View Full Version : Kultura
Τettmeier
21-03-2010, 18:40
No, może ktoś coś napisze na temat życia kulturowego, czy tam kulturalnego, albo społecznego(ale bardziej mam na myśli to pierwsze). Chciałem tutaj zapytać o różne rzeczy od wolontariatu i chodzenia do kina po granie w szkółce pilkarskiej ze swojego regionu. Nie jesteście chyba marnymi tibijczykami, którzy siedzą tylko przy kompie i w ogóle. Jak ktoś mnie nie rozumie, to pytam, co robicie poza domem oprócz przebywania z kumplami a co za tym idzie bezsensownego łażenia :(
edit
Ja chodzę sobie do kina, jeżdżę też na skuterze(ale nie kingłeju:\) jak jest ciepło xd no i w piłkę też gram, ale jakoś nie chce mi się nigdzie zapisywać, bo mam tak że czuje się za bardzo zobowiązany i zwyczajnie mnie to wkurza :cool:
Assassin Mateusz
21-03-2010, 18:42
Jezdze motorem [simson ^^] i spie : o
Gram w ręczną, śmigam na rowerze, nartach, snowboardzie, łyżwach, chodze do kina czasami do teatru.
lubie chodzic do kina i trenuje pilke na Łksie :D
tajemniczy
21-03-2010, 19:03
bakam codziennie z grulixem po 3 blanty :)
Mikiel Król Sedesów, ej!
21-03-2010, 19:13
siedzę 24h na forum, ale też gram w piłke na orliku, w siatkowe i koszta tez, chodze na tenis ziemny, chodzę na domóweczki, rowniez na piwko wychodze, nie raz cos zapalic tez idę, do kina jezdze, do aquaparku tez, czesto jade na kebaba do miasta oraz sie poszlajac nie pogardze tez teatrem, rowniez do kumpli chodze poogladac mecze
Poziomkuwa
21-03-2010, 19:22
A ja chodzę do szkoły. Gram tesz na giercowni.pl w zarombiste gry.
Ja lubię chodzić do kina, ew. grać w siatkówkę ;D, jak się tam z kolegami umówimy, wynajmiemy salę na 3h ;D.
Gram w piłkę nożną w klubie/treningi/mecze.Siedzę nad rzeką "Sołą".Śmigam sobie na rowerku do sklepu.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
21-03-2010, 20:17
Chodze do szkoly i uciekam z geografii. To jest dopiero zycie kulturowe i integracja z ludźmi.
Jeżdże na rowerze, gram w piłkę ręczną/nożną, tenis, to jak się zrobi ciepło ; > kino? pfii.. filmy u nas w kinie są z 6 miesięcznym opóźnieniem, więc nie ma sensu. i tak jak ty, nie zapisuje się do żadnego klubu, bo też zbyt duże zobowiązanie
.Serafin
21-03-2010, 20:41
Chodze do szkoly i uciekam z geografii. To jest dopiero zycie kulturowe i integracja z ludźmi.
Signed.
Chodze do szkoly, kina, filharmonii [czasem XD], opery [jeszcze bardziej czasem XD] ale nigdy sam. A tak to oglądam wypociny na forum albos smigam po osi. ;C
hm , gram w pilke/kosza/siate , siedze na kompie [nie koniecznie expie xd] , wychodze zajarac , rowniez na piwko .. od czasu do czasu na maly 'balet' : o
ćwicze na siłce, gram w noge, gram w billard, ide na piwo, udaje ze sie ucze:D
Sub Zero 2
21-03-2010, 21:11
Gram w piłke nożną,chodze do szkoły muzycznej,siedze na forum,chodze do szkoły.Czasami wypad do kina,filharmonii,koncerty.
To ja opowiem co robie każdego dnia. Wstaje o godzinie 6.10 [ zaraz po restarcie na serverze gamelia.pl] stawiam bota, który z resztą leciał już całą noc, do 7.20 patrzę się w monitor i podziwiam moje wybocone chary, potem orientuje się, że spóźnię się do szkoły więc idę dopiero na 8.50. Ok. godziny 8.00 wypakowuje plecak z dnia poprzedniego, ładuje tam jakieś książki, ide do szkoły, siedzę tam do 15.00~ przychodzę do domu, zjem obiad, zobaczę jak tam boty, wyjdę na dwór, siedzę ok.3 h w bezruchu, gówno robiąc. To jest kultura, a jaki sport ! Po 2 latach praktyk u mnie śmiało można startować na magistra czy innego doktora.
Najchętniej spędzam czas z moją najukochańszą kobietą na świecie. Bardzo często po szkole udaje się do jakiegoś miejsca z szybkim żarciem gdzie najczęściej konsumuję Rolokebaba ewentualnie Frytokebaba, dość często jeżdżę do swojego rodzinnego miasta jakim jest Szczecin przede wszystkim po to aby obejrzeć dobry film w kinie oraz jeżeli stoję dobrze finansowo to pojawiam się na dobrych imprezach związanych z kulturą hip-hopową (koncerty, bitwy freestyle'owe) okazyjnie chodzę na balety (kiedyś co weekend, teraz raz na pół roku) znudziło mi się patrzenie na pijanych buraków szukających szczęścia tam gdzie nie powinni (ja jestem osobą, którą dość szybko idzie wyprowadzić z równowagi i najczęściej reaguję na zaczepki), trenuję Brazylijskie jiu-jitsu (coraz rzadziej z powodu braku czasu), rekreacyjnie uczęszczam na siłowni (gdy nie mam na to czasu to robię sobie pompki oraz triceps domowym sposobem) w poniedziałki i środy śmigam na prawo jazdy rzuciłem papierosy po latach (22 dzień nie palę) z tego jestem dumny chyba najbardziej, znalazłem sobie bardzo ogarniętą kobietę, zaliczyłem w szkole wszystko co miałem do zaliczenia i teraz pozostaje się wziąć za siebie na bieżąco aby sobie znowu nie robić problemów.
@Drah
Czyżby te wszystkie zmiany przez kobietę? :P ahh te kobiety, co one potrafią zdziałać :)
@Topic
Gram w siatkówkę, piłkę nożną, czasami pojeżdżę rowerem etc
Τettmeier
22-03-2010, 16:27
Najchętniej spędzam czas z moją najukochańszą kobietą na świecie. Bardzo często po szkole udaje się do jakiegoś miejsca z szybkim żarciem gdzie najczęściej konsumuję Rolokebaba ewentualnie Frytokebaba, dość często jeżdżę do swojego rodzinnego miasta jakim jest Szczecin przede wszystkim po to aby obejrzeć dobry film w kinie oraz jeżeli stoję dobrze finansowo to pojawiam się na dobrych imprezach związanych z kulturą hip-hopową (koncerty, bitwy freestyle'owe) okazyjnie chodzę na balety (kiedyś co weekend, teraz raz na pół roku) znudziło mi się patrzenie na pijanych buraków szukających szczęścia tam gdzie nie powinni (ja jestem osobą, którą dość szybko idzie wyprowadzić z równowagi i najczęściej reaguję na zaczepki), trenuję Brazylijskie jiu-jitsu (coraz rzadziej z powodu braku czasu), rekreacyjnie uczęszczam na siłowni (gdy nie mam na to czasu to robię sobie pompki oraz triceps domowym sposobem) w poniedziałki i środy śmigam na prawo jazdy rzuciłem papierosy po latach (22 dzień nie palę) z tego jestem dumny chyba najbardziej, znalazłem sobie bardzo ogarniętą kobietę, zaliczyłem w szkole wszystko co miałem do zaliczenia i teraz pozostaje się wziąć za siebie na bieżąco aby sobie znowu nie robić problemów.
No to masz ode mnie pochwałę, a to jest ważne! Drah rzucił fajki, niemożliwe. :\ A swoją drogą to ładnego posta odwaliłeś. :<
Chodzę do kina jak jest coś fajnego. W tym roku zaczynam na poważnie freestyle na rolkach ;]. Ogólnie słucham jeszcze muzyki, jeżdżę styem downhill czasami. I oczywiście mam 2x trening w tygodniu tenisa ziemnego :d, we wtorek an zamknietym korcie a w sobote na hali
@Drah
Czyżby te wszystkie zmiany przez kobietę? :P ahh te kobiety, co one potrafią zdziałać :)
Taa... Sam przez jedna nie jezdzilem pol roku na imprezy, praktycznie tylko 2 razy w tym okresie jak z nia pisalem sie naje**lem (sylwester i wesele), fajek tez nie palilem dluuugo (chociaz i tak nie jestem nalogowym palaczem, pale jak ktos poczestuje), ogolnie sporo robilem, zeby sie troche zmienic i dupa, nie warto bylo ;] Nic nie pyklo.
Jak to mowia: "Miej wyje**ne a bedzie Ci dane" ;D Sprobuje tak, jak bede z nastepna pisac, zobaczymy efekty ;D ha ;]
@topic
Co by tu napisac... Od niecalego roku trenuje Taekwondo WTF, jezdze na treningi 2 razy w tygodniu. Mieszkam w malej wsi, od czasu do czasu przejade sie skuterem na wioske sie dowiedziec co i jak u kumpli, nieraz tam jakis browarek, czy cos z tych rzeczy. W wolnym czasie w domu sobie cwicze ;] Przewaznie to sobie powtarzam jakies uklady formalne, albo kopniecia, okolo 100 pompek, brzuszki itp, od niedawna tez ucze sie zonglowac :D No i to chyba na tyle ;D
'smaruje po ścianach' ciekawe czy ktoś wie ocb ;>
Kino, mecze, koncerty, wypady na piwo, z kolegami na boisko pograć, czasem na spacery. Jeszcze dużo rzeczy ale te chyba najczęściej.
'smaruje po ścianach' ciekawe czy ktoś wie ocb ;>
Wrzucasz tagi na mury, czyt. Graffiti.
Deluks - Graffiti (http://www.youtube.com/watch?v=KIEOGtjn8eA)
polecam Ci ten klasyk.
@Drah
Uświadomiłem sobie, że czas najwyższy wziąć się w garść - nie jestem już małym dzieckiem (świat nie kręci się wokół mnie), za 2 miesiące będę prawnie 'dorosły' muszę się ustatkować ;D.
Duży wpływ na mnie miała moja kobieta, która stara się mnie ogarnąć i również nie pali (mówiła mi, że jak chcę to mogę palić - ale co to za przyjemność całować się z popielniczką, rzuciłem).
No to masz ode mnie pochwałę, a to jest ważne! Drah rzucił fajki, niemożliwe. :\ A swoją drogą to ładnego posta odwaliłeś. :<
Podziękować. Jak chcę to potrafię, mam bardzo silną wolę i jestem konsekwentny w tym co robię. Cała rodzina się cieszy, że rzuciłem to ścierwo. Odbije mi się to na zdrowiu na pewno.
Wrzucasz tagi na mury, czyt. Graffiti.
Deluks - Graffiti (http://www.youtube.com/watch?v=KIEOGtjn8eA)
polecam Ci ten klasyk.
Stary od tego kawałka zacząłem całą moją przygodę z tym kilka lat temu ;>
*Old Karmazyn*
27-03-2010, 23:18
Znajomi>Klub bilardowy>Poker
Wypady na piwko z koleszkami/przyjacielem, szkoła ofkors (jakoś ostatnio za dużo do niej nie uczęszczam :c), 2-3 razy w tygodniu na siłkę, codziennie w domu brzuszki, 120-150 pompek, biceps itp., uczęszczam na język niemiecki w celach douczenia się (w wakacje jadę tam na stałe) i byłoby chyba na tyle, jestem zajebany czasowo, ale szukam sobie jakiejś panny, w końcu przyjaciel będzie miał, to i ja muszę sobie coś znaleźć, żeby nie było lipy XD.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.