View Full Version : Bany za Boty.
Witam moja propozycja jest łatwa i prosta otóż jestem za tym aby wprowadzono dłuższe bany za macro boty.Dlaczego? Ponieważ administracja zeszła na ugodę i dała wybór korzystania z hotów.Tym którym to nie wystarcza i stosują nadal wosso albo innego typu wspomagaczy dostają bany np na miesiąc.
Propozycje długości banów proszę pisać w swoich postach.
MorgiBack
21-03-2010, 09:34
Przedłużyć to nie. Od razu deleta propnuję może oduczą się korzystania z niego
skoro są hoty.
Jestem na 50% xd
Ban za auto manasa, auto attack, auto vite itp. na miecha albo i więcej. Za auto attack na siebie ban na pół roku i ch*j xd Nie ma takiego bicia.
Zdecydowanie jestem na tak. Po wprowadzeniu tych hotów i tak większość ludzi boci... ; c
Seth Drut
21-03-2010, 16:20
oczywiscie ze tak!
przeciez hoty zostaly po to wprowadzone zeby juz nie bocic xd
jestem na nie bo wosso jest fajne .
@top
a tak na serio jestem za . dali hoty , to uzywanie bota wedlug mnie to zenada;d
ok, ale jeżeli nie tyczy sie to
zbierania kasy,lota auto atak,manas,heal,lh, zakładania ringów, :>
Sub Zero 2
21-03-2010, 17:01
Jasne,że tak!APO by odrazu miało mniej botów.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
21-03-2010, 17:07
jestem za tym aby wprowadzono dłuższe bany za macro boty.
Zgadnij co to za wyraz :
- Ma 11 liter
- Zaczyna się na "W"
- Kończy się na "J"
- Jest powszechnie uważany za obraźliwy
- Inne znaczenie to idź Z TOND
#topic
Na nie, bo to nie jest sprawa zwykłych userów czy ktoś używa bota, czy też nie. Prędzej już Ekipy. Jak cie tak razi używanie w***o to odejdź z serva, bo tego się nie da pozbyć :> Żadna zmiana w banach tego nie zmieni.
3rd Dimension
21-03-2010, 18:05
Zaznaczyłem "NIE WIEM" bo to jest najbliższe mojego zdania, brakowało zwykłego Nie. A jestem na nie, bo sam używam bota xD
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Przedłużyć to nie. Od razu deleta propnuję może oduczą się korzystania z niego
skoro są hoty.
Jestem na 50% xd
Nie zadne delate co z tego ze ludzie uzywaja jeszcze botow jak chca dostawac bana to niech uzywaja
NIE
Tak:
Cave:
1 ban: delete
Automanas/autouh/wosso:
1 ban: 4 tygodnie
2 ban: 4 miesiące
3 ban: delete
Bany dostane w przeszłości też się liczą, ale nie dostajesz delete, po wprowadzeniu tego, nawet jak było 10 banów za bota. Niestety następny skończy Twoją przygodę tą postacią. :<
Dlaczego?
Nie będzie już botów i będzie strach o własną postać, hlvle będą srali metką, żeby tylko nie dostać delete. ;>
Tak:
Cave:
1 ban: 2 miesiące
2 ban: delete
Automanas/autouh/wosso:
1 ban: 3 tygodnie
2 ban: 2 miesiące
3 ban: delete
To jest to, powiem więcej za Cave powinien być natychmiastowy delete.
Skoro wprowadzili hoty to jak ci GM wykryje wosso...:confused::confused::confused:
Wiekszosc wosso uzywalo do manaskow i uhow--->teraz sa hoty
auto attack--->malo wykrywalny (zalezy od potwora)
Zgadnij co to za wyraz :
- Ma 11 liter
- Zaczyna się na "W"
- Kończy się na "J"
- Jest powszechnie uważany za obraźliwy
- Inne znaczenie to idź Z TOND
#topic
Na nie, bo to nie jest sprawa zwykłych userów czy ktoś używa bota, czy też nie. Prędzej już Ekipy. Jak cie tak razi używanie w***o to odejdź z serva, bo tego się nie da pozbyć :> Żadna zmiana w banach tego nie zmieni.
Pozdrawiam cię chłopczę poćwicz otrografie. Generalnie chodzi mi o słowo "Z tond" w jednym wyracie 2 błedy gz.
Pozdrawiam cię chłopczę poćwicz otrografie. Generalnie chodzi mi o słowo "Z tond" w jednym wyracie 2 błedy gz.
A ja radzę ci przestudiować znaczenie słowa 'ironia'...
@EsSaY
Za cave powinno zostać natychmiastowe delete postaci.
@topic
Wypowiadałem się. ;d
@Belhior
Napisał z dużej litery i to powinno wystarczyć. :o
Rushofy Glan :)
22-03-2010, 19:56
@Belhior
ironia?;o
@@@@
tak jak napisał EsSaY mogło by być
Potwierdziłeś moje przypuszczenia - jesteś idiotą. :<
Skoro wprowadzili hoty to jak ci GM wykryje wosso...:confused::confused::confused:
Wiekszosc wosso uzywalo do manaskow i uhow--->teraz sa hoty
auto attack--->malo wykrywalny (zalezy od potwora)
Gm widzi komendy. :f
Hmm.. Skoro to była ironia to mógłby słowo o jakie mu chodzi wziąść w cudzysłów :)
@topic
Wypowiadajcie się na temat a nie pokazujecie swoje mądrości.
Zarexoholik?
23-03-2010, 12:49
wziąść
Słownik kurvva! Użyj go czasem!
#Topic
Jestem za dłuższymi banami. Ban za auto manasa, vite/sio, auto cc powinien być na minimum miesiąc.
Wujaszek
23-03-2010, 13:01
I tak nadal połowa graczy jedzie na auto manasie, auto cc, auto ataku xD
Idźcie sobie na queeny cod i znajdź mi ed/ms/rp bez auto atack ;p
Lunatic Volt Here
23-03-2010, 13:13
Jak dla mnie to bany za auto manasowanie\vite\sio z udziałem gracza przy kompie powinien wynosić min.2 miesiące,a za cave odrazu deleta ;)
Jestem na tak. Najlepiej odrazu delete dawać, po co dawać bany jak i tak odrazu zacznie bocić od nowa? ;c
Teraz można by było dawać już delete za boty, ponieważ i tak ułatwiono grę wprowadzając uh/manas na hotkeya.
Hmm.. Skoro to była ironia to mógłby słowo o jakie mu chodzi wziąść w cudzysłów :)
@topic
Wypowiadajcie się na temat a nie pokazujecie swoje mądrości.
Super, widze że żeczy w tibii niektórych podniecają bardziej niż w rl. Założe się, że jak dostałeś pierwszy rower to nie byłeś tak podniecony jak teraz.
Innym potrafisz wytykać błędy ?
Peace.
Innym potrafisz wytykać błędy ?
Peace.
No cóż nikt nie jest doskonały :) To jest dział dotyczący banów może powiesz coś na temat?
@topic
Ja oczywiście jestem za banami, które trwają conajmiej 1 miesiąc
Assassin Mateusz
23-03-2010, 18:31
Jak najbardziej na tak! Niech sie oducza uzywania botow! Po to sa hotkeje dodane, aby nie uzywac botow.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.