PDA

View Full Version : [Wywiad] Pan Mati

*Love*
25-04-2007, 11:00
Love - czarno
Pan Mati - czerowno

Witam. Zgodziłeś się abym przeprowadził wywiad z tobą. Zacznijmy od tego abyś wszystkim wytłumaczył dlaczego wybrałeś nick "Pan Mati"?

Więc wybrałem nick Pan Mati od imienia Mateusz, a w skrocie Mati i jakoś tak sie złozyło, że doszło PAN

Patrząc na twój profil zauważyłem, że masz 17 lat. Czy to prawda? Dodaj też skąd jesteś.

To nie jest prawdą, że mam 17 lat, konto zakładałem na "szybko" i wpisałem byle jaki rocznik, ale zmienie to. Tak na serio mam 15 lat i jestem z Krakowa.

Bądźmy szczerzy. Jesteś jedną z najbardziej nielubanych osób na całym Forum. Jak się z tym czujesz, przejmujesz się tym?

Haha. Przejmować sie? forum? Wiec szczerze w ogole sie nie przejmuje tym, ze mnie nie lubia. Liczy sie to, ze mam przyjaciół w real życiu i oczywiście dziewczyne. PS. Często na forach robie sobie jaja i mnie to nie obchodzi co o mnie sobie pomyślą.

Wiemy, że masz ponad 230 postów. W jaki sposób je "nabiłeś", "zdobyłeś"?

Tak jak to każdy mówi "nabiłem" je wypowiadajac sie w tematach. To logiczne.

No, ale jak. Na dworze piękny pewnie dzień a Ty komentujesz, komentujesz i komentujesz. Nie masz ochoty oderwać się od Forum?

Na forum jestem od godzinki. Dopiero co wróciłem od dziewczyny. A i jak wiadomo jutro testy dla 3 klas .. więc? a w piątek ide na impreze. Jeszcze coś chcesz wiedzieć?

Może opowiesz nam o swojej dziewczynie? Ile ma lat, Imie itd.?

Chętnie. Więc ma na imie Kasia ma 15 lat (jest z mojej klasy) i jak wiadomo z Krakowa. Jestem z nią od 2 klasy gim.

Kto weług Ciebie nadaje się na Moderatora Forum?

Ty napewno nie jesteś za młody xD
catek hmm widać, że dąży tylko do tego żeby zostać moderatorem i "lize dupe" każdemu jak sie da. (bez urazy)
A reszcie nawet nie wspomne

Przejdźmy do praw OTS. Miałeś albo masz chara na APO?

Tak mam.

Podaj parametry czy LVL itd.

Nicka nie podam (postać na sprzedasz) kończe z graniem na otsie. A z forum nie odejde i mam 560 lvl.

Twoje best solo tym charem?

Jeden queen.

Widziałeś nową wyspę, która została dodana w Udpate? Jak tak to oceń ją.

Tak widziałem. Może być.

Był Udpate na OTS, ale też był na forum. Zlikwidowali licznik postów. Co sądzisz o tym rozwiązaniu?

Hmm jak dla mnie nie musi być licznika postów, ale amedain czy jaki on ma nick już się wypowiadał na ten temat i ja myślę tak samo

Swoim charem 500 lvl+ wykonałeś może Quest na Best Armor?

Nie wykonałem, niech nowy owner będzie miał z tego statysfakcje xD

Na nowej wyspie są 2 potwory lepsze od Wise Mana. Nazywają Apocalypto i Glacius. Jest też Potwór, który nazywa się Perfector jednak nic mi o nim nie wiadomo. Wracając do 2 wymienionych potworów - Clacius summonuje 2 Wise Many. To naprawde potężny potwór. Wlczyłeś z tymi monsterami?

Tak walczyłem, ale oczywiście mnie zabiły.. są za trudne.

W moich wywiadach zawsze musze zadać pewne pytanie. Lubisz Masło?

Na kanapkach tak, ale samo nie.

To koniec wywiadu. Dziękuje, że się zgodziłeś. Teraz możesz pozdrowić swoich kumpli.

No to nikogo nie pozdrawiam (z forum) A dla odwiedzających forum przez kumpli z real to pozdrawiam Łukasza, Maćka, Benka, Mende oraz mastera.

Nemezis
25-04-2007, 11:33
Widać, że niemiałeś już z kim przeprowadzać wywiadu. Nie wiem co cię skłoniło aby zadawać pytania akurat JEMU. Same pytania sensownie ułożone.

Pan Mati
25-04-2007, 11:43
Widać, że niemiałeś już z kim przeprowadzać wywiadu. Nie wiem co cię skłoniło aby zadawać pytania akurat JEMU. Same pytania sensownie ułożone.

"JEMU"

Lols..

ok dobra wypowiadajcie się dalej :)

Met Zaken
25-04-2007, 11:52
15 lat i imprezy...Fajnie powiedziane...Ja nie moge z czegos takiego...Ale dobra...To twoja sprawa...Polska potrzebuje ludzi do "łopaty"...Tak pozatym na temat wywiad mi sie az tak bardzo nie podoba...Chyba najlepiej bedzie jak zostawimy to jednej osobie,a dokładniej catkowi...

*Love*
25-04-2007, 11:54
O jezu... Przestańcie myśleć o Panie Matim jak o parapecie a zacznijcie myśleć jak o Człowieku. Jak on może się czuć. Łatwiej napisać niż powiedzieć...

Chyba najlepiej bedzie jak zostawimy to jednej osobie,a dokładniej catkowi...

Daj innym szanse. Nie ważne, że to twój kumpel... On nie jest Bossem forum...

catek
25-04-2007, 13:31
wywiad bardzo ciekawy, oczywiście z tym " i "lize dupe" każdemu jak sie da. " się nie zgodze, tak samo jak pisałeś czy nie wkurzyłem się, że zamknęli wcześniejsze forum i straciłem 1000+ postów :) oraz z tym, że mowiłeś, że na starym forum zależało mi tylko na ilościach postów (takie pw dostawałem od "Pan Mati") :D

można się troche dowiedzieć, ciekaw jestem czy będzie dalej pisał na forum, no bo przecież wyłączono licznik postów :D 10/10 oceniam.

Pan Mati
25-04-2007, 19:35
O widać, że teraz każdy catkowi liże dupe..

A co do tego forum nie przejmuje sie tym wcale, ze mnie nie lubicie UAUHSUHAUHSA własnie o to chodziło noobki :)

Pan Mati
25-04-2007, 19:40
wywiad bardzo ciekawy, oczywiście z tym " i "lize dupe" każdemu jak sie da. " się nie zgodze, tak samo jak pisałeś czy nie wkurzyłem się, że zamknęli wcześniejsze forum i straciłem 1000+ postów :) oraz z tym, że mowiłeś, że na starym forum zależało mi tylko na ilościach postów (takie pw dostawałem od "Pan Mati") :D

można się troche dowiedzieć, ciekaw jestem czy będzie dalej pisał na forum, no bo przecież wyłączono licznik postów :D 10/10 oceniam.

A co do ciebie jak byś był taki mądry to licznik postow nie został do końca wyłączony czyli - Po wejscie na publiczny profil osoby pisze cos takiego jak "wszystkie posty pisane przez Pan Mati" czy jakos tak to widac tam ile było i za kazdą nową wypowiedź się dostaje punkty :)

*Love*
25-04-2007, 19:42
Pan Mati jeżeli chcesz poprawić swoją reputację to używaj opcji Edytuj...
Zastanawiam się z kim tera przeporwadzić wywiad.

EsSaY
25-04-2007, 19:49
wywiad spoko, ale "Pan Mati" to oszuścik, oto dowody:

DOWOD 1

dnia dzisiejszego:

Nicka nie podam (postać na sprzedasz) kończe z graniem na otsie. A z forum nie odejde i mam 560 lvl.

8 dni temu w temacie:
ARMIA Podkarpacki OTS > ARMIA 7.6 - GRA > Questy > Winged Helmet Quest.

Podaj mi na PW twój nick.. mam 430 knighta napewno coś zdziałam :P

130 lvli w 8 dni ciekawe...

DOWOD 2

Z tego wynika, ze jestes najtem 560 lvl. Jedynym najtem jakiego zauwazylem od 560-570 jest Baczeq, oto rozmowa z nim:
http://img490.imageshack.us/img490/2872/dowod0001ve9.jpg (http://imageshack.us)

OSZUST!

Szajba
26-04-2007, 01:16
15 lat..imprezy..laska(to obleci)...pewnie nie jestes prawiczkiem cooo?

eh koles..-.^

Golden
26-04-2007, 14:36
Super Wywiad Duzo sie dowiedzialem o Panu Mati!! I teraz wiem duzo 10/10 pozdrawiam cie ; ) GoŁ GoŁ 1K!

Diego
26-04-2007, 15:11
Zajedebeściacki wywiad,chyba najfajniejszy jaki widziałem,durzo pytań na ciekawe tematy.
moja ocena 15/10:D

Morsik
28-04-2007, 12:58
Oł jea :)
Czekałem na ten wywiad i teraz go zobaczyłem
No no Mati nareszcie zaistniałeś... :)
Wywiad dobry co do Matiego to wypowiadałem się już kilka razy ;D i pozostawie bez komenta te imprezy w tym wieku ;F

Monssword
28-04-2007, 16:51
Wezicie sie odczepcie od Pan Mati czy on wam cos zrobil nawet jezeli nabija posta to wam raczej nic w ten sposub niez zrobil (a moze to zazdrosć ludzka?)

CZesio of Władca Much
05-05-2007, 12:02
to jest jakiś zart czy co to ma być jak to jest wywiad to ja jestem neko i asasin
jeszcze raz zal ygyahahasckflsdfgklfhhahahhahahaauyayhayhda noooby rookkuuu :D
:eek:

*Love*
05-05-2007, 12:18
Człowieku spójrz na siebie. Napisałeś, że nOOby a sam odświeżyłeś temat z przed tygodnia około...
Postaram się aby nagrodzili ciebie Modkowie za wyzwyska...

Pandora
09-05-2007, 17:45
OOOŁŁŁŁ Jeeaaa !! XD

Wywiadzik krotki ale conieco o Panu Mati sie dowiedzialem