View Full Version : Maksymalna ilosc przedmiotow w depo
Moja propozycja polega na tym aby gracze z premium mieli o polowe wiecej itemow w depo niz ma gracz z free account
np:
Gracz z facc: 500 itemów w depo
Gracz z pacc: 1000 itemów w depo
#edit
To jest do zrobienia pod protokół 7.6 dla niewiedzących :)
Kiedyś podobna propozycja była.
Sądzę, że to dobry pomysł. Jak grałem to w depo brakowało mi miejsca i musiałem niektóre rzeczy wyrzucić, lub sprzedać.
Belfus Adri
21-03-2010, 10:46
Jestem na tak, na pacc powinno byc więcej miejsca w dp ;)
No baa, że jestem na tak.
Pomogło by to osobom na rooku w magazynowaniu ihów,
oraz osobom, które chcą mieć xxx gbp loota w depo :)
Vernereq
21-03-2010, 10:47
A co gdy pacc sie skonczy, a itemy beda w dp? Znikna? Mi to jest obojetne.
Wielki Maras
21-03-2010, 10:54
Dziwny pomysł.Ale i tak jestem tak! hehe ale już był o tym wątek ale bardzo dawno....
Sub Zero 2
21-03-2010, 11:03
Jestem na Tak.Ja w swoim dp jak miałem pacc,aż się roiło od śmieci.Dobra propozycja.
Dam Ci nawet reputa.
Jestem na tak. Tak jak wolly mam często problemy z dużą ilością w dp, a zawsze mam konto premium
Jestem na Tak.Ja w swoim dp jak miałem pacc,aż się roiło od śmieci.Dobra propozycja.
Jak masz śmieci to poświęć marne 10 minut swojego życia Tibijskiego i posprzątaj ;o
Pomimo małej krytyki na początku jestem na tak.
MorgiBack
21-03-2010, 11:22
Za pewnie dużo by to dało dla graczy.
Większe lvl'e nie mają miejsca i muszą wyrzucać/sprzedawać
Jestem jak najbardziej za TAK.
xD Lukki xD
21-03-2010, 11:29
O tak!
Kiedyś nawet pamiętam zabrakło mi miejsca w DP i takiego czegoś jak ta propozycja właśnie brakowało :S
Seth Drut
21-03-2010, 11:55
bylo juz pare takich propozycji, lecz nie zostaly zaakceptowane... moze teraz sie uda? xd
oczywiscie jestem na tak!
#up
Bo tego Mortiis nie umial zrobic :/ ale zobaczymy moze poswieci troszke czasu dla wujka google i znajdzie ten kod :) bo napewno on jest (nie moge reklamowac bo dalbym linka) :]
Jest mi to obojetne, po czesci to dobry pomysl. Ale zastanawia mnie, co sie stanie jak zniknie pacc ? Co z itemami ?
To bedziesz je mial nadal w depo dopiero jak je wyjmiesz to nie bedziesz mogl znowu wlozyc do depo :o
Xelix chyba 1 raz ma dobre pomysly xdd
Jestem na tak :D
Bastek10
21-03-2010, 13:43
Jestem na tak,ale pewnie i tak tego nie zrobią.
jestem na tak. bardzo dobra i ciekawa propozycja . mi czasami brakowalo miejsca w dp i to troche wkurzajace:d
kadeshop
21-03-2010, 14:28
Jestem na nie, po co ? Można ogólnie zwiększyć miejsce w dp, ale liczcie się, że tym więcej śmieci ,tym server staje się słabszy...
Jeżeli ktoś by miał 999999 itemów w depo to server przy save by się zacioł, a pozatym teraz nie ma praktycznie osób na apo bez pacc...
Jestem na nie.
Jeżeli ktoś ma porządek to wszystko mu wejdzie.
Jestem na tak, chociaż mi tam miejsca w dp wystarczy : p
Mi to obojetnie... Nie zbieram smieci... W depo mam tylko loot i kase:)
Assassin Mateusz
21-03-2010, 20:01
Mi wystarcza miejsca, ale oczywiscie zgadzam sie z wami i jestem na tak! A tak wgl co by bylo, jezeli skonczyl by sie pacc ? :>
Jakby sie skonczyl pacc to bys nadal mial te itemy w depo ale potem bys nie mogl ich spowrotem wlozyc czyli np masz 1000 i konczy sie pacc to nadal masz 1000 a jak wyjmiesz 1 item to masz 999 i spowrotem nie mozesz wlozyc chyba ze wyczyscisz depo do 500.
Zarexoholik?
21-03-2010, 21:02
Mi zawsze na wszystko starczy miejsca, ale jak ktoś zbiera pełno śmieci to już chyba jego problem, nie? Niech będzie tak jak jest.
Kumpel Armii
21-03-2010, 22:15
Beznadzieja!
Po co komu więcej miejsc w depo?
A tym bardziej dla PACC. Jak coś takiego to dla wszystkich. Jestem na nie!
Jestem za. Szczególnie przyda się to osobom kupującym ih'y na rooku. :d
Marcelllo
22-03-2010, 14:24
Jestem na tak, ale teraz gracze z PACC i FACC mają po 1k itemów w depozycie. Więc aby zwiększyć do 2k :o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.