View Full Version : [Forum] Przywrócenie Ujemnych Reputów
Zbigniew Wodecki
28-03-2010, 01:42
Proponuje przywrócić ujemnych punkty reputacji, bo widać co po niektórych by się im dać należało.
Przywrócą ujemne reputy zacznie się płacz, jak w tym temacie (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=55966&highlight=ujemne+reputy) i wszyscy będą chcieli aby usunąć ujemne reputy.
Spr czy jest płyta, bo wg mnie nie ma.
jestem na nie, poniewaz ktos bedzie zazdrosny o pkt i zacznie specjalnie dawac ujemne pkt, poza tym jak "up" pisze: "bedzie placz"
I co jeszcze?,jestem na nie ostatnim razem trzeba usunąć ujemne reputy bo nie dawali za głupie i bezsensowne tematy tylko ,że cie nie lubili.
Close.
I co jeszcze?,jestem na nie ostatnim razem trzeba usunąć ujemne reputy bo nie dawali za głupie i bezsensowne tematy tylko ,że cie nie lubili.
A jak jest drogi kolego z 'dodatnimi' reputami? W 100% tak samo tylko jak Cię lubią i chcą żebyś oddał.
^top
Ujemną reputacje dają Moderatorzy wzwyż czyli warny.
GruliX Comeback
28-03-2010, 09:23
Proponuje przywrócić ujemnych punkty reputacji, bo widać co po niektórych by się im dać należało.
czyli tobie, a teraz ic ztond
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
28-03-2010, 09:37
Mam takie zdanie jak wszyscy up + lepiej bybyło gdyby modki częściej wystawiały ujemne za pisanie głupot/nie na temat, jako takie ostrzeżenia, ale nie ostrzeżenia. Coś co cię będzie bolało (-10 pkt AUAAAAAAAAAAAAAAA!)
to jest zalosne urzytkownicy zberaja reputy co to daje?
Komfort psychiczny
ja ogolnie jestem za usunieciem reputacji na tym 4um bo to nie ma sensu, ilosc tych tepych kwadratow o niczym nie swiadczy, masz wiecej zielonych i jestes lepszy ? to jest zalosne urzytkownicy zberaja reputy co to daje? wprowadzicie ujemne reputy to beda plakali ze za free dostaja co by nei zrobic itak bd tacy ktorych administracja nie zadowoli.
.vimpex.
28-03-2010, 09:53
Ja bym nie przywracał, bo potem będą dzieci płakać, że dostają ujemne pkt. reputacji od wroga :>
Wygrałem odp.
"Może Płyty nie ma?"
:D:eek:
Seth Drut
28-03-2010, 10:22
ujemne reputy daja moderatorzy itd.
sam raz dostalem od Scoopa ;p
co do tematu jestem na nie. dostawal bys czerwone kwadraty z podpisem "wal sie"
Sub Zero 2
28-03-2010, 11:28
Jestem na tak.Ciekawe ile by mieli np.Wolly,marcelllo,KaZeK.
Niech se włączą reputy GM'owie i Admini.Ciekawe co by było.
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 9 seconds. omfg
Mortalix
28-03-2010, 11:32
Jestem za przywróceniem tego, ale żeby było napisane kto ujmuje. :0
Mc Maciek
28-03-2010, 11:33
Po przywróceniu ujemnych reputów ludzie będą dawać je sobie złośliwie, tylko dlatego, że się kogoś nie lubi i będzie płacz "on mi dał ujemniego reputa za nic".
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.