Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Problem z Cobriana

Bambucha Rook
27-03-2010, 10:15
Siemka robie teraz misje na Dostep do Ots Queen i mam problem z Cobriana (ta co trzeba jest gadac komplementy) znalazlem poradnik http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=4858&highlight=Sonia i tam napisane w misji 3 ze trzeba jej pisac komplementy jak
-jestes sliczna
-jestes piekna
-masz ladne oczy
i pisalem tak i nic moze cie powiedziec co mam pisac a moze mam pisac ¦ Ę Ł?

Moon Red
27-03-2010, 10:17
A dałe¶ jej Wino ??????????

Bambucha Rook
27-03-2010, 10:19
Nie a jak jej dac to wino?

ona tak mi mowi
Cobriana: Hmm, wiesz... Bardzo lubie jak jakis przystojniaczek prawi mi komplementy! Wtedy mi przyjemnie! Malo mam tu rzeczy, ktoremnie interesuja, a te glupie Behemothy tylko tupia swymi ogromnymi stopami i nie moge skupic sie na zabawie... Moze sprobujesz mnie jakoszadowolic?! Np. poprzez prawienie mi komplementow?!

KaZeK
27-03-2010, 10:30
Napisz komplementy.

I powinna rozmowa dalej trwać.

Hraclless 3.0
27-03-2010, 10:38
Gracz: Hi
Cobriana: Hmm, wiesz... Bardzo lubie jak jakis przystojniaczek prawi mi komplementy! Wtedy mi przyjemnie! Malo mam tu rzeczy, ktoremnie interesuja, a te glupie Behemothy tylko tupia swymi ogromnymi stopami i nie moge skupic sie na zabawie... Moze sprobujesz mnie jakoszadowolic?! Np. poprzez prawienie mi komplementow?!
Gracz: TAK
I wtedy dajesz komplementy ...

Bambucha Rook
27-03-2010, 11:02
pisalem jej po mojej odpowiedzi Tak
jestes sliczna
jestes piekna
masz ladne oczy
i nic pisalem tak przez 3min i nic ;/ moze jakis bug albo moze po restarcie sproboje

Hraclless 3.0
27-03-2010, 11:05
A próbowałe¶ może powiedzieć "komplementy" ? Nie chodzi mi o te trzy komplementy, tylko o samo słowo .. Powinno działać ...

Bambucha Rook
27-03-2010, 11:06
wymien mi jakie ty pisales to moze sie uda

Hraclless 3.0
27-03-2010, 11:13
Eh.. Nie pamiętam jak ja to robiłem, wiem że sam miałem problem .. Spróbuj taki dialog:

Gracz: Hi
Gracz: komplementy
Cobriana prosi Cię o 3 komplementy
Gracz: jestes sliczna
Gracz: jestes ladna
Gracz: masz ladne oczy

Bambucha Rook
27-03-2010, 11:14
nie dziala to moze ktos inny sie wypowie?

Dobra zrobilem napisalem 2 razy tak i ona sie pytala o kompelmenty prosze o zamkniecie tematu