Zaloguj się

View Full Version : [Gracz] Wywiad z Zezikanem by Nirex

Nirex
30-03-2010, 22:55
Napewno coś wiecie o wywiadach Pitka ;) To jest kolejny z moich wywiadów :)

Nirex: Cześć! Mogę przeprowadzić z tobą wywiad? :)
Zezikan: Jasne.

Życie

Nirex: Więc jak masz na imię, ile liczysz sobie wiosenek i gdzie mieszkasz :>?

Zezikan: Nazywam się Michał lat 18. Miszkam w Bielsku Podlaskim :)

Nirex: A gdzie znajduje się ta miejscowość?

Zezikan: Hmmm Około 50 km od Białegostoku

Nirex: Jakie masz zainteresowania?

Zezikan: Ogólnie to piłka siatkowa, nożna, trochę tenis, myślictwo :) No i akurat jazda samochodem hehe.

Nirex: Zdajesz na prawo jazdy?

Zezikan: Tak już mogę sie pochwalić mam od ponad misiąca.

Nirex: Jaki rodzaj muzyki nazwałbyś ulubionym? ;)

Zezikan: Ulubionym?? Chyba coś w stylu techno :)

Nirex: A masz ulubionego wokaliste? Czy lubisz wszystkich? xD

Zezikan: xD zależy hehe nie ma ulubionego, każdy coś zawsze ciekawego.

Nirex: Co sądzisz o rodzajach muzyki jak pop i rock?

Zezikan: Ogólnie za rockiem nie przepadam (sorry ale kojarzy mi się to z Punk Rock, co za tym idzie długie przetłuszczone włosy itp.... po prostu nie lubię....) Pop lubię tak jak większość ludzi.... Muzyka najczęściej spotykana, bo często leci w radiu/telewizji.

Nirex: Jakie filmy są najczęściej przez Ciebie oglądane?

Zezikan: Hehe przez ostanie miesiące to tylko komedie i horrory. Bo oglądam to z dziewczyną, a Ona innych nie lubi :)

Nirex: Oooo masz dziewczynę ;d Jak ma na imię?

Zezikan: Tak mam. Nazywa się Justyna. :*

Nirex: Pozdrawiamy Justynę!! A masz rodzeństwo?

Zezikan: Dzięki :). Tak mam 2 braci starszych. hehe

Wspomniałeś wcześniej o piłce siatkowej... Jakiemu klubowi kibicujesz?

Zezikan: AZS Białystok ;) rzecz jasna.

Nirex: Jaki jest twój ulubiona zawodniczka z tego klubu?

Zezikan: Raczej każda zasługuje uwagi, ponieważ sie starają ładnie grać, a to jest najważniejsze.

Nirex: Ja lubię najbardziej Katarzynę Kalinowską ;d Posiadasz zwierzątko?

Zezikan: Tak posiadam Psa :) i Kota hehe. Pies wabi sie Wiki a kot Arni :)

Nirex: Sam się nimi opiekujesz czy ktoś Cię w tym wyręcza?

Zezikan: Hmm raczej każdy się o nie troszczy w rodzinie. Dla nikogo zwierzak nie jest obojętny.

Nirex: Dobrzę, porozmawiajmy teraz o grze którą jest "Tibia"

Gra

Nirex: Kiedy zaczeła się twoja przygoda z APO?

Zezikan: Oj oj dość sporo czasu temu.... Dokładnie to nie pamiętam ale coś około 5 lat temu, trochę wcześniej niż odszedł z gry GM Scorpion.

Nirex: Przez te 5 lat grania osiągnołeś jakiś wysoki lvl?

Zezikan: Hmm szczerze?? grałem na Apo tylko po to żęby czasem pogadać z ludzmi a czy wysoki lvl ?? Hmm trochę ponad 2 lata temu miałem 742 lvl i byłem w top 50. Ale czy to coś dużego?? hehe :)) to nie mi oceniać w tej chwili.

Nirex: Jak oceniasz ostatnie uptade? Oceń je w skali od 1 do 10

Zezikan: ten up.... Hmmm pomyślmy dużo nie dam max 4. Zepsuli server robiąc Pacc rune i manasy/uhy na hoty.... takie moje zdanie

Nirex: Czy pamiętasz jakieś uptade które nazwałbyś "najlepszym"?

Zezikan: Hmmm zapewne tak. Pamiętam update jak powstało Ank to było coś. Monster Skeletony i Umy Respy Mysticów fajnie sie grało... potem dodanie Bally też coś ciekawego gdyż dwa late temu na wszystkie te respy było trzeba czekać godzinami niekiedy żeby się dostać na nie i poexpić... Daleczego ?? bo loot był super i exp... Następne to chyba powstanie Wyspy Magic Island. fajne 3 respy kingów i ten pamiętny błąd przy tworzeniu respów bally ponieważ mały lvl mógł expić na 6 Bally bez problemu góra dół bo nie było chmurek.... =]

Nirex: Jakie myśli przechodzą Ci przez głowę na temat pracy GM'ów?

Zezikan: Starają się jak mogą ale ekipa na czele z Mortiisem dobrze nie wróży, w server trzeba włożyć świeżości..... Ale doceniam ich poświęcenie i czas stracony na tą grę.

Nirex: Kiedy mógłbyś coś zmienić na APO to jakie zmiany zaszłyby pod twoją władzą?

Zezikan: Po pierwsze to nigdy do władzy nie dojdę xD a co zmienić po pierwsze loot polepszyłbym, reklamę servera, częstsze update, zniesienie hotów, i powiększenie ekipy.... na chwile obecną

Nirex: Jakiego GM'a najbardziej lubisz?

Zezikan: Najbardziej Santano za śmieszne teksty.

19:56 Santano: Nie rozumiem o co chodzi.
21:26 Santano: I nie jestes na apo dluzej niz ja :P
11:18 Santano: Nie bedzie dzwieku w Tibii.
19:13 Santano: Masz wytlumaczenie i jestes przy komputerze, wierze Ci.
19:15 Santano: Nie ma podstaw do tego, zeby Ci nie wierzyc.

Nirex: Też go lubię.. xDD Czy twoim zdaniem na APO wbije ktoś 3k lvl?

Zezikan: Tak napewno... znajdzie sie jakiś maniak i wbije to. No chyba że server padnie :))

Nirex: Używasz/używałeś botów? Typu: wosso i scar?

Zezikan: Hmm używałem ale coś innego :D raczej auto vita ale to na początku grania. Był to program TBI hehe

Nirex: Grałeś kiedyś na rooku?

Zezikan: Tak około 2 lat temu hehe wbiłem chyba 50 lvl... bo nudno było i przestałem grać

Nirex: Pod jakim nickiem grałeś?

Zezikan: Jeśli chodzi a Rook to Bachor a jeżeli o Main to Zezikan i inne chary

Nirex: Jak dowiedziałeś się o APO?

Zezikan: Od kolegi z klasy. Powiedział mi że ma on postać o wysokim lvl na Ots wtedy miał on 500 hehe i zacząłem grać :)

Nirex: Grałeś na RL tibi?

Zezikan: Tak grałem ale nie osiągałęm tam wysokiego lvl hehe :) aktualnie mam postać na Refugii 58 pallka tylko passów nie pamiętam :D

Nirex: Użędowałeś na serwerach ROX & 8.42?

Zezikan: Taa :D na 8.42 grałem hehe

Nirex: Który wbiłeś tam lvl?

Zezikan: Wtedy miałem coś około 120 lvl Nick Naziolek :)) Dla osób które grały tam na początku i pierwsze wary ta postać jest pamiętna teraz już nie :)) Potem wbiłem 140 Ed ale znuło mi się grać ... Aktualnie mam tam postać 50 palka :) ale nie gram

Nirex: Ostatnio zadawalem pytania zwiazane z apo rox i 8.42 prawda?

Zezikan: Bodajże tak

Nirex: Więc co sądzisz o "zapuszczaniu" APO 8.42 i ROX?

Zezikan: Hm trudne pytanie... Ludzie czeakli na ten srever ponad rok może więcej. Ok dostali server grało się grało ale exp x 3 to za mało .... powinno być x5 lub x8 ... Mapka nie wypalila do końca:/ mało updatów ludzie przestali grać... Bo Mortiis myślał postawie bedę miał zarobek i nic z tego... Server już napewno nie przyciągnie tylu graczy ilu było kiedyś chyba że stanie sie cud. Ludzie którzy tam grają mają dużą cierpliwość :)

Nirex: Jak wspominasz czasy grania na APO 8.42?

Zezikan: Hmm pamiętam jak zaczynałem expić, grałem tam z kolegami 7.6 grali sharowali obaj kiedyś postać, lecz nie ujawnie jaką :D fajnie sie grało expiło sie w party na dragach loot na pół itp... Loocik był fajny hehe no i wary :D to było coś nie to co teraz. Byłem w team Morduxa xD ale to przez przypadek hehe Wary były fajne do czasu jak pamiętam Drako (Tervu) zabili na Afk mój team i się zaczeło wtedy bicie na Afk itp... Zaczeło tracić to swój klimat i chyba temu odszedłem.

Nirex: Dobrze porozmawiajmy teraz o forum ;)

Nirex
31-03-2010, 15:38
II część

Nirex: Kiedy zarejestrowałeś się na forum?

Zezikan: Zarejestrowany 29-09-2007

Nirex: Ooo jaka dokładna data ;) Co denerwuje Cię na "stronie rozmów" graczy APO?

Zezikan: Hmm osobiście nie patrzyłem ostanio na to.... Denerwuje mnie spam, jaranie sie czymś, i że każdy jest tam mądry... :D

Nirex: Dlaczego stwotrzyłeś sobie konto na forum APO?

Zezikan: Hmm ponieważ zaczołem expić dość szybko i wstawiałem ss :)

Nirex: Tak samo jak ja :)

Zezikan: No widzisz :D potem się rozkręciło

Nirex: Jak wspominasz te chwile spędzone na forum?

Zezikan: Musze powiedzieć że fajnie. Każdy dawał koment do ss nie to co teraz. Ludzie fajni tu byli na początku teraz rzadziej zaglądam, ale nic się nie zmienia i dalej jest fajnie tylko brak atmosfery.

Nirex: Kogo nazwałbyś "największym dzieckiem forum"?

Zezikan: Nie moge powiedzieć. Mówiłem mało zaglądam ostanio na forum hehe ale myśle że nie było takiej osoby i nie ma....

Nirex: Czy twoim zdaniem GM'owie często wchodzą na forum?

Zezikan: Za rzadko często nie odpisują na skargi itp.

Nirex: Jak myślisz brak czasu czy to jest poprostu mają lenia?

Zezikan: Brak czasu. Mają dużo roboty na serverach a jest ich bardzo mało.

Nirex: Moderatorzy i cleanerzy wywiązują się ze swoich obowiązków?

Zezikan: Tak, nie mam zastrzeżeń

Nirex: Czy któryś z nich zaszedł Ci za skórę?

Zezikan: Nie ;) nie było takiego hehe

Nirex: Powiesz coś nam o dziale propozycje?

Zezikan: Ostanio troche realizowano je.... ale to i tak pic na wode. Moim zdaniem to niepotrzebny dział na tym forum.

Nirex: To już jest koniec wywiadu. Chcesz kogos pozdrowić lub zaapelować do graczy?

Zezikan: Pozdrowić :] Hmmm to Ciebie

i dalej

Bart
Darkrose
starą Gildie Kazadum KRS i Family :)
i szczególnie Rafała i Łukasza

Mam nadzieję że się podoba :)

TuK!
31-03-2010, 15:48
Fajny wywiad, kolory nie są rażące następnym razem zrób, z kimś z ekipy apo, Mortiisem - oczywiście jak się zgodzi, i ewentualnie jakieś inne czcionki pisma.

Joogi
31-03-2010, 15:50
Co Ty odwalasz, zrobiłeś 1/3 wywiadu ze mną i nie chcesz dokończyć :C
Spoko wywiad, z tego, co sam odpowiadałem to spoko pytanka, tylko dokończyć :F Pozderki

~Mari
31-03-2010, 16:28
#TuK!
Z Mortiisem mój drogi to już był wywiad : P

#top
Wywiad ładnie przeprowadzony, kolorki nawet, nawet, popracuj więcej a będzie git.
Na zachęte 7/10 :P

Skeptikz
31-03-2010, 17:06
Wywiad nawet fajny. Widać, że się dobrze przygotowałeś. ;p
Tylko te kolory rażą w oczy (przynajmniej u mnie).
9/10.

Devil murder
31-03-2010, 19:40
Czyta się przyjemnie, kolory nie są oczojebne ;> 8/10 ;)

Sub Zero 2
31-03-2010, 20:19
EEEE....Wywiad jest dość dobry ale kolorki...oczojebne.Ogólnie dał bym 8/10 za kolorki i to,że nie poprawiałeś błędów.Za osobe daj 3/10,bo widziałem go tylko w temacie "Tibia pokemon?".

Baby Face
31-03-2010, 22:33
Wywiadzik nawet ladny :p
Kolorki takie sobie
Daje 9/10 ;)

Zezikan
31-03-2010, 22:37
EEEE....Wywiad jest dość dobry ale kolorki...oczojebne.Ogólnie dał bym 8/10 za kolorki i to,że nie poprawiałeś błędów.Za osobe daj 3/10,bo widziałem go tylko w temacie "Tibia pokemon?".

jeśli widziałeś mnie tylko w tym temacie to albo się interesujesz tylko Gry i Konsole działem lub jesteś krótko na forum :) popatrz na mój profil i teraz oceniaj se...

#edit

Nie,nie interesuje mnie tylko dział "Gry i Konsole".Ale nie widze Cie w newsach,propozycjach i opinie&krytyka,a te działy są najczęściej odwiedzane.Więc albo jestem ślepy,albo to ty jesteś tylko w dziale gry i konsole.

gdybyś był rok temu na forum byś patrzył na moje posty inaczej... nie pasują Tobie?? popatrz na Profil i posty moje w innych tematach.

Karpek
31-03-2010, 23:08
Wywiad spoko, chociaż widziałem kilka błędów. :P
9/10.

Sub Zero 2
01-04-2010, 07:53
jeśli widziałeś mnie tylko w tym temacie to albo się interesujesz tylko Gry i Konsole działem lub jesteś krótko na forum :) popatrz na mój profil i teraz oceniaj se...

Nie,nie interesuje mnie tylko dział "Gry i Konsole".Ale nie widze Cie w newsach,propozycjach i opinie&krytyka,a te działy są najczęściej odwiedzane.Więc albo jestem ślepy,albo to ty jesteś tylko w dziale gry i konsole.

Lathus
01-04-2010, 12:11
Super wywiad tylko kolorki coś nieteges^.-.Ale spoko 8/10

Wolly
01-04-2010, 17:55
Wywiad nie jest zły... Dobrałeś troszkę złe kolory, ale to mały błąd. Tak na przyszłość, pamiętaj o tym, że do odpowiedzi warto jest czasami nawiązać i zapytać o jakiś szczegół, to urozmaica wywiad.

Axelo .
02-04-2010, 12:29
Trochę oczojebny kolor ale wywiad jest spoko. :)
Widzę że dużo wywiadów robisz i powodzenia.
9/10

Senshi
02-04-2010, 14:07
ladny wywiad ale kolory oczojebne:) 9,5/10

Azbestowy - KRUL FETYSZUW
02-04-2010, 19:00
ale myśle że nie było takiej osoby i nie ma....[/COLOR]

[
http://gizmodo.com/assets/resources/2008/03/wrong-urinal.jpg
#topic
Czemu wy wszyscy macie obsesję na punkcie oczojebnych kolorów? Krótko troche ale nawet fajnie. Następnym razem daj łagodne kolory

Duffi
03-04-2010, 09:51
Wywiad Fajny z Fajną osobą 9/10 bo dopatrzyłem się paru błędów.

Rodowity ^^
03-04-2010, 22:38
9/10

Fajowy wywiad xddd

Losssiu
21-04-2010, 15:14
Lajtowy Wywiadzik :) 9/10

Lagga
27-04-2010, 21:05
bylo w tym wywiadzie pare bledow.
nie jest zle. 8/10

Belhior
27-04-2010, 22:05
Wywiad mi się podoba, ale ten kolor pomarańczowy psuje trochę go oraz:

Nirex: Użędowałeś na serwerach ROX & 8.42? :(

Dazio
28-04-2010, 06:33
No nie wiem ktory to raz robisz wywiad, wydaje mi sie ze poraz 1, ale jak na pierwszy raz to moze byc dam Ci 7/10 na zachete, bez reputa.

Bassito
28-04-2010, 08:21
Nom dość fajny wywiadzik ;)

.vimpex.
28-04-2010, 08:25
Wywiad fajny, ale te kolory trochę 'oczojebne' ^^
9/10

J e l o n e k
29-04-2010, 16:29
fajny wywiad z moim kumplem :P tu old Safi ;P razem wbilismy 600 na tym samym Bally ;] Wroc do gry ;-)