Zaloguj się

View Full Version : Free exp

Wieselek
29-03-2010, 14:58
Siemka bardzo proszę o danie mi expa wicie padłem ostatnio :( i straciłem aola był to błąd gry :) Skoro Vojska dostaje expa do czemu inni nie ? proszę jego 2 chary które dostały free expa ..http://i46.tinypic.com/addob4.jpg i http://i50.tinypic.com/svgp6v.jpg vojska dostaje lvl za free?

Lord Morgan.
29-03-2010, 15:01
Już nie mam sił na niego, dajcie mu bana w grze i na forum.
on ma postać na roku Vojska, ten Zukahasi czy jakoś tak to nie jego char.
I weź się opanuj.

Eothar
29-03-2010, 15:01
Za takie usługi się płaci w złotówkach.

Nie masz na co liczyć, a tak po za tym spójrz w głąb regulaminu i się dowiesz dlaczego nie dostaniesz exp'a z powrotem

Blood Raven
29-03-2010, 18:54
Tak jak wyżej piszą tu nic za darmo nie ma... pewnie wojska też mortiskowi zapłacił pare złoty to co tam mortis oddał mu te 2 levele :)

Vojska
29-03-2010, 18:57
Tak jak wyżej piszą tu nic za darmo nie ma... pewnie wojska też mortiskowi zapłacił pare złoty to co tam mortis oddał mu te 2 levele :)

Może delete chcesz za oskarżenia, że Mortiis przyjmuje łapówki? :D

Aha
29-03-2010, 19:04
Hmm dziwne...
Pierwszy raz cos takiego widze.
Mysle że da się to jakoś wytłumaczyć :]

Refresh
29-03-2010, 19:06
#up

Wiceps dostał te 2 lvl z takiego powodu, że padał co chwile na skeletonach, ponieważ Santano debugował tą wyspę.

Temat Close plikz. :o

Siemka bardzo proszę o danie mi expa wicie padłem ostatnio :( i straciłem aola był to błąd gry :) Skoro Vojska dostaje expa do czemu inni nie ? proszę jego 2 chary które dostały free expa ..http://i46.tinypic.com/addob4.jpg i http://i50.tinypic.com/svgp6v.jpg vojska dostaje lvl za free?

Sry za double post, ale Wiceps dostał te lvl bo santano na wyspie skieletów robil debugi a to co ty mówisz to nic. Gm nie odpowiada za stratę eq/lvl to wina serwera.
:eek:

Wieselek
29-03-2010, 19:16
Xd ja tez padlem na krokodylu i co z tego nic nie mam xd

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-03-2010, 19:20
Xd ja tez padlem na krokodylu i co z tego nic nie mam xd
Bo nie przedstawileś dowodów/nikt z ekipy nie byl przy tym jak padałeś.

#topic
Ja padłem na 5 lvlu na goblinie. RZONDAM ZWROTU BRONZOWEGO PLECAKA CO MI WYPADL A W NIM BYL GARNIC ZLOTA, INACZEJ SPOTKAMY SIE W SONDZIE!

Axelo .
29-03-2010, 19:27
Vojska padł przez bug w mapce i Mortiis to sprawdził co zaowocowało oddaniem levelów.

Pan Xim
30-03-2010, 13:08
Może delete chcesz za oskarżenia, że Mortiis przyjmuje łapówki? :D

Faworyzowanie Graczy przez Administracje to tu podstawa...
Ręka ręke myje

@Topic
nie wiem po co zakładasz takie tematy i tak nic ci nie oddadza..

Qυiet
30-03-2010, 13:09
Faworyzowanie Graczy przez Administracje to tu podstawa...
Ręka ręke myje

Dostał lvl bo padł na bugu. Wina administracji, więc lvl został oddany.

Close topic.

Zbigniew Wodecki
30-03-2010, 13:13
To jest śmieszne, na pewno daje mortiisowi w łape, i goł goł 1k.
P.S Ostatnio padlem kilka razy na rooku, prosze, o oddanie mi mojego złotego placaka!
@down w dupie to mam, ja tez na mainie mialem debugi, a za sl nie dostałem.

Moon Red
30-03-2010, 13:14
Czy ty Noobie tego nie rozumiesz że dostali expa ponieważ GM ich przez przypadek zdebugował!! Wyjdz z tego Forum!

Pan Xim
30-03-2010, 13:16
LoL. Ja padłem na rs na debugu podzas najazdu.. I dał mi ktoś coś ? Nie bo nie miałem dowodów, to co mam grac w tibie i kręcić cały czas jak gram ? Vojska tak niby zrobil ?
Nie nabijam postów...

Duff
30-03-2010, 13:23
GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialnoci za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

No i co z tego ze padl na bugu? Regulamin mowi sam za siebie!!!

Senshi
30-03-2010, 13:47
Z tego co wiem oddali mu te lvle poniewaz utracil je przez administracje...

Wassup
30-03-2010, 13:49
Rozpłaczcie się wszyscy z tego powodu jeden idiota wyciąga temat sprzed 2 miesięcy a reszta komentuje.

Nagash
30-03-2010, 13:54

Masz podstawy do osądzania ? czy przyłapałeś kidy kolwiek Mortiisa na dodawaniu expa za łapówkę ? Sądzę, że nie! A co do Autora tematu to zastanów się wogóle nad swoim zachowaniem. Wystartowałeś na tutora, a Twoje zachowanie w grze i na forum wcale nie pokazuje dobrej kultury, ani tym bardziej chęci pomocy innym. Pozdrawiam.