View Full Version : Czy mozna podrywac...
Siema jak w temacie czy mozna skutecznie podrywac dziewczyny nie bedac ciachem xd
Jest jeden sposob, kasa, kasa, kasa... Jesli tego nie posiadasz to nie masz wiekszych szans.
Trikol <3
30-03-2010, 14:04
Musisz miec troszke kaski i bmw m3 czerwone z full opcja inaczej nie pogadasz.
mozesz, ale oczywiscie nie kazda zdobedziesz:) szukaj u lasek ktore patrza na charakter:), a poza tym kasa:)
mozesz, ale oczywiscie nie kazda zdobedziesz:) szukaj u lasek ktore patrza na charakter:), a poza tym kasa:)
Dokładnie, jak jesteś miły dla dziewczyn, pomagasz im itp. To możesz mieć szanse. Też musisz umieć żartować i zagadać do nich :D
!!sQaua!!
30-03-2010, 15:25
Dokładnie, jak jesteś miły dla dziewczyn, pomagasz im itp. To możesz mieć szanse. Też musisz umieć żartować i zagadać do nich :D
Oj, nie wiem czy zauważyłeś, ale dziewczyny też nie przepadają za takimi miłymi lizodupami. Ze swoich obserwacji i doświadczenia mogę wam powiedzieć <pewnie też to wiecie>, że dziewczyny wolą takich lekkich przygłupów, nieraz się pewnie zastanawiałeś, czemu dziewczyna wolała jakiegoś idiote, zamiast Ciebie. Już masz odpowiedź, byłeś dla niej za miły. Dla dziewczyny trzeba być troche aroganckim, żartować sobie z niej samej, ale nie wolno się także zachowywać chamsko.
zażucasz tekst "cześć, fajne buty. moze wskoczymy w krzaczki?" NAPEWNO BEDZIE TWOJA!
Wujaszek
30-03-2010, 20:31
Zaproponuj wspólny exp na queenach, oczywiście porzycz na wejście i będzie Twoja.
Tak, ale nie jakąś ładną, tylko - tzw. 'Kozę'.
No chyba, że nie jesteś 'gruby, ładnie się ubierasz, dbasz o siebie, to tak'.
Ale niestety, musisz pojąć fakt, że jak ją weźmiesz do kina, to ty stawiasz.
Jeżeli chcecie się całować, lub normalnie z języczkiem - 'lizać', to radziłbym myć zęby, bo dziewczyny na to patrzą. ;). Moja jest ładna, a ja takie ciacho nie jestem ;D.
Pamiętaj, że dziewczyny - patrzą:
- Czy jesteś ładnie ubrany, schludny.
- Nie jesteś jakiś rozlazły, tylko kulturalny.
- Ewentualnie, musisz być miły, inaczej nie masz szans.
Co byś nie robił z dziewczynami to bądź sobą.
Skoro nie jesteś ciachem, to wiadome, że jakaś super dżaga na Ciebie nie poleci,
ale jeśli będziesz w porządku wobec niej i nie będziesz udawał kogoś innego to na pewno wam wyjdzie.
Jak będziesz udawał kogoś innego noobka to wtedy ona predzej czy później sie
zorientuje w co grasz i nici, nic z tego nie będzie a jeszcze powie o Tobie koleżankom...
Jak twarzy nie masz ladnej, to wystarczy czasami sie dobrze ubierac xd.
Ktos tam powiedzial ze laski wola przyglupow xd jak siedzisz w klasie i ktos zrobi z siebie debila bo cos powie albo cos to cala klasa sie patrzy i smieje niektórym dziewczynom to imponuje xd wiesz najlatwiejsza metoda jest jakies podlozenie lekko nogi czy palcem po zebrach tak lekko ukłuć laski tam najczesciej maja jakies laskotki czy cos xd takie glupie zaczepki dzialaja xd czasem. xd
ALBO ZROB SOBIE OPERACJE plastyczną OKI? :CCCCCCCCCc
LUB ZOSTAN GEJEM XD
Ryśku xD
30-03-2010, 21:36
Uważaj ziomek bo ta S**A leci na twoje siano :D:D:D
N-series
30-03-2010, 21:52
Był już taki temat , ubieraj się dobrze bądź zadbany , gdzieś czytałem że dziewczyny zwracają bardzo uwage na paznokcie ;p ,za dobry też nie możesz być najlepiej popytaj kogoś w rl a nie na jakimś śmiesznym forum o tibii. tu większość to 14 -15 lat
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."cytat który miała moja koleżanka na nk ; p pod fotką więc głowa do góry ogarnij i pracuj nad sobą dobrze by było gdybyś coś ćwiczył.
Poziomkuwa
30-03-2010, 21:59
Daj swoje zdjęcie to ci powiem :d
Daj swoje zdjęcie to ci powiem :d
oO znasz się na chłopcach czy są ładni czy nie :p. sQaua no masz rację, ale mi nie chodziło o takie super podlizywanie się, bo o to w tym nie chodzi :cool:
No można podrywać, ale pamiętaj, że dziewczyny patrzą jaki jesteś, jak się ubierasz, czy nie jesteś chamski.Jeśli chodzi o podlizywanie to czasami tego dziewczyny nie tolerują, ale są też i wyjątki.Nie jednemu się to zdarzy.
Pozdrawiam
Drako o.o
31-03-2010, 15:07
jedyna rade ktora moge dac:
zachowuj sie naturalnie nie udawaj kogos kim nie jestes:p
Posluchaj piosenek, Słonia "Ssij go", KAramby to sie przekonasz jak poderwac.
KAAAAAAAAAAAAASA!!!!!!!!!!!!
1st R. Boonek
31-03-2010, 15:18
Kosa ty zblazowany dzieciaku nasluchales sie taniej muzyki ktora zwykle mowi o tym samym (jakie to dziewczyny nie sa dupodaje) a prawda jest taka ze nagrywaja takie piosenki bo im sie pewnie ruchac chce _/ a teraz glupio malpujesz i kozaczysz na forum jestes dla mnie zerem :)
Oj przeciez to odrazu widac na jakie 2 gruby sie dziela dziewczyny .. na te 'prawie normalne' i na te 'dające' takie dajace to idziesz na impreze stawisz drinia i jest twoja :) takie 'prawie normalne' to juz musisz miec troszke we lbie i tak jak pisali wyzej.. ubór itp.. i wcale nie trzeba xxxxxx mln $$ zeby miec dziewczyne na poziomie :)
*Esende Mylffon*
31-03-2010, 15:58
Udawaj debila. xd Serio, znam zawodnika, ktory jest brzydki jak gowno, a na brak powodzenia nie narzeka xd Nie wstydzi sie, rzuca glupimi, smiesznymi tekstami. To im sie podoba Xd
Kamor Wielki
31-03-2010, 16:26
No to tak.
Na luzie.
Musisz mieć poczucie humoru.
Kasa wskazana xd.
Ubierać się schludnie,też stosownie do każdej sytuacji.
#Panowie od pieniędzy
Jeżeli chodzi o kobiety, to nie wydałem na nie ani złotówki, póki nie byliśmy "formalnie" w związku, a na powodzenie nie narzekam.
#Topic
Oczywiście, że się da, ale trzeba zdobyć kilka umiejętności.
Nie mam zamiaru się produkować, bo i tak 90% tego forum wie lepiej, że dziewczyny lecą na hajs i wyżelowaną głowe. phii
Żaden chłopak Ci tu tego nie powie bo oni sami nie wiedzą ew. czekaj na wypowiedz jakieś dziewczyny lub popytaj się przyjaciółek czy coś w tym stylu.
Da się ale trudno...Musisz być ciasteczkiem z masłem orzechowym
#Panowie od pieniędzy
Jeżeli chodzi o kobiety, to nie wydałem na nie ani złotówki, póki nie byliśmy "formalnie" w związku, a na powodzenie nie narzekam.
Dokładnie, ta sama sytuacja u mnie co u Mejgera.
Nie powiedziałbym, że dziewczyny lecą na kase, znam klienta, który nie ma za dużo kasiory, powiedziałbym nawet, że ma ciężko w kwestii materialnej, a mimo to ma dziewczyne i zajebiście im się układa. [ to nie jego pierwsza, więc wiadome, że nie leciały na kase].
Ja uważam, że jeżeli chłopak ubierze się ładnie [buty, buty ważne<3] potrafi porozmawiać i przestawiać się z żartów na poważną rozmowe, kiedy dziewczyna chce się wyżalić czy coś, to ma bardzo duże szanse.
Może ja powiem na swoim przykładzie, byłem z dziewczyną, za którą każdy koleś ze szkoły i nie tylko latał, no istne piękno xd. Myślałem 'skoro wszyscy tak za nią latają, to musi być naprawdę fajna'. Po 4 mies. zerwałem z nią, nie potrafiła cieszyć mnie sobą. No więc czasem ta 'najlepsza' dziewczyna, nie jest wcale tą, za którą każdy powinien się uwijać.;p
Taka rada ; nie patrz na innych, wypatrz dziewczynę, która Ci się podoba i nawet kiedy kumple będą się z Ciebie śmiali, że jest głupia czy brzydka czy ma krosty na dupsku - nie słuchaj ich. Ważne, że Ty jesteś zadowolony. ; >
First Pineda
13-04-2010, 10:47
Nom nie musisz byc jakis tam nie wiem przystojny,badz smieszny na to dziewczyny leca. ;D
Devil murder
13-04-2010, 20:01
Oczywiście. Piszesz do dziewczyny, która Ci się podoba:
Słuchaj, krótka piłka – zostajesz moją żoną, urodzisz mi multum dzieci, potem oddamy je do domu dziecka i będziemy żyli sobie szczęśliwie. Oczywiście będę Cię zdradzał, ale nic nie będziesz o tym wiedziała, bo będziesz przesiadywać w kuchni i gotować mi żarcie. Żebyśmy się nie znudzili związkiem za szybko, to będę robił Ci niespodzianki kupując kwiaty. Idziesz na to?
Albo się zgodzi, albo nie. ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.