Zaloguj się

View Full Version : Steam!

Emiluwa .
30-03-2010, 20:06
Witam!
Mam dwa problemy ze programem 'STEAM'. Pierwszy jest najważniejszy. Nie mogę wybrać gry do Steam ponieważ nie ma tam CS'a. Odpalam CS'a przez Half-Life więc co mam zrobić? Druga sprawa to avatar, nie mogę znaleźć gdzie go ustawia.

Czekam na wypowiedzi.
Pozdrawiam i dziękuję!

:DoM4NatR.!>!
30-03-2010, 20:10
Pewnie nie masz klucza :) a co do dróg ej sprawy to wejdź w mój profil ,Edytuj Profil i zjedz troszkę niżej .. i masz tam przeglądaj wczytaj Avatar. i ciesz się grą .

DonieX <3
30-03-2010, 20:46
PPM na Steam, Opcje , zakładka znajomi , tam w lewym górnym rogu masz avatar "?" klikasz niżej w zmień i dodajesz swój. Skoro odpalasz csa poprzez Half life i działa Ci ten cs 1.6, to znajdź na dysku gdzie masz zainstalowanego Half life czy tam csa, tam powinieneś mieć gdzieś plik, bądź też folder CS 1.6, daj na Steam "dodaj gre z poza steam" i znajdz w dysku tego csa, jeśli chodzi Ci o coś innego, to napisz mi tutaj, postaram się pomóc.

TuK!
30-03-2010, 22:33
Avatar się ustawia, w Danych, tam masz edytuj dane.
A co do CS-a, masz w ogóle CD-key?

Emiluwa .
31-03-2010, 18:30
Już wszystko działa tylko mam kolejny problem. Gdy patrze na staty, to nie pokazuje mi się żaden avatar, ani mój ani innych grających na steamie. Co zrobić? Dziękuję za pomoc.

Crayon
31-03-2010, 21:20
Zapewne grasz w rozdzielczości <1024x768. Niższe nie wyświetlają avatarów i tabela wygląda 'klasycznie'. W większej masz bardziej szerszą tabelę i widać avatary graczy steam.

A jeśli grasz na >1024x768 to może też być problem z samym serverem, który nie wyświetla avatarów, bo jest nonsteamowy i ma do dupy binarki. Widzisz wtedy avatary znajomych grających razem z Tobą na serverze.