie wnosisz nic do tematu, tak szukalem na googlach ale nie znalazlem nic ciekawego wiec założyłem ten temat oki ?
Greyback
20-03-2010, 13:19
The Orange Box
The Orange Box – kompilacja gier komputerowych stworzona i wydana przez Valve. Paczka zawiera gry Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Portal i Team Fortress 2. Wersja na platformę Windows została wydana 10 października 2007 zarówno w sklepach, jak i za pośrednictwem serwisu Steam. Wersja dla Xbox 360 również została wydana 10 października 2007. Wersja na konsolę PlayStation 3 została wydana w listopadzie 2007[3].
Użytkownicy platformy Steam, którzy poprzednio zakupili Half-Life 2 lub Half-Life 2: Episode One, a później zakupili The Orange Box otrzymają za darmo możliwość przekazania jednej kopii każdej z zakupionych uprzednio gier komuś innemu (jeśli odbiorca nie posiada konta STEAM także może otrzymać grę, jednak zarejestrować ją dla siebie będzie mógł dopiero po uprzedniej rejestracji w systemie)[4].
Masz linka: http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Orange_Box Masz 2 steama za free chyba przeczytaj dokładnie mi się nie chce xD
Mortalix
20-03-2010, 16:23
Nie wiem po co zakładać taki temat?
Jeśli chcesz nie na prawdę dowiedzieć odsyłam tutaj. (google.pl)
#Edit
Nie, nie oki, ponieważ nie rozumiem jak można nie znaleźć tak konkretnej informacji w google'ach?
Greyback sam skopiował Ci treść znajdującą się bodajże pod drugim wynikiem wyszukiwania więc ogarnij.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.