View Full Version : Nowy system rk.
Don Amus
29-03-2010, 14:09
Co powiecie na temat nowego systamu rk? 30 zł smsem? lool za wszystko trzeba juz placic? moze niedlugo za gre tez? Wiem zgubiles- musisz poniesc konsekwencje ale lepiej jak bym ozna byl zaplcic w kcc a nie zl nie no propsy _/
Kanibaal
29-03-2010, 14:13
Jestem tym oburzony, sam nie mam RK i chcialem go odzyskac, ale ten proces nie musi opierac sie na wyzyskiwaniu ludzi. Rozumiem ze to problem graczy ale 30 zl to kpina i przesada. Stanowacza, rozumiem ze mozna zaplacic nawet te 10 zl, ale 30?
Wujaszek
29-03-2010, 14:17
Przesadzili z ceną, powinni robić na korzyść graczy a nie an własną :P
Lunatic Volt Here
29-03-2010, 14:18
Mógłbym zapłacić te 30 zł ale żeby się go dało odzyskać jak zapomne czy coś ;)
I to nie raz tylko kilka ;D
Bercikuwa Koksuwa
29-03-2010, 14:23
http://republika.pl/blog_ad_547482/983489/tr/ja_pierdole.jpg
tYLE.
Niedługo odzyskiwanie hasła będzie kosztowało 3,66 zł.
Lord Morgan.
29-03-2010, 14:24
Dla mnie jest to za niska cena, zgubiłeś to ponosisz konsekwencje.
Dla mnie powinno być 30 zł przelewem, 50 zł SMS.
Ja ani razu nie zgubiłem r-key a mam go aby zapisanego na kartce.
A i jeszcze 1, chcieliście odzyskać r-key to macie, nie wiem dlaczego płaczecie ?
Kanibaal
29-03-2010, 14:30
Czasami jest cos takiego jak pech i zrzadzenie losu, ja stracilem przez przypadek, a nie dlatego ze o niego nie dbalem, 30 zl to przesada, niedlugo zeby wejsc na expowisko bedzie trzeba kazdorazowo smsa wysylac...
Don Amus
29-03-2010, 14:33
Dla mnie jest to za niska cena, zgubiłeś to ponosisz konsekwencje.
Dla mnie powinno być 30 zł przelewem, 50 zł SMS.
Ja ani razu nie zgubiłem r-key a mam go aby zapisanego na kartce.
A i jeszcze 1, chcieliście odzyskać r-key to macie, nie wiem dlaczego płaczecie ?
Wez trzym tam morde graczu internetowy. To, że 16 liter/cyfr zapisanych na kartce to dla ciebie najważniejszy przedmiot w życiu i trzymasz go zawsze przy dupie to go nie zgubisz, njeee? pewnie kurva zamiast bibli na boże narodzenie u ciebie w domu czyta sie rk, rządzisz staary :O!
Lord Morgan.
29-03-2010, 14:35
Mozesz sie nie napinac?
R-key trzymam w domu w meblach w kubku :)
Wiec nie wiem po co te napinki zioom ! moze ty r-key zgubiles ? i teraz chcesz za free odzyskac ? smutne :P
Don Amus
29-03-2010, 14:39
Mozesz sie nie napinac?
R-key trzymam w domu w meblach w kubku :)
Wiec nie wiem po co te napinki zioom ! moze ty r-key zgubiles ? i teraz chcesz za free odzyskac ? smutne :P
Po 1 primo jak mam ci powiedziec, co mysle o tobie w inny sposob.
po 2 nie gram tu wiec japeczka
a po 3 zal mi tego otsa bo keidys bylo all dla graczy teraz to zysk. elo
No trochę to dziwne.
Chociaż z drugiej strony nie pilnowałeś to się należało (sam zgubiłem).
Dobry pomysł i dobra cena moim zdaniem.
Bercikuwa Koksuwa
29-03-2010, 14:42
Tak sie zastanowilem i stwierdzilem ze dobrze jest. Zgubiles rk twoj pech ;o
tylko ze teraz latwo dla hakerow bd ;]
czubass 1349
29-03-2010, 15:08
kto bd chcial wysle te 30 zl bo konto wiecej warte
Po 1 primo jak mam ci powiedziec, co mysle o tobie w inny sposob.
po 2 nie gram tu wiec japeczka
a po 3 zal mi tego otsa bo keidys bylo all dla graczy teraz to zysk. elo
Hehe ziomuś nawet nie wies zile trzeba płacić za firmę. Gdybym miał własnego otsa to też dałbym takie stawi, tu chodzi o zarabianie.
@topic
I gut. 30 zł to wystarczająca kwota.
gmow juz totalnie porabalo. odchodze. 30zl rk ? to miala byc korzysc graczy...ZAL
Wysłałem kiedyś Santano propozycję, by sprawa rk była podobna jak na rl, czyli:
- podczas wyrabiania podajemy all dane (prawdziwe) + specjalny email
- zmiana tych danych trwałaby 30 dni
- odzyskanie rk mogłoby być za pomocą danych (poczta) lub emailem i kosztowałaby 10 zł
Coś takiego wysłałem Santano. Mówił, że skonsultuje, ale chyba zapomniał ^^
Wysłałem kiedyś Santano propozycję, by sprawa rk była podobna jak na rl, czyli:
- podczas wyrabiania podajemy all dane (prawdziwe) + specjalny email
- zmiana tych danych trwałaby 30 dni
- odzyskanie rk mogłoby być za pomocą danych (poczta) lub emailem i kosztowałaby 10 zł
Coś takiego wysłałem Santano. Mówił, że skonsultuje, ale chyba zapomniał ^^
tez tak pisalem o.o
mysle ze to jest lepsze niz tak jak teraz czekac 30 dni , miec staly adres ip i moze ci dadza a moze nie ;p
Wiedziałem że tak będzie.. Płakaliście że nie można odzyskać RK. Teraz macie i nadal płaczecie ja pierdole.... Na rl też rk jest za siano rownie jak pacc.. Zgubiłeś, chcesz mieć rk ale nie chcesz płacić-peszek.
Knight Lukas
29-03-2010, 15:43
No, no administracja pokazała jak im nie zależy na kasie.
Już wiem czemu prosząc od 3 miesięcy Mortiisa o rk pisał ze mam jeszcze poczekać no to się doczekałem GRATULACJE!!
Zmniejszcie cenę max do 10zl lecz to i tak żałosne ;D
Czekam aż się ktoś z administracji wypowie.
logowanie ze stalego adresu IP jest dopiero od 5 marca 2010r.
prosze skorzystac z opcji usuniecia RK na swoim koncie, wtedy bedzie
mozliwosc wygenerowania nowego RK.
Opcja dostepna jest w dziale Recovery-Key po zalogowaniu sie na stronie
serwera.
Postać posiadam od początku 2010r zawsze logowałem się z jednego ip (z 2 komputerów połączonych routerem czyli zawsze z tego samego zewnętrznego IP!!!!) wiec nie wmawiaj mi głupot}
Moja opinia: przeciągaliście generowanie rk do wprowadzenia możliwości odzyskania go za ZŁ ;/
@@@@@@@@@@@
A tak przy okazji gdzie jakiś news łaskawie imformujący o tym genialnym pomyśle?
Patryk1441
29-03-2010, 16:01
Widzę chęć pomocy graczom w oczach Mortiisa. Zgubiłem RK w grze, odmówię sobie parę rzeczy RL żeby moje konto było zabezpieczone. Śmiech na sali. Jeszcze 10zł bym przebolał, ale bez przesady 30zł.
Cena powinna wynosić ok. 15 złotych, gdyż jest to ździerstwo z graczy grających na tym OTS.
pojebało ich konkretnie... na rl się za 20 zl kupuje...
a gdzie rl a gdzie jakiś tam ots...
cena powinna wynosic 1,22
Skryper.!
29-03-2010, 16:36
czemu najpierw placzecie o rk, a potem zalicie sie, ze trzeba placic? Bardzo dobrze zrobili:) No i co ze przy okazji Mortiis na tym zarobi? Jego serwer, jego pomysl i tyle:)
Przesadzili z ceną, powinni robić na korzyść graczy a nie an własną :P
Pff, dla mnie cena jest bardzo dobra. Na Rl Tibi się też płaci nie?
Ja miałem farta i się załapałem na darmowy:P
Jak dla mnie jest OK
Devil murder
29-03-2010, 16:39
http://republika.pl/blog_ad_547482/983489/tr/ja_pierdole.jpg
Powiem, a racze zademonstruję to samo, co kolega znacznie wyżej. Liczyłem, że Mortis pójdzie na korzyść graczy w tej sprawie (zresztą jeszcze przed chwilą w innym temacie broniłem go, że za mało zarabia), ale teraz to przegięcie.
Mortalix
29-03-2010, 16:46
A ja uważam, że to bardzo dobra cena.
Już dziecko w przedszkolu potrafi pilnować swoich rzeczy.
Nie wiem jak można zgubić rk. o.o
Jeżeli jesteście cofnięci w rozwoju dalej niż do przedszkola to niestety musicie ukraść mamie telefon i wysłać tego sms'a. :c
Dalekowidz84
29-03-2010, 16:49
Ekipa zarabia na takich noobkach jak wy
kijem w tego co nie pilnuje swego :)
kadeshop
29-03-2010, 17:01
Uważam ,że bardzo dobrze robili.
Tylko ciamajdy ,które kupiły chara lub ukradły oraz zgubiły r key, będa musiały wyrobić nowy...
Ja tam mam r key, i na pewno mi nie zginie... Wisi sobie ładnie na biurku przyklejony.
Pozdro...
GameMaster - to taka osoba ,która myśli ,a nie bo wy checie żeby było taniej.. pf . :P
Kosik Czarny 2v0
29-03-2010, 17:04
Żal mi was ***** (Chodzi o tych co mówią ze 30zl to za dużo)
Ja Pierdole nie mogę...
Najpierw płacz, że rk nie możecie odzyskać a tera narzekacie...
Np. Bart zgubi rk to postać około 200-300zl (nie znam cen postaci)
ma odzyskać za 10zł?
Zgubiłeś twoja wina ; o?
Dla osób które mówią, że robią all dla kasy...
Silniejsze łącze, 24/7, new komp (kiedyś pisali, że zmienili) to za darmo ze sklepu się bierze ?
Dziękuje, Dobranoc.
Devil murder
29-03-2010, 17:06
Żal mi was ***** (Chodzi o tych co mówią ze 30zl to za dużo)
Ja Pierdole nie mogę...
Najpierw płacz, że rk nie możecie odzyskać a tera narzekacie...
Np. Bart zgubi rk to postać około 200-300zl (nie znam cen postaci)
ma odzyskać za 10zł?
Zgubiłeś twoja wina ; o?
Dla osób które mówią, że robią all dla kasy...
Silniejsze łącze, 24/7, new komp (kiedyś pisali, że zmienili) to za darmo ze sklepu się bierze ?
Dziękuje, Dobranoc.
Nie posraj się, kasę mają z pacców, reklam i usług specjalnych. Nie podlizuj się.
Kosik Czarny 2v0
29-03-2010, 17:12
Nie posraj się, kasę mają z pacców, reklam i usług specjalnych. Nie podlizuj się.
I co ***** myślisz, że się chciałem podlizać ?
Mylisz się.
Kurwica mnie trafia jak widzę wasze posty
Po chu!@#$%^&*() zgubiłeś rk?
Nie moja wina, że twoja postać 5 zł nie jest warta i ci szkoda 30zl na odzyskanie jej :< :eek:
Ja jestem na tak, ale cena powinna wynośić 10-20 zł tak około, bo 30zł to drogo, dla jednych to tylko 10 zł mniej, a dla nie których to bardzo duża zmiana ceny ;p
Assassin Mateusz
29-03-2010, 17:22
Bardzo dobry pomysl, zeby dac taka cene! Jezeli nie chcecie wydawac tyle kasy, to nie gubice rk... Proste !
To jest przywilej, który administracja daje graczom. Nie musimy z tego korzystać, ale za wygodę trzeba zapłacić.
Co do ceny, to jest to kwestia to obgadania, ale wstępnie dobre posunięcie.
Devil murder
29-03-2010, 17:52
I co ***** myślisz, że się chciałem podlizać ?
Mylisz się.
Kurwica mnie trafia jak widzę wasze posty
Po chu!@#$%^&*() zgubiłeś rk?
Nie moja wina, że twoja postać 5 zł nie jest warta i ci szkoda 30zl na odzyskanie jej :<
Jak dla Ciebie 30 zł to pieniądz mały, to idź i zarób + zafunduj nam, nie obrazimy się, wać Panie.
Pzdr
to zrob tak zebys nie musial uzywac... Ja trzymam w bezpiecznym miejscu.
@topic
Dobrze ze zrobili, ale z cena to lekka przesada
Krulowiec
29-03-2010, 18:16
Dobrze zrobili, tylko troche długo z tym wnioskiem 14 dni powinno byc.
Precision
29-03-2010, 18:32
@up
Dobrze że jest 30 dni.. : P
@topic
I dobrze mieliśmy tego czego wyczekiwaliśmy, zmienny rk. Nie dziwię się w ogóle ceny.. Konta są o wiele więcej warte. ;)
Blood Raven
29-03-2010, 18:45
To jest poprostu żałosne... jak up pisali to może niedługo bedzie trzeba placić za wyrobienie rk...
nie ma takiego bicia...
Jest dobrze. Ważne że można przynajmniej go odzyskać. Jest on po to aby hackerzy łatwo nie zabrali konta. Jest to bardzo dobre posunięcie ze strony ekipy :)
Zarexoholik?
29-03-2010, 19:35
Skoro gubisz coś czego zgubić nie powinieneś to chyba jesteś kretynem. Za coś takiego się płaci. Świetny pomysł.
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-03-2010, 20:12
Myślę, że rk za kcc było by lepszym pomysłem
#topic
Żeby zgubić rk to trza być kretynem... 30 zl to nie jest 10 zl na pacca czy coś w tym stylu. To już są pieniądze.
Endrolid
29-03-2010, 20:12
To kpina widać że mortisowi tylko teraz chodzi o kasę . :P
Old Owner Endrolid 0-1500
Skryper.!
29-03-2010, 20:17
To kpina widać że mortisowi tylko teraz chodzi o kasę . :P
Old Owner Endrolid 0-1500
No to chyba trzeba byc debilem zeby miec serwer kilka lat i nie chodzilo mu o kase co? Za darmo tyle nad tym siedzi/siedział? Pomysl czasem
30 zl to nie jest 10 zl na pacca czy coś w tym stylu. To już są pieniądze.
Dokładnie. Wolałbym wydać 30 zeta na konkretny melanż w plenerze niż na tibie.
Założę się że gówno co osób z tego skorzysta ;)
Fajnie, że w końcu wprowadzili odzyskanie r-keya. Tylko, że dla wielu 30zł to BARDZO dużo, mogłaby być mniejsza cena.
@down Nigdy nie zgubiłem RK, cena jest naprawdę zbyt wysoka.
Baby Face
29-03-2010, 20:57
Zgubilscie rk i teraz placz :C
Wystarczylo zapisac na karteczce i schowac w bezpieczne miejsce ;)
K\/!N$T0R
29-03-2010, 22:08
Tera zaluje ze zrookowalem hara bo dali uhy na hotach i szanse odzyskania rkeya wiec do dzisiejszego dnia wbil bym 1klv cos kolo tego mial legalnego uha na hocie i szanse odzyskania rk przez wlasna glupote..30zl na to co sie kocha (ta jestem no lifem) bylbym w stanie wydac.
Fear Factory
29-03-2010, 22:58
Według mnie za czytanie tych wszystkich postów to i tak za niska cena. Zamiast płakać, trzeba było zapisać. Jeżeli szkoda Wam 30 zł na odzyskanie to zróbcie nową postać. Cena jest dobra i nic nie zmieniać.
Zbigniew Wodecki
29-03-2010, 23:31
A myślisz że Mortiis dostaje pełne 30zł? Ciesz się w ogóle, że można odzyskać.
No wiesz, kosztem czegoś jest coś.
Coś za coś ;D
Dobrze, że się da przynajmniej odzyskać.
Cene ustalilismy wysoka po to, aby gracze bardziej dbali o RK.
Cena dla was jest wysoka, ale z tych 30zł do nas trafia 9,11zł
z tych 9,11zł musimy zapłacić za utrzymanie łączy do serwerów i firmy.
Moglibyśmy wprowadzić 15zł przelewem, ale to nie przejdzie ze względów bezpieczeństwa. Chodzi o to, aby wyrobienie RK było bezpieczne. Zeby np Hacker nie mógł sobie wyrobić RK na Twoim koncie. Albo żeby po 30 dniach jak oczekujesz na skasowanie RK hacker nie mógł potwierdzić aktywacji i wyrobić RK. Jeszcze sie zastanowimy nad innymi opcjami płatności, ale na obecna chwilę dostępna jest tylko opcja sms.
pomozplz
30-03-2010, 11:32
Mi to nie przeszkadza jak co miech trza dawac ten bajer to good ;D
Chyba sam bede musial kupic bo rk mam ale nie dzała cos :D
Ginekolog
30-03-2010, 11:35
No, no administracja pokazała jak im nie zależy na kasie.
Już wiem czemu prosząc od 3 miesięcy Mortiisa o rk pisał ze mam jeszcze poczekać no to się doczekałem GRATULACJE!!
Zmniejszcie cenę max do 10zl lecz to i tak żałosne ;D
Czekam aż się ktoś z administracji wypowie.
Postać posiadam od początku 2010r zawsze logowałem się z jednego ip (z 2 komputerów połączonych routerem czyli zawsze z tego samego zewnętrznego IP!!!!) wiec nie wmawiaj mi głupot}
Moja opinia: przeciągaliście generowanie rk do wprowadzenia możliwości odzyskania go za ZŁ ;/
@@@@@@@@@@@
A tak przy okazji gdzie jakiś news łaskawie imformujący o tym genialnym pomyśle?
Powinni zrobic tak ze wyrób nowego r keya 10zl.. albo te 15.. a nie 30zll .. przesada. :>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.