View Full Version : Moze to dobry Pomysl?
Jankulowski
29-03-2010, 19:42
Siedzac i grajac w tibie wpadlem na pomysl . Kiedy masz bicz MUSISZ isc na War Wolfy zeby sie zmienic w niego to glupie nie? Latac sie niechce.Zrobili by moze taka jakby "Lampe Z Wolfem" jak jest Djiina.Bylo by to lepsze rozwiazanie.
Była już taka propozycja.
Jak nie chce Ci się biegać po War Wolfa to nie biegaj, jest on dość blisko więc nie ma na co narzekać.
Zarexoholik?
29-03-2010, 19:49
niechce
Aaaaaaaa! Ratunku! Dzieciak!!!!!!!!!11 1111!11111!
Jestem na nie. Masz bicz to idź po war wolfa. Elton!
kadeshop
29-03-2010, 19:51
Jestem na nie, co to kawałek się przebiec, co zostało wprowadzone niech zostanie nie zmienione :)
Discover xd
29-03-2010, 19:51
jestem na tak!
to dobry pomysl bo jak chcesz isc expic to musisz latac po tego wolfa.
ale zeby ta lampa miala tez kilkanascie uzyc ;D
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
29-03-2010, 19:59
Kiedy masz bicz MUSISZ isc na War Wolfy
No ale jak już się pomęczysz i znajdziesz tego wolfa to masz wtedy komfort i wygodę użytkowania <3 Btw. co masz na myśli mówiąc lampę z wolfem? Otwierasz lampę a tu <PUUUUUUFFFFFF> WALCZNY WILK SIE ZALOGOWAŁ? bezsens :O
Devil murder
29-03-2010, 21:29
Nie, wy byście tylko chcieli same tp do respow, wolfy w lampach, może jeszcze ciuchy z biedronki? Za dużo sobie chcecie ułatwiać.
Definitywne nie.
Seth Drut
29-03-2010, 21:40
jestem na nie.
jak nie chcesz biegac to nie uzywaj bicza :/
isc po war wolfa to nie problem
Baby Face
29-03-2010, 21:44
Jestem na nie :(
Daleko masz po wolfa ??
Jak nie chcesz to nie uzywaj bicza ...
Wystarczajaco juz administracja ulatwila gre
Jankulowski
29-03-2010, 21:44
No ale jak już się pomęczysz i znajdziesz tego wolfa to masz wtedy komfort i wygodę użytkowania <3 Btw. co masz na myśli mówiąc lampę z wolfem? Otwierasz lampę a tu <PUUUUUUFFFFFF> WALCZNY WILK SIE ZALOGOWAŁ? bezsens :O
taa nabij se tego 600 posta i wypierdalaj z forum. Co do CB to jakbys wiedzial jest taka lampa niewiem jak sie nazywa ale jak klikasz to ci sie Djinn Pojawia ...
@down
Czekam na mafie.
taa nabij se tego 600 posta i wypierdalaj z forum. Co do CB to jakbys wiedzial jest taka lampa niewiem jak sie nazywa ale jak klikasz to ci sie Djinn Pojawia ...
Odczep się od Azbesta, bo w przeciwnym wypadku mafia cie dopadnie.
@topic
Jestem na nie. Wystarczyło trapowania w dp, gdy były lampy z djinn'ami. Poza tym co to za problem pójść po war wolfa?
@down
Czekam na mafie.
Odczep się od Azbesta, bo w przeciwnym wypadku mafia cie dopadnie.[2]
Azbest jest nietykalny kpw?
@topic
War Wolfy nie są tak daleko a zęby bicz używać trzeba mieć wykonany quest od 500 lvla ? to chyba nie problem polecieć po wolfa chyba ze jesteś taki ze tylko expić chcesz i szkoda ci czasu żeby iść po wolfa xd
Była już propozycja z "wypożyczalnią wilków".
Tygrys sie uśmiechnął i powiedział, że tak ma być na serwerze, że gracz musi polecieć na poh i sobie wziąć wilka.
Tak, żeby było ciekawiej.
Na pewno nie przejdzie.
jestem na nie... jak za daleko masz to po co nosisz bicz:)
Fear Factory
29-03-2010, 23:03
Oczywiście, że nie. Niech zostanie jeszcze trochę klimatu.
Sub Zero 2
30-03-2010, 14:59
A może od razu niech zrobią specjalne siodło,żeby ujeżdżać Apocalypto?
Jestem na nie,niech troche klimatu zostanie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.