View Full Version : CS - Mapy.
Moja propozycja brzmi jasno, żeby dodać niestandardowe mapy, gdyż ciągle grane mapy to:
de_dust2, de_inferno, de_westwood, de_kabul.
Można by dodać mapy typu, de_rats, de_rats_1337 itd.
Dodaję sondę.
@edit:
Mapy:
surf_ski_2 [Raz dziennie, np. może być, jeżeli nie umiecie surfować, to wyjdźcie z serwa, po co zajmować slota ;)]
sex_movie(zależy od adminów ;))
de_eldorado
de_rats_1337
de_dust2002
de_dust2_2006
de_dustyaztec
de_torn
de_dust2003
cs_school
de_cpl_strike
Narazie tyle, czekam na posty adminów
@Bauwanek
Sam odpadasz, nie znasz się np. de_rats_1337 jest kozacki ;>
No myślę że to by był dobry pomysł ale niewiadomo czy wejdzie...Jestem na tak..
No myślę że to by był dobry pomysł ale niewiadomo czy wejdzie...Jestem na tak..
Ty nawet nie wiesz o czym mowa napewno.
Co do tematu, to jestem za. Zawsze jak chce pograć, to te same mapy. Powinno być, że automatycznie się zmienia, a nie gracze wybierają;)
Xare NIE TEN DZIAŁ
Elite Vegox
27-03-2010, 19:54
Mozna zrobic liste map kazdy poda jedną mape jaka mu sie podoba i admin wybierze te najciekawsze :]
BauwaneK
27-03-2010, 19:54
de_rats odpada, ale np. de_dust2002, bo tylko lecą te mapy co wymienił autor.
Wgranie nowych map to nie jest problem, zróbcie tylko liste, które chcielibyście mieć na serverze i faktycznie byście na nich grali.
Heineken
27-03-2010, 19:58
Chcialbym cie uswiadomic ze kabul i westwood to nie sa standardy.
cs_italy
as_oilrig
cs_747
cs_assault
cs_backalley
cs_estate
cs_havana
cs_mansion
cs_office
cs_siege
de_airstrip
de_aztec
de_cbble
de_cheatau
de_dust
de_dust2
de_inferno
de_piranesi
de_prodigy
de_storm
de_surviror
de_torn
de_train
de_vertigo
Po prostu zróbcie mapcycle i tyle..
:DoM4NatR.!>!
27-03-2010, 20:10
Jestem na tak lecz połowa ludzi by nie ogarniała tych map :( np.Ja
Maatinii
27-03-2010, 20:46
Jasne że jestem na tak zygam juz takimi mapami jak dd2 i nuke. Po prostu jak są te mapy to wychodzę. Przydały by się jakieś nowe mapy.
DonieX <3
27-03-2010, 20:59
Popatrzcie na poziom APO, jest de_kabul połowa os pisze "eeeee dd2 dajcie plax plx eyyy"
Ja osobiście jestem za.
Czemu by nie:) Jestem na tak.
Mortalix
27-03-2010, 22:20
Również jestem za nowymi mapami, ale nie za rats'em...
Może np. de_eldorado, de_blue?
WHATEVER?!
Oczywiście, że popieram ten pomysł!
Ileż można grac na inferno, nuke czy dd2...
Lista map, które można dodać:
- awp_india
- awp_map
- awp_city
- de_dust2002
- de_rats_1337
Zróbcie tak, żeby tą samą mapę można było zagrać kolejny raz po rozegraniu pięciu innych map, a nie trzech.
Seba Master Knight
28-03-2010, 00:17
Jestem za, ale żeby były wybierane automatycznie, bo jak kończy się runda to od razu widzę głosowanie : do wyboru dd2, de nuke, de westwood, de kabul, de aztec... kurfa ileż można grać na tych mapach......... niech system sam je wybiera losowo bo nooby nie potrafią grać na innych niż te które wymieniłem xd
surf_ski_2 NIE
sex_movie(zależy od adminów ) NIE
de_eldorado NIE
de_rats_1337 TAK
de_dust2002 TAK
de_dust2_2006 NIE
de_dustyaztec TAK
de_torn NIE / była juz i niechętnie ją grali..
de_dust2003 NIE
cs_school NIE
de_cpl_strike NIE
ludzie po co wam takie mapy?;| tego się grać nie da.. nie lepiej dodać jakieś de_cheteu, de_piranesi, de_prodigy itp?;|
BauwaneK
28-03-2010, 09:35
de_train
de_dust
de_dust2
de_dust2002
de_nuke
de_inferno
de_prodigy (podstawowa mapa, ale nie będą tego grać)
de_westwood
de_tuscan
cs_italy
cs_assault (tylko nie zwykły, bo jest za mały na 20 osób)
de_cpl_mill
de_aztec
de_cbble (bardzo rzadko grana mapa, a jest podstawową)
de_piranesi (nigdy nie grana mapa, ale podstawowa)
To z tych takich najbardziej granych. I chociaż miejcie rozsądek i nie dawajcie map awp_, aim_, fy_ na 20 osób... I tak jak wcześniej napisał Ktoś II
Zróbcie tak, żeby tą samą mapę można było zagrać kolejny raz po rozegraniu pięciu innych map, a nie trzech.
#Tuk
Rats nie jest "kozacki". 1 TS stanie na lodówke z awp, a 2 stanie przy zlewie i nie ma gry :)
Kamor Wielki
28-03-2010, 10:33
Może zrobimy Projekt APO i własną mapke ? :D
@top
Sex_movie powinien być,fajna mapka.
Cs_alpin - świetna mapa,ale 1 respawn się pierdoli i koleś odradza się w Sośnie.
Dast 2002 - to musi być poprostu !
de_blue
de/cs_bahrain (nie pamiętam xd)
Ja osobiście jestem za tak, chociaż moim zdaniem niektóre mapy z wymienionych nie pasują. Niestety według mnie to nie wypali, ponieważ i tak na serverze większość osób będzie chciało grać te podstawowe mapy, a osób, które widzę ten temat i chcą grać ratsy itp jest około 30%.
@@Kamor Wielki
Sex_movie powinien być,fajna mapka.
Jak chcesz se walić konia i grać to zapraszam na www.xnxx.com
Dαniel3k =)
28-03-2010, 14:44
Przecież rats to taka najebana mapa, że to szok o_o
Ale ogólnie jestem za tym żeby dodali nowe mapy, gdyż ciągle są grane te same...
Dusta2002 mogliby dać. Proponowałbym jeszcze: aim_aztec oraz [nie wiem czy ta już jest] fy_pool_day.
@Donio
Pool'a grałoby się rano, albo w nocy, gdy jest mało ludu ;d
Przecież rats to taka najebana mapa, że to szok o_o
Taa rats sux, 1337 może być, tam przynajmniej CT ma troszkę lepiej.
@topic
Co do map, nie trzeba przeprowadzać żadnej selekcji, ponieważ i tak na servie są nominacje i przez nie wybiera się następną mapę.
Lord Morgan.
29-03-2010, 07:56
Jestem na Tak.
Przydały by się mapki, bo mi juz sie nie chce grac, ciagle na tyh samych,
de_dust2 de_inferno de_kabul de_nuke de_westwod.
Dajcie de_rats itd, tak jak wymienil załozyciel tematu.
Dusta2002 mogliby dać. Proponowałbym jeszcze: aim_aztec oraz [nie wiem czy ta już jest] fy_pool_day.
Serwer by się zamienił w 4FUN.
Można by było zrobić, jak np. nominujemy dust2, westwood, itd. To by pisało, nie można nominować mapy, z ostatnich 6 granych map ;D i by było git. Czekamy na odp. adminów.
DonieX <3
29-03-2010, 09:08
Wystarczyłby inny plugin, bądź w cvarach zwiększenie liczby granych map,aby możnabyło nominować tą samą mapę po np. 5 granych. ;d Albo tutaj proponowałbym plugin, który sam zmienia mapy, nie byłoby gadania, eee ja tego nie chce, Ci głosowali na to, a ja na tamto. Map przykładowo byłoby 10 i one leciałyby po kolei. dd2,inferno,nuke,aztec,dust,tuscan,cpl,kabul,cbble i znowu dd2,inferno ... etc
^Aziel, wybobrażasz sobię grę na fy_pool_day 10v10? ;d Bo ja nie.
@Top.
Szczerze? Mi to nie przeszkadza, bo połowa nie bd ogarniać tych mniej granych map, ja też przy niektórych mam problem. Mi nie przeszkadza jak jest dd2, inferno,nuke,aztec i takie tam. Mogliby dodać tuscan, de_cpl_mill.
Taa rats sux, 1337 może być, tam przynajmniej CT ma troszkę lepiej.
To ja widzę, że kolega nie wie co pisze. Właśnie na zwykłym ratsie CT ma lepiej i są bardziej wyrównane szanse, a na 1337 bez ogarnietego team'u, co na tym serwerze jest niemożliwe, CT ma bardzo małe szanse.
@top
Wszystko oprócz rats'a!
PS
Za chwilę poszukam linków do fajnych mapek, na których raczej nikt nie grał jeszcze i edytuje posta.
@edit
de_alps (http://www.fpsbanana.com/maps/5847)
de_ahram (http://www.fpsbanana.com/maps/36483)
de_apache (http://www.fpsbanana.com/maps/1489) <- grałem raz, mapa genialna
de_atomicwaste (http://www.fpsbanana.com/maps/37337)
Mógłbym dodać tych map 1000, ale mi się nie chce. Po za tym, te mapy uważam za godne uwagi.
PS
Wystarczy zrobić, żeby gracze nie mogli nominować map, a były one wybierane automatycznie do głosowania.
Hayashida
29-03-2010, 14:55
Bardzo fajny pomysł. Jestem na tak.
Ja tam wole tradycyjne.
Jestem na nie.
BauwaneK
29-03-2010, 19:40
@Azielus
Pozdrawiam Ciebie. Jak zagrasz w 20 osób na fy_pool_dayu, to będziesz mistrzem.
@topic
Można dać jeszcze:
de_sunny
de_museum
mysle ze nie tyle grac na nie standardowych co standardowe ale nie wybierane przez graczy np. cbble, prodigy, train, dust(ale 1 a nie ciagle dd2), rats - a nie koniecznie mapy tradycyjne po zwyklej przerobce ;)
Nie wiem czy ktoś na forum dobrze potrafi (jak ja :D) surfować ale polecam dodać mapy tego typu. :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.