PDA

View Full Version : Bany.

MorgiBack
26-03-2010, 16:24
Mam taką propozycję odnośnie banów

Po pierwsze zresetować wszystkim dotychczasowe listy banów
Zrobić nowy licznik i od tej pory, kto użyje więcej niż 2 razy bota dostanie deleted postaci
Bany te będą znikały po upływie 2-3 miesięcy (zależy jaki ban)
Odnośnie Multi-Clientu i Dzielenia Konta taka sama kara.

Wiem, że to są drastyczne środki, ale może wtedy ludzie zrozumieją, że nie warto łamać Regulaminu.

P.S Dołączam sonde.

Fear Factory
26-03-2010, 16:43
Teraz podobno za używanie cave-bota jest od razu delete, zresztą dlaczego boterzy mają mieć jakąś drugą szansę ? Zaznaczyłem, że się nie zgadzam. Jeszcze jedno, po co chcesz tych zmian jak nie grasz na apo ?

Ps. sondę.

Ryśku xD
26-03-2010, 16:47
Za cave bota miało być delete konta...

Ale znam takie osoby co bocą a nie mają bana -,-

Devil murder
26-03-2010, 16:50
Nie, nie i jeszcze raz nie.

1. Zresetować bany? Nie ma takiej opcji, z jakiej racji, zresztą.
2. Usunięcie postaci za to, że ktoś się manasuje lub korzysta z macro lub chodzi szybciej? Fail. Delete wg. mnie należy się jedynie za cave bota.
3. Albo źle zrozumiałem albo coś, ale jak delete może zniknąć po 2-3 miesiącach? oO Delete = Usunięcie chara.
4. Za multi-clienta ban na2-3 miechy/delete? :D

Takie kary to jak ucięcie ręki za to, że ktoś chciał spróbować, co upichciła jego matula. Jeszcze trochę i zrobisz konkurencję Annie Marii Wesołowskiej ;)

P.S Dołączam sąde.

Fajnie :rolleyes:

Roxinna
26-03-2010, 16:53
No niewiem. Restart czemu niby???

MorgiBack
26-03-2010, 17:05
Nie, nie i jeszcze raz nie.

1. Zresetować bany? Nie ma takiej opcji, z jakiej racji, zresztą.
2. Usunięcie postaci za to, że ktoś się manasuje lub korzysta z macro lub chodzi szybciej? Fail. Delete wg. mnie należy się jedynie za cave bota.
3. Albo źle zrozumiałem albo coś, ale jak delete może zniknąć po 2-3 miesiącach? oO Delete = Usunięcie chara.
4. Za multi-clienta ban na2-3 miechy/delete? :D

Takie kary to jak ucięcie ręki za to, że ktoś chciał spróbować, co upichciła jego matula. Jeszcze trochę i zrobisz konkurencję Annie Marii Wesołowskiej ;)

Fajnie :rolleyes:

To widać tępy jesteś :rolleyes:

3.Nie deleted idioto tylko, chodzi mi o to, że ban, który otrzymaliśmy zniknie jego notka.

Na rl nie narzekają.

A do kumania to ty nie za bardzo :eek::confused:

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
26-03-2010, 17:06
kto użyje więcej niż 2 razy bota dostanie deleted postaci

Żebym ja cie zaraz nie zdelatedował
#topic
Na nie, bo i tak mało kto używa botów, ponadto niektórzy userzy mają bogatą kartotekę, dzięki której są sławni i rozpoznawalni. Wiec chyba byłoby im smutno gdyby cała praca poszła się... do lasu

Zarexoholik?
26-03-2010, 17:12
Jest mi to totalnie obojętne. Kary za boty były wypisane w newsach, więc po co jeszcze w tym mieszać?

Devil murder
26-03-2010, 17:19
To widać tępy jesteś :rolleyes:

3.Nie deleted idioto tylko, chodzi mi o to, że ban, który otrzymaliśmy zniknie jego notka.

Na rl nie narzekają.

A do kumania to ty nie za bardzo :eek::confused:

Skoro nie można zrozumieć tego, co piszesz, to widocznie coś z Tobą jest. Naucz się formułować zrozumiałe zdania.

P.S
Polskiego ani angielskiego nie ogarniasz :)

Deleted = czas przeszły

Ogarniasz.

P.S 2

Real, to real. Apo to apo. Jak Ci się tak podoba na realu to dlaczego tam nie grasz?

Pozdro.

M4A1
26-03-2010, 17:34
Jak sie dostanie dopiero 4 bana za share/boty/multi to delate w przedziale 6 miesiecy bany kasowaly by sie co 2 miesiace !

Assassin Mateusz
26-03-2010, 17:37
Dobra propozycja, moze wkoncu sie naucza, zeby przestrzegac regulaminu.

KaZeK
26-03-2010, 17:50
Po pierwsze zresetować wszystkim dotychczasowe listy banów
Po co? Lista jak lista, to jak usunąć całe Twoje życie i zapisywać od nowa.

Zrobić nowy licznik i od tej pory, kto użyje więcej niż 2 razy bota dostanie deleted postaci
Co rozumiesz przez pojęcie 'bot'? Cave?Auto-Trein?Auto-Manas?
Niektóre z funkcji bota są mniej szkodliwe niż inne.

Bany te będą znikały po upływie 2-3 miesięcy (zależy jaki ban)
To nie rl.

Odnośnie Multi-Clientu i Dzielenia Konta taka sama kara.
Zamiast MC używa się takie coś jak parcel, dzielenie konta w sensie że expią 2 różne IP przez 10h jedno? Czasami jest tak że wchodzi się w sql/kafejce żeby postać pod dp.

Jak byś nie zauważył to jak ktoś nie przestrzega regulaminu zostaje zbanowany, chyba że Twoja bezbronna osoba tego nie widzi.

Karpek
26-03-2010, 18:24
Jest mi to obojętne... w sumie mogliby to nawet wprowadzić tylko po co resetować listy banów? ;c

Lyoth
26-03-2010, 19:36
Zgadzam Się Z Tobą Pewnie Zrobił Ten Temat Bo Dostał Bana Na Długo ^^

Devil murder
26-03-2010, 19:43
Wiem, że to są drastyczne środki, ale może wtedy ludzie zrozumieją, że nie warto łamać Regulaminu.

A mnie się wydaję, że chce się podlizać. Po prostu ;)

Saylor
26-03-2010, 19:49
dodal: Mortiis
Wed, 17 Mar 2010 12:25:20 GMT
Wprowadzenie nowego powodu bana - "Używanie Cave Bota." - osoba, która otrzyma bana o takim powodzie - dostaje tzw. "delete'a", czyli jej postać zostaje usunięta.

[24/03/2010 17:35] Santano -> Benek Przemek was banished because of Uzywanie cave bota.

http://i42.tinypic.com/7084qr.jpg

To tyle z mojej strony.

Miał być delete, ale nie ma.

Życie.

#Co do tematu, to jakbym grał oczywiście zaznaczyłbym nie, ponieważ jest to wszystko bez sensu. Ban na 2-3 miesiące?

To tylko na Rl Tibi tak jest.

@Down

Edit ?

No tak masz rację... Wkońcu sami tak zadecydowali.

Devil murder
26-03-2010, 19:52
http://i42.tinypic.com/7084qr.jpg

To tyle z mojej strony.

Miał być delete, ale nie ma.

Życie.

#Co do tematu, to jakbym grał oczywiście zaznaczyłbym tak.

Wg. mnie to jest chamstwo, że nie dostał deleta. Ma taki lvl i używa Cave. Niesprawiedliwość.

Xelix
26-03-2010, 20:27
Czy ty chcesz sprowadzić apo do upadku ? Za używanie mulit Clinta 2x ktoś dostanie delete ? Wez dziecko idź do szkoły proszę cie ;) Jestem na nie poniewaz ktos niechcacy zlamie regulamin i odrazu delete ? :(

Devil murder
26-03-2010, 20:37
Czy ty chcesz sprowadzić apo do upadku ? Za używanie mulit Clinta 2x ktoś dostanie delete ? Wez dziecko idź do szkoły proszę cie ;) Jestem na nie poniewaz ktos niechcacy zlamie regulamin i odrazu delete ? :(

Niechcący? Ale żeś dowalił :D

@Down
Nie nabijam postów ;< Chciałem podkreślić wyrażenie Xelixa ;>

MorgiBack
26-03-2010, 21:50
Niechcący? Ale żeś dowalił :D

I po co nabijasz posty debilu?

Kanibaal
26-03-2010, 22:01
@Up
Devilowi spina dupe z niedoczekania (tutor) wiec sie robi nieprzyjemny i nabija posty.

@Topic jestem na Tak ale odnosnie botow a nie mc.

Heaven
26-03-2010, 22:02
Dla mnie jest to obojętne :))

Seth Drut
27-03-2010, 09:07
-Po pierwsze zresetować wszystkim dotychczasowe listy banów
co ci to da?- nie.

-Zrobić nowy licznik i od tej pory, kto użyje więcej niż 2 razy bota dostanie deleted postaci.
za cave jest delete (podobno ;s ). mysle za trenowanie czy cos takiego nie powinno byc delete..

-Bany te będą znikały po upływie 2-3 miesięcy (zależy jaki ban)
to jednak zbyt dlugo.

sry, ale nie zgadzam sie z toba :/