View Full Version : Pytanie o STEAM
:DoM4NatR.!>!
25-03-2010, 14:10
Witam jestem nowym użytkownikiem steam . No i mam taki problem , więc przejdĽmy do sprawy :
Zalogowałem się u kolegi na STEAM i zapominałem się wylogować i dzi¶ słyszę , że kolega grał na SH i na WH ... i chciał bym sprawdzić czy na jakim¶ serwie dostał bana lecz nie jestem pewien , że dostał tylko tak przypuszczam :) ... Czyli moje pytanie jest takie Gdzie to sprawdzić ..
Dark Devorious
25-03-2010, 14:21
Z tego co wiem nie da sie sprawdzic.Twoim jedynym problem jest teraz to by cie vac nie zbanowal poniewaz wtedy masz po steamie;/
Mortalix
25-03-2010, 14:43
Tak jak napisał kolega wyżej, ale w±tpię żeby opisana przez Ciebie sytuacja była prawdziwa. Jednakże gdy następnym razem jak będziesz logował się nie na swoim komputerze zaznacz opcję: 'Nie zapisuj informacji o koncie na tym komputerze...'
Serverami się nie przejmuj, patrz na status VAC(wejdĽ w ustawienia i poszukaj status VAC, czy jest okej. Bo jak jest zablokowany, to masz pograne ; d). Dobrym pomysłem jest jeszcze sprawdzenie http://blacklisted.pl/ czy nie ma skargi na Twój STEAM_ID. Bo je¶li tak, to możesz się w zasadzie pożegnać z gr± na 90% serverów steamowych, bo większo¶ć używa blacklisted, czyli spisu steam_id, które cheatuj±.
Najlepiej kopnij kolegę w głowę, bo jest idiot±. Albo niech Ci da 15 złotych, kupisz sobie na allegro drugi klucz, a tamte konto niech już sobie zatrzyma i cheatuje.
@W dobrym stanie = VAC nie jest zbanowany, więc możesz grać na wszystkich serverach.
25-03-2010, 14:59
http://img687.imageshack.us/img687/3448/ssssmh.jpg (http://img687.imageshack.us/i/ssssmh.jpg/)
Sprawdziłem .. Nie jestem na Black Li¶cie ... i chyba zrobię tak jak kolega mówi .. @up. wezmę od niego 15 zł albo niech kupi new STeam . i dam mu tego. :) i niech sobie gra na chetach
@up
To nie dostałe¶ bana, temat do zamknięcia.
PS. Ja cię na SH, nie widziałem ;)
@up
To nie dostałe¶ bana, temat do zamknięcia.
PS. Ja cię na SH, nie widziałem ;)
Lol, człowieku, ty mnie w tym momencie tak rozbawiłe¶, że strepsils wyplułem i teraz muszę wzi±ć nowe XD
Mam jeszcze jeden ciekawy pomysł. Zmień zweryfikowany e-mail i potem wszystkie passy też pozmieniaj. W takim wypadku kolega już sobie nie pogra, a e-maila też nie będzie znać. Chyba że mu nie podawałe¶ passów do maila, to tylko hasło zmień. Żeby je przywrócić, albo zmienić, potrzeba maila, który jest tak jakby 'zabezpieczony'
Dark Devorious
26-03-2010, 06:40
To ze cie vac nie zbanuje to jeszcze nie takie pewne bo vac natychmiast nie banuje.Mojego kumpla zbanowali tak po 2 tygodniach.Mozesz sie spytac jedynie kumpla czy grac na czitach vac/vac2 czy zwykle pod ns.
DonieX <3
26-03-2010, 06:46
Skoro jego kolega jest takim idiotom, że na steam odpala haxy, to w±tpie,aby szukał na necie vaców ;D
^Top.
Szczerze? ;o cya ;d
Heineken
26-03-2010, 12:38
Ja ¶miem twierdzić że sam grałe¶ ale Ci głupio, ale jeżeli nie ma Cię na BL i nie możesz grać to może zreinstaluj kantera, raz tak mialem ze dostałem chyba z 4 bany za cheaty na steamowych serwach i mi pogrzebało ¶cierwo w konfigu, na swoim cfg nie moglem tam grac a na innych mogłem..
26-03-2010, 12:57
Sprawa wyja¶niona z Kumplem ... Nie mam czego się obawiać :) Temat do zamknięcia !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.