View Full Version : Sapphire Helmet
No więc cały dzień szukałem z kumplami Ms i nie mogliśmy znaleźć albo robił Sapphire helmet albo żadnego nie ma moja propozycja jest taka aby można było robić kilka razy Sapphire helemt nowi gracze wybierają teraz Ek Lub palla i czasami druida bo można zarobić i jak zrobić takiego questa ?
Proszę o przemyślenie propozycji przez administracje ;)
Pozdrawiam.
@Down
To po co jest quest którego nie da się zrobić -.- ? no da się ale chyba raz na tydzień jakiś ms wejdzie a nie bd siedział po 10 h żeby zrobić questa .-
Gdzie napisałem że życie poświęcam tibia nie jest dla mnie życiem tak jak dla cb :<
Szukaj a znajdziesz...
Jak aż tak trudno to kup od kogoś za 3sc?
^edit /up
Każdy szukał/czekał a Ty swoje życie na to poświęcasz:(
btw. Questa da się zrobić tylko potrzebne 4 profesje ;(
Ale mi pojechałeś po ambicji! :( <tnie_się>
Wedlug mnie jest to zbedne. jest to quest na ktorym trzeba miec 4 profesje , wiec takie znajdz. na gc ciagle szukaja ekipy wiec sie zalapiesz-.-
jestem na nie !
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
21-03-2010, 16:56
Na tak, ale jesli tylko ms mógłby robić kilka razy ten quest. Reszta zostałaby po staremu. Taki ms mógłby brać za to opłaty i całkiem całkiem nieźle z tego wychodzić
Seth Drut
21-03-2010, 17:50
napewno znajdzie sie wiele ms'ow na quest.
jestem na nie.
ciezko twoje zdanie przeczytac z powodu braku kropek ;s
3rd Dimension
21-03-2010, 18:03
Jestem na NIE. Po pierwsze - chcesz mieć profity, to kołuj, a po drugie, niech MS nie będzie lepszy przez to od innych profesji :)
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Jestem na tak, ale jedynie co do MSa
Ja od 300lvla szukalem a na 827lvlu dopiero zrobilem, a kiedy to bylo:):rolleyes::rolleyes:
Jankulowski
21-03-2010, 21:31
Szukaj a znajdziesz...
Jak aż tak trudno to kup od kogoś za 3sc?
^edit /up
Każdy szukał/czekał a Ty swoje życie na to poświęcasz:(
btw. Questa da się zrobić tylko potrzebne 4 profesje ;(
Ale mi pojechałeś po ambicji! :( <tnie_się>
ty no spoko kupie za 3 sc rozumiem.Ale jak bede robil questa na MSH to niby jak mam to zrobic jak potrzeba questa zrobionego?? POMYSL&POZDRO!
MorgiBack
21-03-2010, 21:33
Szukaj ekipę a we 4 po 300+ lvle szybko się robi:)
Na tak, ale jesli tylko ms mógłby robić kilka razy ten quest. Reszta zostałaby po staremu. Taki ms mógłby brać za to opłaty i całkiem całkiem nieźle z tego wychodzić
Tak sie da ale to jest idiotyczne ;d
NIE Sapphire jest Trudny jeśli chodzi o ekipy..
do tego do msh potrzebny...
Bastek10
21-03-2010, 21:58
Jestem na nie,ja tez kiedy szukałem Ms'a na questa i nie szukałem go 2/4 dni tylko sporo czasu.
Sam kilka razy szukałem ekipy na shq. Nie było to łatwe, ale jestem na nie. Biorąc pod uwagę cene msh to warto się pomęczyć, bo quest jest banalny, a zarabia się na czysto ok. 8-10kcc.
Ja też się kiedyś męczyłem ze znalezieniem sorca na SHQ...
Zawsze był z tym problem i niech już tak zostanie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.