View Full Version : GG telefon
..:TaLoS DrUid:..
24-03-2010, 20:15
Elo.
Posiadam Sony Ericssona c902 i mam pytanie czy da sie sciagnąć na niego GG?
Jak da to skad?:)
A jeszcze jedno pytanko..
Według was ktory jest lepszy z tych telefonow:?
e65,e66,n70,n95,6300??
Albo powiedzcie ktory z was jest najlepszy (nokia)
Każda z tych wersji ma jakieś wady i zalety.Jeśli chodzi o Nokię to zdecydowanie jest n95.Chociaż sam korzystam z 6300 :)
lord max
24-03-2010, 20:53
Na każdy telefon można ściągnąć już praktycznie Gadu Gadu. Na pewno na wszystkie SE.
Co do 1 pytania, to mozesz.
Skad ? Google Ci pomoga, wpisz Web GG i juz.
Jezeli masz z plusa, to duzo latwiej bo masz gg plus.
Jezeli chodzi o 2 pytanie, to z tych telefonow co Ty wymieniles moim zdaniem najlepszy n95. Chociaz jak to kazdy telefon, maja swoje wady i zalety. :)
..:TaLoS DrUid:..
25-03-2010, 14:28
Jezeli chodzi o 2 pytanie, to z tych telefonow co Ty wymieniles moim zdaniem najlepszy n95. Chociaz jak to kazdy telefon, maja swoje wady i zalety.
Tak.Ale właśnie sam chce ten n95 ale on jest też gruby ;//
Co do 1 pytania, to mozesz.
Skad ? Google Ci pomoga, wpisz Web GG i juz.
Jezeli masz z plusa, to duzo latwiej bo masz gg plus.
Jezeli chodzi o 2 pytanie, to z tych telefonow co Ty wymieniles moim zdaniem najlepszy n95. Chociaz jak to kazdy telefon, maja swoje wady i zalety. :)
Nie rozumiem czemu ma mieć lepiej jak ma plusa? Przecież też jest OrangeGG, HeyahGG, EraGG... Web GG używa się raczej do fonów dotykowych :).
@topic
Wujek (http://google.pl) zna odpowiedź!
:DoM4NatR.!>!
26-03-2010, 15:58
Na każdy telefon można ściągnąć już praktycznie Gadu Gadu. Na pewno na wszystkie SE.
Ty się wiele znasz :( ok przejdźmy do sprawy ! no więc na twój telefon da się ściągnąć jeśli masz z 36i6 aktywuj sobie darmowe pakiety Internetowe wejdz w Google i wpisz Gadu Gadu na tel . i pojawi ci się mobilne gg to chyba było 2-3 pozycja :) wchodzisz w nią i klikasz pobierz :) chyba pomogłem :)
*Old Karmazyn*
27-03-2010, 10:00
Ja jak próbowałem sobie sciągnąć gg na moją Nokię to mi tylko pieniądze wzieło...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.