PDA

View Full Version : Sapphire Helmet

Fangol
21-03-2010, 16:29
No więc cały dzień szukałem z kumplami Ms i nie mogliśmy znaleźć albo robił Sapphire helmet albo żadnego nie ma moja propozycja jest taka aby można było robić kilka razy Sapphire helemt nowi gracze wybierają teraz Ek Lub palla i czasami druida bo można zarobić i jak zrobić takiego questa ?

Proszę o przemyślenie propozycji przez administracje ;)

Pozdrawiam.
@Down

To po co jest quest którego nie da się zrobić -.- ? no da się ale chyba raz na tydzień jakiś ms wejdzie a nie bd siedział po 10 h żeby zrobić questa .-

Gdzie napisałem że życie poświęcam tibia nie jest dla mnie życiem tak jak dla cb :<

KaZeK
21-03-2010, 16:41
Szukaj a znajdziesz...

Jak aż tak trudno to kup od kogoś za 3sc?

^edit /up
Każdy szukał/czekał a Ty swoje życie na to poświęcasz:(
btw. Questa da się zrobić tylko potrzebne 4 profesje ;(

Ale mi pojechałeś po ambicji! :( <tnie_się>

Lagga
21-03-2010, 16:44
Wedlug mnie jest to zbedne. jest to quest na ktorym trzeba miec 4 profesje , wiec takie znajdz. na gc ciagle szukaja ekipy wiec sie zalapiesz-.-

jestem na nie !

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
21-03-2010, 16:56
Na tak, ale jesli tylko ms mógłby robić kilka razy ten quest. Reszta zostałaby po staremu. Taki ms mógłby brać za to opłaty i całkiem całkiem nieźle z tego wychodzić

Seth Drut
21-03-2010, 17:50
napewno znajdzie sie wiele ms'ow na quest.
jestem na nie.
ciezko twoje zdanie przeczytac z powodu braku kropek ;s

3rd Dimension
21-03-2010, 18:03
Jestem na NIE. Po pierwsze - chcesz mieć profity, to kołuj, a po drugie, niech MS nie będzie lepszy przez to od innych profesji :)

Pozdrawiam,
3rd Dimension

Senshi
21-03-2010, 19:11
Jestem na tak, ale jedynie co do MSa
Ja od 300lvla szukalem a na 827lvlu dopiero zrobilem, a kiedy to bylo:):rolleyes::rolleyes:

Jankulowski
21-03-2010, 21:31
Szukaj a znajdziesz...

Jak aż tak trudno to kup od kogoś za 3sc?

^edit /up
Każdy szukał/czekał a Ty swoje życie na to poświęcasz:(
btw. Questa da się zrobić tylko potrzebne 4 profesje ;(

Ale mi pojechałeś po ambicji! :( <tnie_się>

ty no spoko kupie za 3 sc rozumiem.Ale jak bede robil questa na MSH to niby jak mam to zrobic jak potrzeba questa zrobionego?? POMYSL&POZDRO!

MorgiBack
21-03-2010, 21:33
Szukaj ekipę a we 4 po 300+ lvle szybko się robi:)

Koteq
21-03-2010, 21:54
Na tak, ale jesli tylko ms mógłby robić kilka razy ten quest. Reszta zostałaby po staremu. Taki ms mógłby brać za to opłaty i całkiem całkiem nieźle z tego wychodzić

Tak sie da ale to jest idiotyczne ;d
NIE Sapphire jest Trudny jeśli chodzi o ekipy..
do tego do msh potrzebny...

Bastek10
21-03-2010, 21:58
Jestem na nie,ja tez kiedy szukałem Ms'a na questa i nie szukałem go 2/4 dni tylko sporo czasu.

Azielu$
21-03-2010, 23:46
Sam kilka razy szukałem ekipy na shq. Nie było to łatwe, ale jestem na nie. Biorąc pod uwagę cene msh to warto się pomęczyć, bo quest jest banalny, a zarabia się na czysto ok. 8-10kcc.

Karpek
22-03-2010, 11:36
Ja też się kiedyś męczyłem ze znalezieniem sorca na SHQ...
Zawsze był z tym problem i niech już tak zostanie.