PDA

View Full Version : Co si? dzieje z UPC?

Matello
23-03-2010, 07:58
Siemka, mam pytanie do tych, którzy tego internetu używają. Czy wy też macie co jakiś czas rozłączany niespodziewanie internet? Bo to już około tydzień trwa i nic z tym nie robią :/ Pytałem na tibii i rzeczywiście kilka osób co jakiś czas ma kicki... Dzwonił już ktoś do nich, lub może wie coś więcej na ten temat? Bo przez tych (...) grać się nie da.
@Edit
Dodam, że ja już do nich dzwoniłem, ale efektem był tylko zajęty telefon albo poczta głosowa, dlatego liczę na to, że może ktoś już do nich wcześniej dzwonił i miał więcej szczęścia ode mnie.

czarna007
23-03-2010, 15:54
hej, a nie mozesz sciagnac z UPC serwisantow skoro trwa to juz ponad tydzien ? z tego co natknęlam sie na forum nie tylko Ty masz taki problem, pytanie tylko jak dlugo bedzie to trwalo. Ja mialam kiedys podobny problem ale z netem mobilnym, strasznie zwalnial albo w ogole zrywal polacznie kilkanascie razy dziennie, w koncu przeszlam na neostarde , w sumie nawet lepiej oplaca mi sie to cenowo, wzielam net w promocji za 69zl wiec jakby przeanalizowac dzienna oplate to wychodzi okolo 3 zl dziennie, na razie bez problemow ale za wczenie jescze by mowic cos wiecej. Chyba u kazdego operatora czasem zdarzaja sie problemy techniczne, moze trzeba po prostu przeczekac...