View Full Version : Iron Man II - 30 Kwietnia 2010 roku!
http://gfx.filmweb.pl/po/87/02/478702/7304332.3.jpg?l=1259983493000
Już pod koniec Kwietnia do kin wchodzi druga część filmu Iron Man. Myślę, że to jeden z najlepszych filmów. Po 1 części spodziewam się na prawde świetnej kontynuacji fabuły. Co myślicie o tym filmie?
Ogólne informacje:
http://www.filmweb.pl/f478702/Iron+Man+2,2010
http://www.imdb.com/title/tt1228705/
Galeria (http://www.filmweb.pl/f478702/Iron+Man+2,2010/galeria)
widziałem I cześć i było całkiem całkiem...
czekam do 30 kwietnia :>
Kamor Wielki
23-03-2010, 17:19
Czekam na ten film z niecierpliwością !
Jedynka była zacna.
z tego co widzę na plakacie to film będzie 7 maja ;)
Ten film to jeden z lepszych z serii Marvela.
Jedynka bardzo mi się podobała ;)
Old Vienio
24-03-2010, 13:00
O super pierwsza czesc była spoko ciekawe jaka ta będzie mam nadzieje ze równie dobra
z tego co widzę na plakacie to film będzie 7 maja ;)
May = j. angielski = Ameryka = Miejsce wydania filmu = pierwsza premiera świata
Łapiesz?
@Topic
już nie moge sie doczekać premiery, idziemy na film w 3 osoby jako wielcy pasjonaci filmów Marvela.
Zobaczymy czy druga część Iron'a będzie tak samo świetna jak pierwsza ;)
Czekam z niecierpliwością :)
Fear Factory
24-03-2010, 17:44
Jeden z lepszych filmów, które oglądałem. Na 99% wybiorę się do kina na drugą część.
Uwielbiam postacie Marvela ale Iron Man mi się nigdy nie podobał, nie oglądałem pierwszej części ale możecie się spodziewać,
że druga część będzie gorsza - tak już bywa z kontynuacjami, pierwsze części zazwyczaj (w 99%) bywają lepsze.
Techniks
26-03-2010, 10:25
May = j. angielski = Ameryka = Miejsce wydania filmu = pierwsza premiera świata
Łapiesz?
@Topic
już nie moge sie doczekać premiery, idziemy na film w 3 osoby jako wielcy pasjonaci filmów Marvela.
The film is scheduled to be released in the UK on April 30 and in North America on May 7, 2010.
Premiera bedzie w UK.
Sam wybieram sie na tem film, ale jeszcze nie jestem pewny czy pojde na hd czy normalny, wszystko sie okaze.
Mam nadzieje, ze film bedzie tak samo dobry jak 1 bo szkoda by bylo marnowac kase :-)
Myślę że będzie tak dobry, jak jedynka. Podobno ma być więcej seksu ; ddd
Ogólnie zawsze podobały mi się kreskówki i komiksy Iron Man'a, dlatego jakoś oszczędzę te kilkadziesiąt złotych i wybiorę się ze znajomym\i(tak, posiadam jednego, czy dwóch) i obejrzę film w pełnym HD.
@Techniks
Lepiej iść do kina, które oferuje Ci wysoką jakość obrazu, wiem jakie emocje, bo byłem na Avatarze w kinie normalnym i takim bajeranckim 3D.
Po obejrzeniu jedynki czekam z niecierpliwością na drugą część tego fascynującego filmu o przygodach Tony'ego Stark'a, mam również nadzieje iż druga część filmu o człowieku z żelaza będzie lepsza niż pierwsza.
Devil murder
26-03-2010, 19:58
Obowiązkowo pójdę na to do kina :) Jedynka oglądałem pare dni temu, na Bluerayu (super jakość, tylko 9GB to zajmuje oO)
Oby 2 była równie dobra jak 1, bo często jest tak, że nastęone części nie mają już tego swojego pierwotnego uroku.
Z tego co mówicie to czas wybrać się na jedynkę a potem szybciutko na dwójkę:D
Oglądałem pierwszą część i napewno oglądne drugą. Mam nadzieję, że sie nie zawiodę. ; o
Druga część będzie jeszcze lepsza!Oglądałem pierwszą i padłem z zachwytu xD(nie dosłownie)..Ja nie czekam z niecierpliwoscią trzeba być cierpliwym Optynizm jest ważny!
Mam nadzieję że nie zepsują tego jak trzeciej części Spider-Mana...
Kamor Wielki
01-05-2010, 17:33
Na Darkwarez od dziś 8:00 rano już jest.
Ale żałosna wersja CAM.
Ja osobiście poczekam na lepszą wersję.
Film obejrzałem, powiem szczerze spodziewałem się z deka lepszej fabuły, tutaj część pierwsza także była nieco lepsza. Najbardziej podoba mi się zachowanie humoru w filmie, prawie na każdym kroku Tony Stark rozbawia widownię.
Efekty specjalne oczywiście bomba, więc polecam wybrać się do kina zapłacić te 17 zł i cieszyć się filmem ;p.
Kamor Wielki
05-05-2010, 13:22
@up
Za darmo HD :]]]]]]]
@top
Film bardzo dobry,ale chyba 1 była lepsza.
Tak czy siak wielki props !
Uwielbiam postacie Marvela ale Iron Man mi się nigdy nie podobał, nie oglądałem pierwszej części ale możecie się spodziewać,
że druga część będzie gorsza - tak już bywa z kontynuacjami, pierwsze części zazwyczaj (w 99%) bywają lepsze.
@Dokładnie
Nie kręcą mnie filmy na podstawie kreskówek a zwłaszcza Marvel'a. Za czasów Fox Kids jarałem się Spider Manem ale po filmie jestem zdegustowany, tak samo z Hulk'iem czy X-Man'ami
Ogólnie po trailerze wydawał się całkiem całkiem. ;d Do kina może pójdę, ale wole zapytać, czy ktoś ma link do filmu na torrentach z napisami PL ? :>
elo.
Taki mały refresz i moja opinia co do filmu.
Wczoraj byłem w kinie na Iron Manie 2 i całkiem fajny film. Jeśli ktoś lubi oglądać Dr House'a, to napewno mi się spodoba film. Bardzo mi się podobał humor, który jest podobny do Housa. Myśle, że będzie 3 część tego filmu.
Pozdro.
Bylem w kinie, ~20 minut do konca a tu jeb, prądu nie ma :P Oddali za bilety, takze lajt.
Film dobry, ale moglby byc lepszy, jol XD
Kamor Wielki
09-05-2010, 16:43
Bylem w kinie, ~20 minut do konca a tu jeb, prądu nie ma :P Oddali za bilety, takze lajt.
Właśnie dlatego nie chodzę do kin.
Ale w sumie 20 minut to tam w domu obejrzysz a 20 zł w kieszeni.
o lol, ja jeszcze nigdy tak nie miałem, żeby w kinie prądu nie było :D. Co do filmu to fajny ;)
Ja będę pesymistą i sądzę, że będzie gorszy od 1.
@up
Za darmo HD :]]]]]]]
@top
Film bardzo dobry,ale chyba 1 była lepsza.
Tak czy siak wielki props !
Heh w obliczu takiej rozrywki wszyscy jesteśmy Kamorami.
Nie pierdol takich głupot za przeproszeniem ;p, bo póki nie wyjdzie na DVD i Blue ray nie ma wersji lepszej niż TS w użytku dla internautów - jednym słowem ŚCIEMA!
Hah nieźle, ale popieram opinie Kamora, film obejrzany za free.
Miałem kiedyś taką sytuacje, że jadąc autobusem jakiś frajer rozbił szybe kamieniem. Nic sie nikomu nie stało, ale autobus zatrzymał się na środku pola a kierowca powiedział "wysiadać, autobus dalej nie jedzie" i zaczął dzwonić do przełożonych. A ja z buta do domu XD
U mnie będzie dopiero w czerwcu a na necie nie będę oglądał, chce wypróbować nowe kino które nam wybudowali xd ;D
Tak jak sądziłem, w 2012 będzie Iron Man 3.
http://www.filmweb.pl/f491715/Iron+Man+3,2012
Może to fake a może nie. xd Się zobaczy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.