PDA

View Full Version : Pokemony - gry / rozmowy ogólne.

Simi
28-03-2010, 13:27
joŁ.

Jak pewnie każdy z Was wie, co to jest, pewnie 'większa połowa' też w to grała / oglądała. Nie wiedziałem, gdzie zamieścić temat, bo jest to temat dla wszystkich, co grali, grają, oglądają, oglądali, rozmawiają itp. itd.

Jakie są wasze wspomnienia, ulubione pokemony, w jakie gry graliście ?

Ja gram od czasu do czasu w Pokemony Fire Red na GBA ( Game Boy Advanse SP ).

Pamiętam te czasy, co biegło się na obiad u babci w wakacje, i oglądało się je. Telewizor zajęty, nikt nie mógł przełączyć. ;)

Temat zostawiam Wam do rozmów itp.

Pozdro,
Simi.

.vimpex.
29-03-2010, 06:45
HeHe grałem w każdą część :)
Blue,Red, Leaf Green, Red Fire itp. itd.
Co wspominam? Nic :D
Tylko to, że się długo grało w część Sapphire ;)

Bilon
29-03-2010, 10:26
Ja nawet czasami jak mi sie bardzo nudzi i expie na cave, to odpalam sobie gameboy i ram w pokemony . ;p

Saylor
04-04-2010, 21:46
Hehe

Pokemony na GBA

Red Fire :P To było coś:P

Z gier grałem w jeszcze inną na GBA, ale nie pamiętam nazwy:p

Co do oglądania to oczywiście było to coś jak Dragon Ball, nikt nie mógł mnie oderwać od telewizora;P

Jeszcze w podstawówce grało się kapslami pokemonów z Chipsów xD

Ordonka
18-04-2010, 14:54
Ja gram i nadal mam Game Boy Adevace na kompie-Crystal version :D mam totodaila i umie pływac... Mój brat mówi że on stworzył tą gre ale to nieprawda

Ordonka
18-04-2010, 15:01
Mam jeszcze leprzą gre!
www.pokemononline.com.br
:D

KaZeK
18-04-2010, 15:02
Kiedyś grałem w Pokemon Silver, moim ulubionym pokemonem był Pidgeotto :D

Jak większość zapewne zbierałem kapsle z lays'ów i inne paści ;q

deeL `
18-04-2010, 16:10
@up
Noo kapsle to było coś. A jeszcze jakoś tak w 4 klasie podstawówki bawiłem się tymi kapslami XD
@topic
Jak mi neta odłącza na 1-2 dni to robię bit albo właśnie napierdalam w pokemony Fire Red. W sumie już 3x przeszedłem, ale teraz chcę zdobyć wszystko co możliwe. Moja osobista szósta to : Charizard, Peugot(nie wiem jak sie pisze xD), Alakazam, Golem, Articuno, Machamp.

Axelo .
18-04-2010, 17:23
Pamiętam te odblaskowe krążki w czipsach.
I tą podjarke gdy miałem pikatchu.. poprostu respekt na osiedlu. XD

Kamor Wielki
18-04-2010, 17:42
Tazzo !! .

Lagga
27-04-2010, 21:12
gralem w pare wersji na gameboya . niedawno gralem w tibijska wersje pokemonow , ktora jest zamiesczona w dziale gry & Konsole

Merol
27-04-2010, 21:53
Jak byłem mały, to zawsze oglądałem w TV na polsacie XD

A w grę grałem kilka razy...

Devil murder
27-04-2010, 22:03
Ehhhh... te dzieciaki przynoszące 10lat temu pokemon skitrane w pudełkach po lodach do przedszkola... wszyscy się przebijali w ich ilości... Wspaniałe czasy :)

Τettmeier
28-04-2010, 07:54
Są jakieś nowe pokemony do pogrania po tych Ruby/Saphirre?

Grałem we wszystko i jasne że oglądałem. Pamiętam jak Ash przygarnął charmandera bo on był pod takim liściem porzuconym to aż się wzruszyłem i popłakałem (XD)

Devixx
28-04-2010, 08:40
Taa, ja kapsle zbierałem z czipsów i jak wiadomo walka w szkole na przerwie :D

Kiedyś to było coś, ale teraz już się z tego wyrosło ;p

Ase
01-05-2010, 11:53
kuuurde chlopaki kapsle to bylo cos ^^ miales cala kolekcje to respekt szacunek i podziw ^^ sam sie kiedys w to bawilem razem z kumplami jeszcze w podstawowce ;D a co do gier to gram se na komie w pokemony mam re i chyba yellow.