View Full Version : Free exp
Wieselek
29-03-2010, 14:58
Siemka bardzo proszę o danie mi expa wicie padłem ostatnio :( i straciłem aola był to błąd gry :) Skoro Vojska dostaje expa do czemu inni nie ? proszę jego 2 chary które dostały free expa ..http://i46.tinypic.com/addob4.jpg i http://i50.tinypic.com/svgp6v.jpg vojska dostaje lvl za free?
Lord Morgan.
29-03-2010, 15:01
Już nie mam sił na niego, dajcie mu bana w grze i na forum.
on ma postać na roku Vojska, ten Zukahasi czy jakoś tak to nie jego char.
I weź się opanuj.
Za takie usługi się płaci w złotówkach.
Nie masz na co liczyć, a tak po za tym spójrz w głąb regulaminu i się dowiesz dlaczego nie dostaniesz exp'a z powrotem
Blood Raven
29-03-2010, 18:54
Tak jak wyżej piszą tu nic za darmo nie ma... pewnie wojska też mortiskowi zapłacił pare złoty to co tam mortis oddał mu te 2 levele :)
Tak jak wyżej piszą tu nic za darmo nie ma... pewnie wojska też mortiskowi zapłacił pare złoty to co tam mortis oddał mu te 2 levele :)
Może delete chcesz za oskarżenia, że Mortiis przyjmuje łapówki? :D
Hmm dziwne...
Pierwszy raz cos takiego widze.
Mysle że da się to jakoś wytłumaczyć :]
#up
Wiceps dostał te 2 lvl z takiego powodu, że padał co chwile na skeletonach, ponieważ Santano debugował tą wyspę.
Temat Close plikz. :o
Siemka bardzo proszę o danie mi expa wicie padłem ostatnio :( i straciłem aola był to błąd gry :) Skoro Vojska dostaje expa do czemu inni nie ? proszę jego 2 chary które dostały free expa ..http://i46.tinypic.com/addob4.jpg i http://i50.tinypic.com/svgp6v.jpg vojska dostaje lvl za free?
Sry za double post, ale Wiceps dostał te lvl bo santano na wyspie skieletów robil debugi a to co ty mówisz to nic. Gm nie odpowiada za stratę eq/lvl to wina serwera.
:eek:
Wieselek
29-03-2010, 19:16
Xd ja tez padlem na krokodylu i co z tego nic nie mam xd
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-03-2010, 19:20
Xd ja tez padlem na krokodylu i co z tego nic nie mam xd
Bo nie przedstawileś dowodów/nikt z ekipy nie byl przy tym jak padałeś.
#topic
Ja padłem na 5 lvlu na goblinie. RZONDAM ZWROTU BRONZOWEGO PLECAKA CO MI WYPADL A W NIM BYL GARNIC ZLOTA, INACZEJ SPOTKAMY SIE W SONDZIE!
Vojska padł przez bug w mapce i Mortiis to sprawdził co zaowocowało oddaniem levelów.
Może delete chcesz za oskarżenia, że Mortiis przyjmuje łapówki? :D
Faworyzowanie Graczy przez Administracje to tu podstawa...
Ręka ręke myje
@Topic
nie wiem po co zakładasz takie tematy i tak nic ci nie oddadza..
Faworyzowanie Graczy przez Administracje to tu podstawa...
Ręka ręke myje
Dostał lvl bo padł na bugu. Wina administracji, więc lvl został oddany.
Close topic.
Zbigniew Wodecki
30-03-2010, 13:13
To jest śmieszne, na pewno daje mortiisowi w łape, i goł goł 1k.
P.S Ostatnio padlem kilka razy na rooku, prosze, o oddanie mi mojego złotego placaka!
@down w dupie to mam, ja tez na mainie mialem debugi, a za sl nie dostałem.
Moon Red
30-03-2010, 13:14
Czy ty Noobie tego nie rozumiesz że dostali expa ponieważ GM ich przez przypadek zdebugował!! Wyjdz z tego Forum!
LoL. Ja padłem na rs na debugu podzas najazdu.. I dał mi ktoś coś ? Nie bo nie miałem dowodów, to co mam grac w tibie i kręcić cały czas jak gram ? Vojska tak niby zrobil ?
Nie nabijam postów...
GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialnoci za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
No i co z tego ze padl na bugu? Regulamin mowi sam za siebie!!!
Z tego co wiem oddali mu te lvle poniewaz utracil je przez administracje...
Rozpłaczcie się wszyscy z tego powodu jeden idiota wyciąga temat sprzed 2 miesięcy a reszta komentuje.
Masz podstawy do osądzania ? czy przyłapałeś kidy kolwiek Mortiisa na dodawaniu expa za łapówkę ? Sądzę, że nie! A co do Autora tematu to zastanów się wogóle nad swoim zachowaniem. Wystartowałeś na tutora, a Twoje zachowanie w grze i na forum wcale nie pokazuje dobrej kultury, ani tym bardziej chęci pomocy innym. Pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.