Zaloguj się

View Full Version : Lista sprzedajnych raperów wg. DW.

.Spajki.
24-03-2010, 17:35
Lista sprzedajnych polskich raperów wg. użytkowników DW:

1. OSTR (wiedział, że na skrzypcach nie zarobi, więc wziął się za rap dla gimbusów,)
2. Molesta (nagrali płytę live in fonobar, całą ze starych kawałków, ewidentna próba sprzedania się)
3. Peja (sprzedał się żeby pomagać ludziom ulicy stroniąc od komercji)
4. Ten typ mes (doszły mnie ostatnio takie słuchy, wyłączając pewną jedyną miejscowość w Polsce)
5. Tede (zarabia hajs na narkotyki m.in. w TVN Turbo, "Kryminalni", RadioZet; najbardziej multimedialna osobistość)
6. Zeus (marny śpiewak za 2 złote, jechał w jednym maluchu z ostrym)
7. Sokół&Pono (nagrali poroniony "utwór" "w aucie", zdecydowanie pod publiczkę, wypada przy tej okazji wspomnieć, że równocześnie sprzedawał się tam Piotr Fronczewski)
8. Gural (posiada kilka dojarek hajsu tj. własnych wytwórni, zlecił robienie ciuchów, lansuje się przy użyciu stopro)
9. Duże Pe (nagrał reklamę dla Disney`a, "Galerianki")
10. PiH (nieszczęsny epizod z mcdonaldem)
11. Magik (popełnił samobójstwo licząc na kult gwiazdy cierpiętniczej, sprzedaż płyt wzrosła o 300 %, analogie możemy dostrzec w Elvisie Presleyu)
12. WSZ (sprzedał się jak paczka draży komercyjnej do bólu stacji VIVA)
13. L.U.C (wystąpił w programie Hit Generator a tym samym pozwolił aby wysyłano na niego smsy, które kosztują, pilnuje aby jego płyty na allegro nie schodziły poniżej 200 zl, jego targetem są pseudostudenci w arafatkach)
14. Łona (wydaje z Ostrym w jednej wytwórni - czy można niżej upaść?)
15. Trzeci wymiar (stworzenie z premedytacją "wakacyjnego hitu" "Dla mnie masz stajla")
16. Hemp Gru (żerowanie na naiwności dzieciaków poprzez dopuszczenie do sprzedaży ciuchów z wymownym logo "HWDP" - nie poprawili błędu ortograficznego ze względów komercyjnych lub "smierć konfidentom")
17. Firma (za całokształ Laughing, koszulki JP - patrz wyżej)
18. Popek (chciał chłonąć jeszcze więcej hajsu, więc zaczął występować w MMA - jego bilans robi wrażenie - 2:1, zaczyna lizać dupę TVN`owi)
19. Eldo (wystąpił w "Blokersach")
20. Onar (za disco-polowy zaśpiew "Oooo weź to poczuj")
21. Sidney Polak (myślał, że się sprzeda na skuter i będzie bosko)
22. Tetris (Wydał w ciągu roku 3 albumy! Potrójna dawka hajsu! sędziował WBW)
23. Pezet (za zadawanie się ze sprzedajnym Sidney`em Polakiem tym bardziej, że tworzył z nim hit dla plebsu, za maczanie palców w ultra komercyjnej stacji muzycznej VIVA, podkład do filmu "Ciacho", "kryminalni")
24. CNE (poddawał w wątpliwość inteligencję widzów wraz z innym sprzedajnymi mordami w sprzedajnej stacji a dokładnie w sprzedajnym programie pt "rap kanciapa")
25. Pjus (wykorzystuje własną chorobę by trzepać hajs - szczyt bezczelności)
26. Stasiak (lansował się w TVN)
27. Jimson (bezczelnie przyznał, że sprzedałby swój kawałek do reklamy!)
28. Kołcz & Kiełbasa (udział w komedii "Francuski numer")
29. Proceente & Quentin (sprzedają się w ultra-masońsko-murzyńsko-komercyjnym Radiu Kampus)
30. Monopol(m.in Jędker - nagrali kawałek "Zodiak na melanżu" przeświadczeni, że ciemny lud to kupi - nie pomylili się)
31. AJKS (ze względów osobistych)
32. Fokus (Chciał przyszpanować podwójną płytą a wypełnił ją gównem licząc, że gówniarze kupią)
33. Pan Wankz ( pojawił się na JuNouMi, raper bez umiejetnosci fristajlu)
33. Noon (za pezetowską "senioritę")
35. Słoń ("chore melodie" miały preorder)
36. shellerini (nagrywał z Guralem)
37. Sobota (kolejny, który nie miał wstydu aby współpracować ze sprzedajnym Guralem, któremu tylko hajs w głowie, zaangażowanie w stoprocent, obserwując wzrost pokemonowego pisma postanowił na tym skorzystać i obarczył okładkę płyty wieloma błędami)
38. Matheo (beatmaker gotowy robić bity eminemowi a nie jest godzien sprzedac ich nawet Papkinowi, "mam skille dlatego ludzie kupują bilet" - brak słów)
39. Wankej (sprzeniewierzył się z takimi "artystami" jak: Onar, Mes, Emil Blef, Pezet, Pjus, Stasiak w płytkim utworze "kolejny drink")
40. BobAir (swego czasu rzekł: "chcę to mu robię" - pamiętamy Bober pamiętamy /// dygresja: nie wiem czemu jego cytat kojarzy mi się z innym moim ulubionym cytatem: "w*****cie mnie to wam jadę")
41. Kaczor (jako dodatkowe źródło zarobków wymyślił sobie bluzy, których ceny osiągają nawet pułap 300 zl - paranoja, wypuścił również koszulki promujące jego płytę)
42. Zioło (w klipie "Beznadziejność" reklamuje KFC i żydowską Gazetę Wyborczą, nie pogardził hajsem od "Dopalaczy" gdzie sprzedaje się narkotyki czym ostatecznie zniszczył swój wizerunek)
43. Pyskaty (reklamuje Królewskie - ja rozumiem, że każdy lubi wypić browarka, ale żeby się w klipie z daną marką obnosić? )
44. Liber & Doniu (za "suczki" /// dygresja: pamiętam jak dowodziłem na parkiecie przy tym kawałku na wiejskich potańcówkach! K***wa też się sprzedałem!, Doniu jeszcze za jurorowanie w show karaoke Shibuya na vivie)
45. Fabuła (za teledysk życzenie śmierci w którym w którym pojawiają się reklamy dopalaczy - potem się dziwić, że raperzy mają opinię ćpunów, bandytów, idiotów. Od razu polecę hurtem i nadmienię, że sprzedają się w tym kawałku: Miodu, Pih, Ero, Ten Typ Mes - niektórzy to już nasi recydywiści)
46. Waldemar Kasta (sponsorowany przez urbancity - masońską stronę z ubiorem dla gangsterów, ciekawe czy Osiek się już wyposażył?)
47. Miuosh & Bas Tajpan (zadają się z Firmą i HG - na ich nieszczęście całe DW już będzie wiedziało o tym mezaliansie dzięki naszej subiektywnej obiektywnej opiniotwórczej liście, która okazała się już gwoździem do trumny tego typa Mesa)
48. Wybuch (prowadzi kanał na YT - sprzedał się doszczętnie)
49. WWo (Nagrywali teledyski - ulegli w ten sposób komercyjnemu mainstreamowi, gołe laski na okładce płyty aby więcej rąk łapało się za płytę w sklepie)
50. Małpa (wszyscy go znają, jest pseudo-undergroundowcem, spoufala się z Ostrym)
51. Grupa Operacyjna (wylansowali się na człowieku chorym psychicznie niejakim Kononowiczu, który aspirował na stanowisko prezydenta Białegostoku, nie krył również swoich ambicji prezydenckich RP, Później dalej hamsko się promowali przy użyciu sformułowania M.Borowskiego:"mordo Ty moja", byli ostro promowani przez najgorszą stację muzyczną w historii polskiej telewizji tj VIVA)
52. PMM (Sprzedali się podpisując kontrakt z bandycką wytwórnią PROSTO, nagrali utwór z Ostrym co po wydaniu "tylko dla dorosłych" stawia ich wręcz w makabrycznym świetle)
53. VNM (za słowa: "Nagrałem pod beat Magiery, mam track z Sokołem Wiesz co, cieszy mnie to jak ja pie*dolę" - chyba z hajsu się cieszy)
54. Magiera & L.A (Nie umieli sami nagrać płyty, to zrobili bity, zaprosili innych i zgarnęli ich kasę. Żałosne.)
55. THS Klika (wydali płytę w PROSTO, pojawili się na płycie HG, wystąpili na składance "co od dzisiaj jest istotne")
56. Jędker (za założenie "Monopolu na Rospierdol")
Oczywiście nie musicie się z tym zgadzać.
Chciałbym poznać waszą opinię na temat tej listy.
@Ryśku
n/c...

Kamor Wielki
24-03-2010, 18:12
Tam są gimbusy i plebsy do potęgi N.

Średnia wieku chyba nawet mniejsza niż tu : O

tajemniczy
24-03-2010, 18:50
Tam są gimbusy i plebsy do potęgi N.

Średnia wieku chyba nawet mniejsza niż tu : O

podbijam ; d
najlepsze ziomy tam to w music corner, beka z nich

Xienus
24-03-2010, 18:53
bardzo trafne stwierdzenia...popieram 70%

Ryśku xD
24-03-2010, 19:20
Niestety tak się dzieje w polskim rapie :(

Nic się na to nie poradzi.

Komercja , Komercja nic się K**** nie zmienia :mad:

Google
24-03-2010, 19:51
Do dnia dzisiejszego byłem przekonany, że takich idiotów można spotkać tylko na forum APO, jednak się myliłem.
Wychodzi na to, że nie ma podziału na rap komercyjny / rap niekomercyjny, każdy raper się sprzedał na swój sposób.

Ja myslalem ze idiotow nie ma w ogole ale kiedy wszedlem i zobaczylem twoje super słit foteczki ze studia tatuazy czy kosmetyczki nie wiem jeden chu* na forum przekonałem sie ze idioci i metroseksualisci naprawde istnieja :)
Musisz teraz naprawde sie postarac zeby chociaz na forum cie ktos lubil bo chyba do tego dazysz :) juz wiem dlaczego tyle piszesz o rapie bo na tym forum ta muzyka jest jedynym tematem dyskusji gdyby techno bylo muzyka o ktorej by wszyscy pisali to pewnie tez bys byl takim znawca wspomagajcym sie GOOGLE.PL :*
I nie pisz mi ze jestem hejterem skoro nic nie nagrales...chyba ze wyslesz mi pare swoich remixów c boola :) Elo zelik :*

ty chyba masturbujesz się za każdym razem gdy czytasz ripostę z mojej strony. Po co ty mi człowieczku trujesz tą dupę, skoro mam cię głęboko w poważaniu?
jak jesteś taki chojrak to przestań się niepotrzebnie spinać na tym forum, pokaż że masz jaja i przyjedź do mnie któregoś dnia (podam ci adres zamieszkania) i porozmawiamy sobie na żywo bo póki co zachowujesz się gorzej niż baba, gdzieś mam to czy ktoś mnie lubi z forum, mam wystarczająco dużo znajomych w życiu realnym, piszę tyle o rapie cipciu ponieważ to jest jedyny gatunek muzyki którym się interesuję - chyba proste i logiczne nie? ale jak widać tobie niestety ciężko to pojąć, nic na to nie poradzę, rapu słuchałem na długo przed rejestracją na forum ; )
jestem tolerancyjny, toleruję homoseksualistów - ale nie afiszuj się z tym publicznie bo tego akurat nie toleruję jak masz takie nawyki to buziaki dawaj swoim kolegom z podwórka.

P.S. Słyszałem od osób trzecich, że przeniosłeś się z forum Mazurskiego OTS na forum APO ponieważ zbyt mocno cię cisnęli.

@Edit do MetroEnegyBoy aka Żelik
Widac ze nie wiesz juz co pisac :) łapy ci sie trzesa chcesz mnie bic na rl po co ja mam marnowac pieniadze i jechac do ciebie skoro ty mozesz odwiedzic mnie :)

z tą różnicą, że ja do ciebie bym wyszedł a ty do mnie niestety nie, napisałem ci, że chce cię bić w rl? napisałem, że chcę pogadać pionku ; )
póki co to ty co temat się do mnie srasz bez żadnego powodu - internetowy bohaterze z godnością poniżej zera, jesteś nadzwyczajnie nikim.

Ridz_Forester
24-03-2010, 20:08
Słabe, ktoś chciał być fajny, ale nie wyszło.
"Niekomercyjność też ma wartość komercyjną" jak to rapował Pih.

Krsix
24-03-2010, 20:27
Normalka, dziwicie im się? Robicie coś, to chcecie mieć z tego jakieś korzyści materjalne, dla idei nikt nie robi.
W stanach wszędzie gdzie patrzysz komercha, a i tak najlepszy rap..

btw. to chyba wszyscy raperzy z polski ; o

DraQ
24-03-2010, 20:49
Normalka, dziwicie im się? Robicie coś, to chcecie mieć z tego jakieś korzyści materjalne, dla idei nikt nie robi.
W stanach wszędzie gdzie patrzysz komercha, a i tak najlepszy rap..

btw. to chyba wszyscy raperzy z polski ; o

Dokladnie. Tak samo jak napisal Google, kazdy sie sprzedal na swoj sposob. Jak by tego nie zrobil, to by nie mogl dalej robic tego, co lubi/kocha. Oczywiscie wiekszosc sie sprzedaje dla kasy, zeby miec jej jak najwiecej, ale sa jeszcze tacy ktorym zalezy na tym co robia, nie na kasie. :)

Arcano
24-03-2010, 22:59
Ahahah polew :D Teraz zastanawiam sie czy to było pisane szczerze czy do beki. :D

Mikiel Król Sedesów, ej!
24-03-2010, 23:59
Przecież to jest zrobione dla beki, a wy tu płaczecie.

Marne śpiewaki zawsze sprzedajne pod publike zawsze za 2zl zawsze

Kowalu$
25-03-2010, 02:03
Do dnia dzisiejszego byłem przekonany, że takich idiotów można spotkać tylko na forum APO, jednak się myliłem.
Wychodzi na to, że nie ma podziału na rap komercyjny / rap niekomercyjny, każdy raper się sprzedał na swój sposób.

Ja myslalem ze idiotow nie ma w ogole ale kiedy wszedlem i zobaczylem twoje super słit foteczki ze studia tatuazy czy kosmetyczki nie wiem jeden chu* na forum przekonałem sie ze idioci i metroseksualisci naprawde istnieja :)
Musisz teraz naprawde sie postarac zeby chociaz na forum cie ktos lubil bo chyba do tego dazysz :) juz wiem dlaczego tyle piszesz o rapie bo na tym forum ta muzyka jest jedynym tematem dyskusji gdyby techno bylo muzyka o ktorej by wszyscy pisali to pewnie tez bys byl takim znawca wspomagajcym sie GOOGLE.PL :*
I nie pisz mi ze jestem hejterem skoro nic nie nagrales...chyba ze wyslesz mi pare swoich remixów c boola :) Elo zelik :*

@Edit do MetroEnegyBoy aka Żelik
Widac ze nie wiesz juz co pisac :) łapy ci sie trzesa chcesz mnie bic na rl po co ja mam marnowac pieniadze i jechac do ciebie skoro ty mozesz odwiedzic mnie :)

Zarexoholik?
25-03-2010, 14:51
Po przeczytaniu połowy odechciało mi się czytać dalej. Do działu humor z tym syfem!

Crayon
25-03-2010, 15:58
48. Wybuch (prowadzi kanał na YT - sprzedał się doszczętnie)
Winrar : D

A nie pomyśleliście że ich subiektywny ranking(do czego sami się przyznają w punkcie 47.) jest zrobiony w czysto humorystyczny sposób i ma właśnie takich jak Wy nieziemsko oburzyć i obrazić? Przecież na pewno oni nie myślą tak jak napisali, bo nie mieliby kogo słuchać. Ich ranking oceniam na równi z tym, co ostatnio przeczytałem na wp.pl(uzależnienie od muzyki metalowej i obok tego zdjęcie Nergala i Dody XD)

@no, to nic.

tajemniczy
25-03-2010, 18:42
@crajon

ale to sa idioci i mysla ze to na serio jest robione, a nie dla beki : O

Τettmeier
25-03-2010, 19:28
No ale Pjusa trochę zaatakowali. :( Znaczy się tak jak wszystkich dla beki, ale z choroby żartują, niepotrzebnie. Mogli jakiś inny papier na niego znaleźć..

ChamTrzymaPion
25-03-2010, 19:30
Aha, czyli cały polski rap się sprzedał?
Ku*wa mać ludzie otwórzcie oczy!
Co oni to mają robić za darmo ku*wa? Są z PCK? Muszą zarabiać jakis hajs zeby normalnie zyc. Muszą iść do roboty, pracować, skoro takie gimbusy jak WY nie kupujecie płyt. Skoro sciagacie płyty to skad maja miec kase?
Druga sprawa... jezeli ktoś poszedł do pracy to znaczy ze sie sprzedaje? Bo jezeli tak to znamienita wiekszosc polaków daje dupy codziennie chodzac do pracy..

@down
Wiem, że to dla beki.
Napisałem to tylko po to, żebyście się już wiecej nie spinali w innych tematach kto sie sprzedał a kto nie ..

tajemniczy
26-03-2010, 13:52
Aha, czyli cały polski rap się sprzedał?
Ku*wa mać ludzie otwórzcie oczy!
Co oni to mają robić za darmo ku*wa? Są z PCK? Muszą zarabiać jakis hajs zeby normalnie zyc. Muszą iść do roboty, pracować, skoro takie gimbusy jak WY nie kupujecie płyt. Skoro sciagacie płyty to skad maja miec kase?
Druga sprawa... jezeli ktoś poszedł do pracy to znaczy ze sie sprzedaje? Bo jezeli tak to znamienita wiekszosc polaków daje dupy codziennie chodzac do pracy..

ZIOM TO JEST DLA BEKI, WIEC WDECH WYDECH!!!!!!!
http://img509.imageshack.us/img509/5067/coolface.jpg

Error
01-04-2010, 11:49
Kur..wa czlowieku wez sie spakuj z cala rodizna na taczke z zjedz z gorki..

.Spajki.
01-04-2010, 11:55
@Error
error to ty masz w głowie napisałem, że wg. DW.
Nie wg. mnie.
Rozumisz?

Axelo .
01-04-2010, 12:16
Niby dla beki ale takiego hejtu to dawno nie widziałem.