Zaloguj się

View Full Version : System Party

Kanibaal
30-03-2010, 18:25
Zakladam ku temu oddzielny temat, aby ludzie sie wypowiedzieli tylko o tym i zaglosowali.

Mianowicie jak w temacie, proponuje przywrocic system Party, bardzo czesto gdy sa Wary miedzy gildiami i w jednej np. pare oaob ma pk to jakbys nie zrobil bijesz swoich co niweluje szanse wygrania wara i wkurwia jak typ z twojej gildi cie zabija.

Co wy na to?

Kiedys ten system byl na APO o ile mnie pamiec nie myli.

Assassin Mateusz
30-03-2010, 18:29
PT chyba debugowalo silnik APO , ale nie jestem pewny. :)
Osobiscie to mi nie przeszkadza brak pt, ale jestem za tym, aby je dodali.

Senshi
30-03-2010, 18:30
Jest arena pvp na cod. Jak chcesz pojsc na war gildia vs gildia to tam wlasnie mozna przeprowadzic wojne:o... PK nie musisz odpalac a swoich nie uderzysz:)

KaZeK
30-03-2010, 18:40
Była już taka propozycja.

System party byłby lekkim obciążeniem dla serwa.

Odpal pk na innej osobie a ta druga niech odpali na Tobie yellow skulla i po sprawie.

~Mari
30-03-2010, 18:42
Arena cod jest od takich spraw, myślę, że niech tak zostanie. Bez przesady nie upodabniajmy apo jeszcze bardziej do rl ;)

kadeshop
30-03-2010, 18:56
Jestem na nie...
Nie jest to nikomu potrzebne, apo to nie real.

:)

Devil murder
30-03-2010, 19:11
Pozdro, tylko, że ja mówiłem o tym po południu, ogar ;<

Jestem za, w końcu to mój pomysł, no nie? xD

SaSa?
30-03-2010, 19:20
Była już taka propozycja.

System party byłby lekkim obciążeniem dla serwa.

Odpal pk na innej osobie a ta druga niech odpali na Tobie yellow skulla i po sprawie.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Arena cod jest od takich spraw, myślę, że niech tak zostanie. Bez przesady nie upodabniajmy apo jeszcze bardziej do rl ;)

Jestem na nie...
Nie jest to nikomu potrzebne, apo to nie real.

:)

kadeshop

PO co piszesz to samo co wyżej napisał Mari ?

Jestem na tak na pewno ułatwiło by to pekowanie.

Wassup
30-03-2010, 19:22
Dawniej było ale usunęli, bo serwer był za słaby. Teraz myślę, że serwer jest stabilny i szybki. Ale jestem nie, jest Pvp Island (na którą mało kto chodzi - pewnie jest za daleko)

Devil murder
30-03-2010, 19:29
Dawniej było ale usunęli, bo serwer był za słaby. Teraz myślę, że serwer jest stabilny i szybki. Ale jestem nie, jest Pvp Island (na którą mało kto chodzi - pewnie jest za daleko)

No właśnie, za daleko i dlatego nikt tam nie chodzi, a tak, jesteś w city/na respie, włączasz party i styka :)

Ekzterso
30-03-2010, 19:42
Ja jestem za, było by to przydatne na respach bo co ktoś Cie np. wyzywa itp a nikt nie da pk bo np. nie ma fraga to daje sie party i jazda.

Lagga
30-03-2010, 19:53
jestem na nie.
jest to zupelnie niepotrzebne a o ile pamietam przysporzylo to kiedys sporo klopotow.

Xelix
30-03-2010, 20:17
Kiedyś to nabroiło APO i strasznie lagowało serwer. To jest nie potrzebne, tylko utrudni grę. Jakby to było to możnaby było w bardzo łatwy sposób crashować serwer.

Devil murder
30-03-2010, 20:19
jestem na nie.
jest to zupelnie niepotrzebne a o ile pamietam przysporzylo to kiedys sporo klopotow.

Kiedyś to nabroiło APO i strasznie lagowało serwer. To jest nie potrzebne, tylko utrudni grę. Jakby to było to możnaby było w bardzo łatwy sposób crashować serwer.

Drodzy koledzy, jak sami wspomnieliście; KIEDYŚ, teraz jest teraz i koniec kropka; Mortis mógłby to wprowadzić dla testu na tydzień i jeżeli nic by się nie sypało, mógłby to wprowadzić na stałe.

Pozdro

TuK!
30-03-2010, 20:38
Jestem na nie. Czemu? A no dlatego:
- Party było kiedyś.
- Dajesz party, chcesz solo, i w trakcie solo dajesz party koledze, i kolega zabija.
- Party, służą do solo 'jeden na jeden' lub więcej, ale jak się lejesz solo, to rozumiem, ale skoro daje się party kolegom, bo się jest zerem, no to na nie.

Seth Drut
30-03-2010, 20:41
mysle ze pvp island wystarcza.
mozna dodac, lecz bez tego sie da grac ;)

M4A1
30-03-2010, 20:50
Propozycja bardzo dobra i bylo juz wiele takich szkoda ze nie wprowadzili party
osobiscie jestem na tak

Zbigniew Wodecki
30-03-2010, 21:28
Jestem na tak, nie będzie trzeba biegać do tego walonego COD.

Sub Zero 2
30-03-2010, 21:28
Oprócz tego,że by nieco lagowało serwer to jestem na tak.Bardzo by się to przydało.A jeżeli ktoś chce party,żeby lookać loot?A jeśli ktoś chce kogoś zabić bez skulla to zawsze jest PvP island.

Ryśku xD
30-03-2010, 21:40
Przydał by się system part , do pk'owania :)

Pomogło by to graczom :)

Dexter Rook Sorcerer
30-03-2010, 21:56
Dobry pomysł, już dawno miałem taki temat zrobić ale brak mi chęci.

Zezikan
30-03-2010, 21:56
Hmm nie pamiętam żeby to było na servie od kąd gram nie było tego :p

Artis
30-03-2010, 22:12
Od pkowania jest Wyspa PVP na którą nie jest ciężko się dostać.Moim zdaniem też lepiej przywrócić, ale i bez tego można lepiej expić.

ARMEDIS
30-03-2010, 23:49
No by mogli od 500 lvla wprowadzić system party. Tylko dla kogo idzie frag?

Daaron
31-03-2010, 00:12
Jestem na TAK, może i jest PVP Island... ale to nie to samo co gildyjnie zabijać każdego nie tylko tych co pójdą a czasem i nie bo będą się bali.

Chociaż z drugiej strony gdy każdy w PT walnie UE to osoba, którą atakuje nie ma szans na obrone :p.

Badzjos
31-03-2010, 00:28
Zakladam ku temu oddzielny temat, aby ludzie sie wypowiedzieli tylko o tym i zaglosowali.

Mianowicie jak w temacie, proponuje przywrocic system Party, bardzo czesto gdy sa Wary miedzy gildiami i w jednej np. pare oaob ma pk to jakbys nie zrobil bijesz swoich co niweluje szanse wygrania wara i wkurwia jak typ z twojej gildi cie zabija.

Co wy na to?

Kiedys ten system byl na APO o ile mnie pamiec nie myli.

Od tego jest pvp island. Tam właśnie się idzie na ustawki całymi gildiami i swoich bić się nie da, a wyspa jest zrobiona całkiem fajnie więc jest nawet ciekawie :)

Chyba nie wprowadzą tego, ponieważ zabicie przez party nie wbija fraga i ludzie tłukli by się w nieskończoność ze sobą na tym party nie wbijając ani pk, ani fraga, było by trochę za łatwo :)

Azielu$
31-03-2010, 07:35
Może i by to ułatwiło grę, ale właśnie dlatego jestem na nie. Teraz pvp na apo polega na bezmyślnym naciskaniu hotów, więc czemu ma być jeszcze łatwiej?

Qυiet
31-03-2010, 08:20
Podobno wyłączyli pt, bo coś tam się bugowało. Kiedyś chyba w jakiejś propozycji mówił to ktoś z administracji, ale nie pamiętam dobrze.

W każdym razie jestem za. Tutaj każdy gra sam (chyba że z healem/blokerem) a na rl często są pt robione. Na moje to APO stało się zbyt indywidualne.

Lagga
31-03-2010, 08:24
Hmm nie pamiętam żeby to było na servie od kąd gram nie było tego :p

bylo bylo i nic dobrego z tego nie bylo hej !

Dobry pomysł, już dawno miałem taki temat zrobić ale brak mi chęci.

Nie nabijaj ...
To , ze jestes len to nie ma sie czym chwalic;}

@top

Wypowiadalem sie.
jestem na nie.

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
31-03-2010, 10:49

To tutaj są wary? 0o Nie zauważyłem

#topic
Nie wiem za bardzo po co to, skoro pvp jest prawie zawsze 1 na 1. Jak chcesz sie bic z kumplem to won na arene. :f

Karpek
31-03-2010, 11:27
Jestem na nie, było już duużo takich propozycji.
Od tego masz PVP Arene na COD ;).