PDA

View Full Version : Usuwanie potrzebnych tematów!

TuK!
28-03-2010, 14:59
Moim zdaniem powinniście się opanować, zrobiłem temat 'o zrobieniu rekrutacji na temat adminów cs-a' i co się okazało? Temat za minute usunięty.
__
Zróbcie rekrutacje na adminów CS-a, oni nic praktycznie nie robią.
Skoro był wybór na tutorów, to i może być na adminów.
Nie usuwajcie tematu, jak usuniecie to znaczy ze wam nie zależy na serwie CS-a.
@Slash
Wypowiadaj się normalnie, czy ja napisałem że chce admina?!
@Azbest
Nie dostałem tam bana :>

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
28-03-2010, 15:01
Wydaje ci się, że nic nie robią. Tak naprawdę, to robią bardzo wiele <tak wiem, że lizu lizu, ale co poradzisz :f>
#topic
Pewnie dostałeś bana i teraz nie lubisz nikogo z ekipy. Nie ważne kogo. Ewentualnie temat który napisałeś zawierał bluźnierstwa/był źle skonsturowany.

#off
Skóp już tak ma

Scoop
28-03-2010, 15:15
Jedna rekrutacja adminów była - wystarczy. Administratorzy serwera radzą sobie bardzo dobrze i nie jest na razie potrzebna pomoc, jeżeli takowa będzie potrzebna to się kogoś wybierze indywidualnie. Co do cziterów, jeżeli widzisz jakiegoś na serwerze zrób demko i wrzuć na forum, ja i Mc Maciek praktycznie cały czas jesteśmy na forum, sprawdzimy i zbanujemy.

Dαniel3k =)
28-03-2010, 15:15
To, że nie doceniasz ich pracy to nie oznaczy, że nic nie robią. Jakbyś nie wiedział bardzo często jest online Maatini, Santano, ^Crayon nawet Mejger. A to, że ktoś cię zabija nie oznacza, że jedzie na wh czy aimie. Może po prostu jesteś słaby? Poza tym, każdy "cziter" dostanie to na co zasłużył.
Dziękuje dobranoc