PDA

View Full Version : Kolory

Poziomkuwa
27-03-2010, 14:21
Wszystkie kolory na ChatBoxie są już zajęte. Mam taki pomysł, aby dodać paletę kolorów na której, jak sama nazwa wskazuje wybierałoby się kolor którym będziemy pisać. Bo np. gdy ktoś piszę zielonym to mi się od razu z Kamorem kojarzy, który zawsze tym kolorem pisze. A tak to każdy wybrałby jakiś inny kolor i ta monotonia by się skończyła. Już nie mogę patrzeć na te standardowe kolory.

http://img62.imageshack.us/img62/5844/zsd.jpg

@down
1. To mi mózgu powiedz do którego działu to miałem wrzucić. To jest dział Forum i tylko tu moje pytanie pasuje.

@Kamor
To może by zrobić jakoś tą paletę bez odcieni czerwonego. Albo warnować za wszystkie czerwonopodobne kolory.

@Wassup i inni
Dobra, nie jęczeć mi tu już, że mogłem sondę dodać :s

@Viki
To mogliby zamiast palety dodać więcej kolorów do wyboru.

Saylor
27-03-2010, 14:25
1.Nie ten dział. Propozycje?

2.Nie ma sondy.

Jestem na tak, przydadzą się nowe kolory.

Kamor Wielki
27-03-2010, 14:28
Czy ja wiem :confused:

Jeden będzie miał czerwony,admin wpadnie i powie,że ma zmienić ten CZERWONY kolor,a user wyprze się mówiąc że to Włoski Pomidor...

@top
Dobra,niech bedzie.

@edi
No można tak zrobić,ale wtedy to nie będzie kompletna paleta kolorów XD

Devixx
27-03-2010, 14:33
Hmm, w sumie to kolorów jest za mało ;P Jestem na tak :mad:

Wassup
27-03-2010, 14:37
1. Wrzuć do działu propozycje z prefixem [Forum]
2. Sonda mogłeś dodać.

Ja miałem problem z kolorami i teraz żadnego nie używam i jest spokój. Jak ktoś chce to mnie przeczyta. Duży problem będzie z odmianami czerwonego koloru.

Viki
27-03-2010, 14:49
Nie po to zablokowali jaskrawe i mało widoczne kolory żeby je teraz dodać :/

Scoop
27-03-2010, 14:52
Dział jest dobry, palety nie będzie bo znając życie wszyscy pisaliby tylko kolorami które są zabronione, czyli "oczojebne" czerwony, zielony, zamykam.