View Full Version : [Forum] Reputacja
Czy jesteś za wprowadzeniem zmian w systemie reputacji?
Ciemny kwadrat - 50 punktów
Jasny kwadrat - 100 punktów
Proszę o udzielanie odpowiedzi w sondzie.
Punkty zostają, zmienia się tylko liczba kwadratów.
Ziemny kwadrat - 50 punktów
nie lubię ziemnych kwadratów...
Ciemny od 100
jasny od 250
i nikt w ciągu miesiąca nie nabije maxa wtedy...
Τettmeier
22-03-2010, 20:04
No ale punkty normalnie zostają, tylko liczba kwadratów się zmienia, mam rozumieć? Oczywiście na tak, bo za dużo tego jest. :)
Kamor Wielki
22-03-2010, 20:04
Nie .
Dlaczego ?
Zaraz zacznie się płacz.
Dobrze jest.
Moim zdaniem jest to lekko zbędne, lepiej wprowadzić na jakiś czas "ujemną" reputacje, niektórym by ubyło kilka "kwadracików". Jeżeli nie masz zamiaru wprowadzać ujemnej reputacji zmieniona punktacja za jasne i ciemne kwadraty również będzie dobrym rozwiązaniem.
A czy to się wiąże z resetem punktów czy poprostu w nowej skali ich przydzielenie?
Jeśli poprostu inaczej je rozdamy to jestem na tak, oraz jakieś nowe.
Τettmeier
22-03-2010, 20:09
Moim zdaniem jest to lekko zbędne, lepiej wprowadzić na jakiś czas "ujemną" reputacje, niektórym by ubyło kilka "kwadracików". Jeżeli nie masz zamiaru wprowadzać ujemnej reputacji zmieniona punktacja za jasne i ciemne kwadraty również będzie dobrym rozwiązaniem.
Była ujemna reputacja, był płacz. Zlikwidowali, chcą z powrotem. Nie zmieniać tego, bo ujemne reputy przyznawane były tylko dlatego że się kogoś nie lubiło, a on tracił na popularności - a wielu ludziom CHYBA na tym zależy. Mam ci przypomnieć ten temat bodajże Vojski? Gdzie dawał skriny z 5~ ujemnych reputów z podpisem 'łap ku*wo' ? :P
@topic
Dobra jest, już pisałem, sorry za drugiego posta.
Jestem za wprowadzeniem pomarańczowych i różowych kwadratów. Myślę, że zmiana grafiki nie będzie dużym problemem.
Moim zdaniem jest to lekko zbędne, lepiej wprowadzić na jakiś czas "ujemną" reputacje, niektórym by ubyło kilka "kwadracików". Jeżeli nie masz zamiaru wprowadzać ujemnej reputacji ciemne i jasne kwadraty na pewno będą jakimś urozmaiceniem.
Chyba nie wiesz jak to działało dawno, dawno temu tutaj. Ja osobiście dostawałem ujemne reputy z komentarzem "pierdol się", bo wyraziłem swoje własne zdanie, które było sprzeczne z przekonaniami większości. Zbyt dużo konformistów tutaj, nie da rady.
A propozycja Santano jak najbardziej okej ; d
Jestem za wprowadzeniem pomarańczowych i różowych kwadratów. Myślę, że zmiana grafiki nie będzie dużym problemem.
Popieram, a czemu nie. :)
@Topic
Jak juz musza byc ciemne i jasne, niech bedzie. Nie mam nic przeciwko
Ciemny kwadrat - 50 punktów
Punkty zostają, zmienia się tylko liczba kwadratów.
Ja jestem na tak- Nikomu nie będzie się chciało już bawić w "odaje reputy"
Jak jest możliwość dodania opcji dla użytkowników, wyłączenia opcji reputacji, bo z 2 powodów mnie to wkurza. Nie będe wymianiał, ale większość powinna wiedzieć.
:)
@Shon popatrz na siebie złodzieju i Tibio maniaku, a potem gadaj na innych...
Taka rada na przyszłośc.
Kapitan Alkohol.
22-03-2010, 20:21
Jestem za, ale można by również wprowadzić opcje, aby wszystkie kwadraciki się zapaliły :D
#Scoop
Może i ujemna reputacja byłą by dobrą metodą, ale wtedy Ty włącz sobie opcje reputacji :)
wg mnie wlaczenie pkt reputacji na tym forum bylo bledem dzieci rozdaja za nic reputy tylko po to zeby dostac w zamian.
co wam daja te kwadratY? zdarza sie ze osoba majaca full kwadratow nie prezetuje poziomu ktory powinien byc kojazony z taka reputacja.
takie jest moje zdanie
@topic nie, nic to nie zmieni wydluzy sie tylko czas nabicia kilku kwadratow przez tepakow
Zbigniew Wodecki
22-03-2010, 20:30
Co tu się zastanawiać?
Jasne że tak, są ludzie, którzy zbierają.
Elite Filutek
22-03-2010, 20:56
No pewnie , że tak . Mam nadzieję , że Taki Wolly nie zgromadzi odrazu wszystkiego w 2 tyg :D.
Seth Drut
22-03-2010, 21:40
Jak najbardziej jestem na tak.
@edit
No pewnie , że tak . Mam nadzieję , że Taki Wolly nie zgromadzi odrazu wszystkiego w 2 tyg :D.
bardziej KaZeK xd
Pampalini
22-03-2010, 21:43
Podbijam. Ogólnie, to powinno się reputy dostawać za coś, a nie "daj reputa brakuje mi do kwadrata" Czerwone reputy będą dobrym rozwiązaniem.
A co do propozycji santano, jestem na nie. :<
Zarexoholik?
22-03-2010, 21:48
Słistaśny ten twój pomysł ogierze. Jestem za.
bardziej KaZeK xd
-.-'
Jestem na tak, w końcu będzie coś nowego ;s
Akananto
22-03-2010, 22:13
Nie .
Dlaczego ?
Zaraz zacznie się płacz.
Dobrze jest.
Zapewniam Cie, ze gdyby takie osoby jak Ty nie płakały, to by tego płaczu nei było
Jestem za, ale można by również wprowadzić opcje, aby wszystkie kwadraciki się zapaliły :D
#Scoop
Może i ujemna reputacja byłą by dobrą metodą, ale wtedy Ty włącz sobie opcje reputacji :)
GROZISZ MI?! xd A tak serio, zauważyłem iż na tym forum reputacja jest rozdawana za nic i ona kompletnie nie ma sensu w ogólnie nie rozumiecie po co jest reputacja... na miejscu administracji wyłączyłbym reputacje całkowicie.
Wujaszek
22-03-2010, 23:06
No ofc że tak ale niech reputy przyznaje tylko administracja za jakąś pomoc/pomysł/poradnik itp xd
@ down ok,ej ale nie po twarzy ://
#up
A kChcEsZ f PjeLtOl ?
#topic
Może być. Jasny kwadrat dalej będzie po 5-ciu ciemnych kwadratach?
Sub Zero 2
23-03-2010, 17:25
Jasne,że tak.Było by lepiej.
Ciekawe kto by 1 miał wszystkie kwadraty.;p
Tak, bardzo fajna propozycja Santano.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
23-03-2010, 17:38
Gut ajdija. Wbiłem wszystkie kwadraty i teraz moge tylko czekać do 666 pkt, a tak jeszcze byłoby coś do wbicia.
No właśnie. Ja również jak moi poprzednicy jestem za. Przydałoby się troszkę zmian ;d A co do płaczu to Santano ma racje :D
Quiet v 2.0
27-03-2010, 08:08
Dla mnie to powinien być też reset reputacji i kary za żebranie o reputy ;)
Ciebie powinni zresetowac i twoie posty
Mogą mi zresetować posty, byle by poradniki zostały. Bardziej mi tym nicku zależało niż na postach.
Mnie jest to obojętne ponieważ nie dostaje punktów reputacji. Zaznaczyłem tak.
Poziomkuwa
27-03-2010, 08:14
Jestem za. I mogliby jeszcze jakieś inne kwadraty dodać. Różowe byłyby fajne XD
Albo, żeby każdy mógł wybrać kolor swoich kwadracików.
Ta propozycja jest lepsza:). Lepiej bedzie wygladac:o
MorgiBack
27-03-2010, 09:05
A czemu nie :)
Kolorystyka na forum :D Jestem za
Co do pomysłu to jestem na tak, ze względu na to, że teraz to już większość osób ma "full kwadratów".
Odbiegając od tematu, to reputacja (tak jak już powiedział Scoop) jest bezsensu. Ze względu na to, że przyznaje punkty po to, żeby ta druga je "oddała".
GROZISZ MI?! xd A tak serio, zauważyłem iż na tym forum reputacja jest rozdawana za nic i ona kompletnie nie ma sensu w ogólnie nie rozumiecie po co jest reputacja... na miejscu administracji wyłączyłbym reputacje całkowicie.
Może nie całkowicie, ale np zrobić takie coś, że pkt reputacji daje się bez podpisów. Wtedy nikt nie wiedziałby od kogo dostał.
Powinien być restart reputów.
Akananto
27-03-2010, 09:48
No niestety, nie jestes na jej miejscu
Jezeli chodzi o reputacje, została ona uruchomionia ponownie tylko ze wzgledu na urozmaicenie forum, byly z tym nawet male problemy ... A wiec jezeli chodzi o wylaczenie jej - to jestem na nie, chociaz sam nie stosuje to wiem, ze duzo osob by na tym ucierpialo
Assassin Mateusz
27-03-2010, 09:51
Tak! Dobrze bedzie z takim licznikiem.
Jestem na tak, mniej kwadratów, więcej pkt :D
Popieram pomysł z nowymi kolorami kwadracików. Oczywiście jestem na TAK.
GruliX Comeback
27-03-2010, 12:01
Dla mnie to powinien być też reset reputacji i kary za żebranie o reputy ;)
Ciebie powinni zresetowac i twoie posty
Bardzo zly pomysl
Jestem na tak, spoko pomysł i urozmaici forum ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.