View Full Version : Zwiazki na odleglosc.
Beny Knight
28-03-2010, 20:23
Tak jak w temacie. Wierzycie w to?
@Edit
Czy mozna sie przez " internet" zakochac?
Poziomkuwa
28-03-2010, 20:27
Oczywiście, że tak. Sam mam dziewczynę na Gadu Gadu z drugiego końca Polski. Kochamy się bardzo a się nawet nie widzieliśmy. Raz też miałem dziewczynę w Tibii ale niestety nasz związek się rozpadł.
Zapomniałem dodać tylko, że Selena Gomez się pomyliła i fotki mojej dziewczyny wrzuca na NK.
Drake Banned
28-03-2010, 20:31
@up aha xD dobre ;d weż bo on uwierzy ;d
Nie.
Równie dobrze lepiej być samemu niż w związku na odległość ;)
Techniks
28-03-2010, 20:40
Nie, związek na odległość w tym wieku nie ma sensu oraz w internecie nie można się 'tak' naprawdę zakochać bo również nie ma to sensu chyba, że spotkamy się z tą osoba na rl.
#EDIT
http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201004/1271090226_by_lizarlisu_500.jpg
Wedlug mnie nie mozna sie zakochac w kims , kogo tak naprawde nie widziales, nie znasz.
nie wierze w takie rzeczy:<
N-series
28-03-2010, 21:55
Zależy ;d w jakim wieku itp. jak ktoś np. ma dziewczyne blisko tzn.30km ma samochód , albo też na bilety ;d , ew studiuje w tym mieście to czemu nie? znam pare takich przypadków ale to po 20+ lat mają te osoby zazwyczaj na studiach się poznają
Kornas Pall.
28-03-2010, 22:15
100 km to taki max xd Więcej nie ma sensu , bo się nie opłaca konia raz na miesiąc ze stajni wypuszczać ;s
Związki na odległość w ogóle nie mają sensu.
Tyle ode mnie.
mozna, jezeli to powazne, bo tak to lipa
"Wytrzymali próbę czasu, próbę odległości, a potem nie wytrzymali siebie" : )
Nie widzicie się przez 3 m-ce a potem jak się zobaczycie to pomyślcie co się dzieje ; ) Mało doświadczeni - ręce przy sobie, heheeh
Rodowity ^^
29-03-2010, 15:12
Według mnie to Głupota...
Jeżeli nie widzisz się np. z Laska no to jak ? Xd
Zwiazki przez neta, czy na odleglosc nie maja sensu. Dziewczyna moze sobie np. leciec na dwa fronty, jezeli sie nikogo nie zna z jej otoczenia ;] Nie nalezy brac ich na powaznie, bo mozna sie na tym niezle przejechac, a jak np, lasce na nas nie zalezy, to ma w dupie to, ze zje**la chlopakowi humor na conajmniej tydzien i zmarnowala mu jakis np. miesiac czasu, co poswiecil na pisaniu z nia ;x
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-03-2010, 17:07
Chyba cie cos boli
#topic
Jak można się zakochać w pikselach? Jak można się zakochać w kimś kto potencjalnie może być kłamcą? Jak można?
Hmm no wg. mnie raczej tak sie nie da. Można poznać laske przez internet i sie później spotkać, ale teraz mamy taką erę, że laski mają większego skilla w Photoshopie niż niejeden grafik. Co za tym idzie? Spotkamy sie z laską, którą na zdjęciach wyglądała jak bogini a tu taki pasztet :D
Assassin Mateusz
29-03-2010, 17:31
Jezeli widziales ta osobe pare razy w rl i utrzymujesz z nia kontakt poprzez jakies rozmowy z kamerka internetowa, to moze.
@topic
Jakos nie bardzo to mozliwe... xd
Sub Zero 2
29-03-2010, 17:37
Nie można się przez internet zakochać.A jak okaże się,że to chłopak to co?
tajemniczy
29-03-2010, 17:47
oczywisce, ze sie da, jestem juz rok z moja internetowa dziewczyna, nazywa sie Alice. (gg16)
Elite Filutek
29-03-2010, 18:37
oczywisce, ze sie da, jestem juz rok z moja internetowa dziewczyna, nazywa sie Alice.
Chłopie zwyłem z ciebie Buhaha .
OFC - Nie da sie raczej no bo co sex-przez internet?. Powiesz jej , że ją kochasz przez neta?. Nierealne ja raczej never bym sie nie zakochał przez neta.
Jeśli ma się kapcia w głowie zamiast mózgu to można.
Imo. totalny bezsens.
Nie ma sensu, na poczatku tak pozniej już jest inaczej :(
First Pineda
30-03-2010, 14:32
Rotfl nie wierze w takie zwiaski ; D,jeszcze przez neta hehehe
First Pineda
13-04-2010, 10:57
Ja osobiscie nie wierze w zwiazki na odleglosc. ;d
W naszym wieku to idiotyzm, jednak potem jest to możliwe.
Mój tata pracuje za granicą od 5 lat i nadal bardzo się z mamą kochają. Widują się co 3 tygodnie przez tydzień i im to wystarcza :D
Moim zdaniem związki na odległość nie mają racji bytu bo prędzej czy później się
rozpadają.
A miłość w internecie... hmmm mały procent takich 'miłości' dochodzi do realnego skutku, więc w to wierzę.
Pampalini
14-04-2010, 00:22
hmm, byłem w takiej sytuacji więc napisze coś na ten temat.
Osobiście te związki może i są bezsensu ale w małym znaczeniu. Miałem dziewczynę przez 2 lata, mieszkała na drugim końcu polski, z początku e-love potem spotkania to ona u mnie to ja u niej, lecz po niecałych 2 latach wszystko się rozsypało z jednego powodu odległość i nie było sensu dalej tego ciągnąć.
Spotkania były praktycznie w każdym miesiącu na co najmniej tydzień.
Takie związki według mnie są praktycznie nieopłacalne, chyba że tą osobę się kocha ma się te 18-19 lat to już inna sprawa.
Ja tez jestem na nie, mam do swojej lubej jakies 10km i tak jest ciezko, a dajmy na to ze auta nie mam pod reka albo chory jestem to juz masakra:/ Tak w ogole to zwiazek na odleglosc to jest jakas ironia a nie:D
Możliwe jest, ale chyba w wieku 10-13 lat, bo wtedy ludzie nie rozumieją na czym polega miłość.
Miałem dziewczynę przez neta chyba w wieku 12 lat, ale nasz kontakt zanikł i związek się rozpadł : D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.