View Full Version : Sonia!
lord max
23-03-2010, 15:52
Co myślicie o nowych itemkach soni?
Myślę że 10 cc jak za sprite wanda to kpina, nie leci ona z żadnego potworka (powinna wynosić 70cc)
Legend Shooter
23-03-2010, 16:01
Powinni zwiększyć cene sprite wanda albo dać żeby leciało z jakiegoś potwora np. undead mastaha
Nie pomyśleliście, że może Administracja dała celowo taką cenę, żeby Sprite Wandem bardziej handlowało się między ludźmi niż z NPC?
Zarexoholik?
23-03-2010, 16:05
W sumie jest mi to totalnie obojętne. Jak dla mnie sprite wand piwinien być jeden z questu i finał. Więc po co go sprzedawać? xd
Dżablona
23-03-2010, 16:06
Uważam,że powinni zwiększyć cene sprite wanda gdzieś do 30-40cc
A tak wogule jakie itemki dodali do sprzedawania u Soni??
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
23-03-2010, 17:17
10 cc jak za sprite wanda to kpina)
Twoj podpis to kpina :O
#topic
Jest dobrze, tego nie trzeba sprzedawać u Sonii, bo zawsze się znajdzie kupiec (człowiek, inny gracz)
s wand
dsh
elven set
i coś tam jeszcze
cena za sw jest dobra
Assassin Mateusz
23-03-2010, 17:26
Dobrze, ze jest taka cena, bo problemu ze sprzedaza tego przedmiotu nie ma.
Bastek10
23-03-2010, 17:31
Pomyśl że kiedyś cena s wand u Soni wynosiła 3k,w tedy nikomu to nie przeszkadzało.Kasy na servie jest dużo i 10cc to i tak dobrze niż 3k.A co do innych itemków to jest dobrze.
Skeptikz
23-03-2010, 17:37
Czy mógłby ktoś wypisać nowe rzeczy które można sprzedać u Soni?
Z góry dziekuje ;x
@edit
Oddałem głos na odpowiedz nr 1. ;x
Moltranek
23-03-2010, 17:43
Moim zdaniem to jest bardzo dobry pomysł.
Chociaż do s Wanda mogła by być wieksza cena bo ją totalnie obniżyli ale i tak nie gram tam. :]
Moim zdaniem najlepiej było jak cena wynosiła mniej niż 2cc, i mógł jej używać każdy sorc / druid...Po co właściwie utrudniono im grę? ^.-
Powinniście się cieszyć że wgl ekipa zabrała się za to i mamy więcej itemków do sprzedaży u tego npc.
Zgodzę się z tym, że Sprite Wand winien kosztować dużo więcej, moim zdaniem przystepną ceną byłoby ok. 25cc, bo w rzeczywistości po tyle chodzi. Druga sprawa to wg. mnie powinni ograniczyć dostęp do Sprite Wand, bo tą różdżke może mieć każdy co odbiera tę unikalną przyjemność z posiadania standardowych rożdżek. Radość po wbiciu odpowiedniego poziomu udostępniajacego nową różdżkę bezcenna.
Lunatic Volt Here
23-03-2010, 18:55
Co wam to da,że Sprite Wand bd kosztował 20-30cc więcej :confused:
Jak i tak dzieci allegro maja po xxx kcc i dla nich to w ogole nie robi różnicy:o
Hmm po 1 powinno to być w dziale "Propozycje"
Po 2. dobrze ktoś powiedział u góry kiedyś to kosztowało 3k.. Cieszcie się z tego co macie.
Ekzterso
23-03-2010, 19:22
Dobrze jest, zawsze to sie przyda bo i tak u wielu osób lezy to bez sensu w dp lub bp.
No bez przesadyzmu! Sprite wand to i tak jest syf, więc po co na propozycja.
Po co? Ten item jest 2 najlepsza rozdzka na serwie i nie powinien byc u sonii, a jezeli masz to sprzedaj komus
Po 1. Zły dział.
Po 2. Po co? Do tej pory nikomu nie przeszkadzało.
Po 3. Sprite Wand chodził u ludzi do 100cc, przynajmniej jak grałem.
Jestem na nie.
Fajnie, ze sa. Co prawda tez mysle, ze ceny sa za male. Ale bez przesady.. Nie sa az takie zle, ale troche mozna by podniesc.
Np.
sprite wand - 20cc
sov - 30cc (teraz jest 20 ?)
itd.
Chociaz osobiscie nie mam nic do cen, ktore sa teraz.
Fear Factory
23-03-2010, 21:37
Ceny są małe, bo trzeba zmniejszyć ilość kasy na serwerze. Sprite wand kosztował 3k, niech zostanie jak jest. Nikt nie zmusza żeby go sprzedawać.
Szczerze to jak dla mnie ten pomysł to kompletna beznadzieja.
a tak "wogule" wez slownik do reki.
@top ceny sa troche niskie , ale skoro nie odpowiadaja sellaj u graczy po 50cc;>
pomozplz
24-03-2010, 07:01
Hmm jakby nad tym pomyślec to raczej można było by to zmienić gdzieś do hmm 11 cc?xd nie no zarcik do 15-20 Dziękuję i narazie
Cena s wanda u soni powinna wynosić 5 cc dlaczego ???/
Bo powiedzcie mi z czego lov mają walić skoro żadnen h lvl nawet 10cc im nie da...
Niech zostanie cena sprite wanda taka jaka jest - nie pasuje Wam, to niech Administracja usunie sprite wanda przy Sonii.
Sprite wand nie powinien być u Soni.
Cieszcie się, że w ogóle wprowadzili te nowe itemki do tego NPC.
Moim zdaniem jedyny minus tego NPC to wymagany quest + level. powinno być to dostępne już od 100 lvl. tak aby i nowi gracze mieli szanse sprzedać dany item i zarobić troszkę kasy !
Jestem na nie. Skoro cena u soni ci nie odpowiada to zawsze możesz go komuś sprzedać... Poza tym s wand leci z The Evil Eye.
Co do reszty itemów to myślę, że cena g axe też powinna zostać zmniejszona o 10cc tak jak g helmetu.
Lord Morgan.
24-03-2010, 14:45
Jestem na NIE. Sprite wand mozesz sellnac u ludzi, lub wykonac quest chyba od 130 lvl.
2up.
A po co Sonia od 100 lvl ? Jesli na 100 lvl nie bedziesz mial takich item, i kasy na takie itemy.
Seth Drut
24-03-2010, 14:52
ceny u soni sa dobre...
nie wiem poco sprzedawac sprite wanda u NPC?
nie powinno byc s wanda u soni. wtedy przynajmniej low level kupilby od gracza za te 3cc ;/
MorgiBack
26-03-2010, 14:01
Sprite Wand jest z questa.
Więc lepiej, żeby taka cena została troszkę zwiększona, gdyż jest dostępny z quest, a cena jest żałosna.
Jestem na TAK
Ryśku xD
26-03-2010, 14:19
Był już taki podobny temat.
I powinno być tak że należy dodać itemki do sprzedania
Co do nowych item u Soni to ja jestem zadowolony. Fakt cena sprite wanda jest nieco niska ale popatrzcie na to z tej strony, że jest teraz u niej więcej przedmiotów do sprzedaży. :rolleyes:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.