PDA

View Full Version : Platyna dla O.S.T.R. 'TDD'!

Mikiel Król Sedesów, ej!
26-03-2010, 11:00
Pierwsza w historii Asfalt Records platynowa płyta została dzisiaj wręczona Ostremu na koncercie w łódzkiej "Wytwórni". Mimo dwupłytowej zawartości, korzystamy z tradycyjnego kryterium przyznawania tego tytułu, co oznacza, że sprzedaliśmy do dzisiaj 30.000 egzemplarzy (boxów) albumu.

W dzisiejszych czasach internetu to jest olbrzymi sukces :) Jak widać płyta nie była liczona x2 jak u Rycha Peji, Piha czy też TDF'a.

^down

Wiadomo ziomie, bieda, slu itp?

Heineken
26-03-2010, 12:17
Tak jak to w biznesie bywa, sam kupił pewnie 15 tysięcy egzemplarzy i pewnie ma to napisane w umowie.

Dno. ten ostry jest tak slaby ja nie wiem jak wy mozecie sluchac tych rzęchów jego to jest masakra. Jazz jest tani i te wszystkie jego albumy poza paroma piosenkami są po prostu słabe a że typ dobrze gada to ludzie po prostu mają kisiel na niego.

lepper tez dobrze gada

Τettmeier
26-03-2010, 13:42
Tak jak to w biznesie bywa, sam kupił pewnie 15 tysięcy egzemplarzy i pewnie ma to napisane w umowie.

Dno. ten ostry jest tak slaby ja nie wiem jak wy mozecie sluchac tych rzęchów jego to jest masakra. Jazz jest tani i te wszystkie jego albumy poza paroma piosenkami są po prostu słabe a że typ dobrze gada to ludzie po prostu mają kisiel na niego.

lepper tez dobrze gada

hejt na 100% marna prowokacja wiadomo ostr sie sprzedał

Topic
Fajnie, tylko wolałbym platyne przed tym jak ludzie do końca poznali się na OSTRym. Rekordy na Tabasko, albo JWWCH. Bo ta płyta jakoś mi nie leży..

tajemniczy
26-03-2010, 13:48
gratulacje dla niego :rolleyes:

Kamor Wielki
26-03-2010, 19:31
Faktycznie nieźle.
Ale z roku na rok będzie coraz mniej potrzebnych na platynę :<

Curly
26-03-2010, 19:40
O chooy! Tego się spodziewałem. ;)

Mortalix
26-03-2010, 19:47
Trudno się dziwić, naprawdę (Thanks Tet! o.X) dobry album.
Warto było wydać te 40,-.

Coolemans
26-03-2010, 20:24
Powiem tak.
Plyta slaba;/ nie zasluzyla na platyne wgl to nie lubie za bardzo Ostr. na plycie fajne bly moze ze 2 kawalki...
Teraz nie moge sie doczekac plyty Pih'a :)to bedzie mistrzostwo;).
Pozdro

Krsix
26-03-2010, 23:34
Bardzo dobra płyta została doceniona ;) Propsy dla ostr'a :D

Wolly
27-03-2010, 09:49
To było pewne, lecz platyna OSTR'emu i tak się należała. Ja sądzę, że trzeba wziąść pod uwagę, że on na swój wizerunek zapracował wszystkimi płytami, więc Platyna to wyróżnienie za wszystko.

Axelo .
27-03-2010, 10:28

lepper tez dobrze gada

dobry hejt nie jest zły.

@ topic

Propsy dla Adama za płytę, spodziewałem się że zostanie za nią nagrodzony.