Zaloguj się

View Full Version : Cod pvp --> City

~Mari
31-03-2010, 11:57
Witam. Moja propozycja jest taka, aby przenieść z cod arene pvp do city. Nikomu się nie chce iść aż na cod, a w city by miał blisko, bo to właśnie w city najwięcej się dzieje, co Wy na to?;]

#down
Od zawsze to była arena pvp na ev, zmienili i jest za daleko i do dupy /:

#edit
Najlepiej jak by dali arene pvp do city + stary wygląd, bo teraz nie za bardzo mi się podoba, i jeszcze tak jak jest na evul zwykłej arenie, że można patrzeć z góry na walki nie wtrącając się.

#Sub
Nie płacze o kase, bo kasy to ja mam od ch*ja, chodzi o to, że cod jest lipnym miejscem,

Elite Filutek
31-03-2010, 12:12
Nie ? Dlaczego ? Bo tak jest od zawsze :) i nikomu to nie przeszkadza . Po co zmieniać stare zwyczaje :)?dit

@Edit FIRST !

Assassin Mateusz
31-03-2010, 12:17
Mi tam nie przeszkadza, w ktorym miescie znajduje sie arena, a jezeli to dla was za duzy problem to zaglosuje na tak. :)

Lunatic Volt Here
31-03-2010, 12:20
Obojętne mi to jest nic nie zaznaczam !

Wassup
31-03-2010, 12:21
Bo tak jest od zawsze :)
Od zawsze to była na ev.

#topic
Jestem "Za, a nawet przeciw". City byłoby lepszą miejscówką niż Cod.

Myst
31-03-2010, 12:49
Też jestem za, ponieważ City to główne miasto, tam jest życie APO ;p i dla wszystkich byłoby bliżej do areny.

darkdevil
31-03-2010, 12:51
Popieram pomysł, lepiej by było żeby arena znajdowała się w city gł.
Np obok areny walk potworów, np w następnym pokoju :)

G:o:oD :P:ost

M4A1
31-03-2010, 12:55
jestem jaknajbardziej na tak nikt tam za czesto nie bywa bo nie chce sie tam chodzic
jestem na tak

Saylor
31-03-2010, 12:56
Obojętne mi to jest nic nie zaznaczam !

Po co nabijasz posty?

# Jestem na nie!

Będziesz chciał iść na wara, to pójdziesz na cod...

Nikomu to jakoś nie przeszkadza.

lord max
31-03-2010, 12:57
Tak! najlepiej by było jeszcze jak by był taki podgląd, np co 8 sqm areny do góry (Jeden poziom w górę , normalni gracze by tam wchodzili i oglądali pvp.

Artis
31-03-2010, 13:01
Mi tam obojętnie.Niech tak będzie jak jest.

Pozdrawiam.

Duffi
31-03-2010, 13:20
Jestem na nie , jeżeli grasz na apo i coś "robisz" to nie wchodzisz na 5 min wiec masz czas żeby dojść na arene ;)

DraQ
31-03-2010, 13:23
Jestem na nie, tak jak up ktos napisal to raz.
Ogolnie mozna przeniesc arene PVP na ev, tak jak kiedys.
Ale nie do City, w city juz sie za duzo dzieje - jak chcesz PVP, to musisz sie przejsc - proste ;)

Sub Zero 2
31-03-2010, 14:09
Jestem na nie.Jak chcesz iść do idź,a nie płaczesz,bo wydasz 10 platinum coin.Jak napisał Lord Max mogliby wprowadzić podgląd areny.

Bilon
31-03-2010, 14:12
Bardzo dobra propozycja, mogli by tak zrobic. Troche zadaleko na ten COD

Seth Drut
31-03-2010, 14:13
dobrze ze jest na cod.
jak masz wara to idziesz.
tak to ludzie by wbijali :/
jesyem na nie

Senshi
31-03-2010, 14:14
jestem na tak... za dlugo musze czekac za przeciwnikiem:D

Azielu$
31-03-2010, 14:16
Nie ? Dlaczego ? Bo tak jest od zawsze :) i nikomu to nie przeszkadza . Po co zmieniać stare zwyczaje :)?dit

@Edit FIRST !

Jesteś głupi... Tyle ci powiem.

@topic
Najlepiej było jak arena była na evul... Nie wiem po co przenosiliście ją na cod. W dodatku nowy wygląd...
http://img18.imageshack.us/img18/28/fuuuuuuu.jpg
Bez urazy Tygrys... Postarałeś się, ale stara arena była o wiele lepsza. Jestem za przeniesieniem areny do city i przywróceniem jej starego wyglądu.

@Adrian Rook
Naprawdę jesteś pusty czy tylko udajesz?

1st R. Boonek
31-03-2010, 14:39

@Edit FIRST !

Od zawsze? ty wiesz w ogole kruwa co ty pajacu mowisz?:|

Powinni albo zrobic w city albo przeniesc spowrotem do ev... i zeby miala stary wyglad gdzie bylo mozna zrobic ss "you see a dead human~"

SaSa?
31-03-2010, 14:40
Ofc ,że tak.

BO czemu by nie jeszcze lepiej było by przywrócić tą co była na ev tylko przenieść ją do city i tą z cod przenieść na sky.

Refresh
31-03-2010, 14:46
Jestem na nie.
Była na Ev, i to było za blisko. Trzeba zrobić jakieś utrudnienie. :o

Lord Morgan.
31-03-2010, 14:59
Jestem na tak, teraz jest na cod i jest źle plus ta mapka jak się wbije do środka za duża i za dużo ganiania za kimś, kiedyś na ev to była pvp arena aż się chciało chodzić na wojny a teraz lipa i tyle

Ogo.
31-03-2010, 15:00
Jestem na tak już nie trzeba będzie na dach iść się bić. :)

Huskar
31-03-2010, 15:07
Nie ma sensu przenosić.
Ja zrobiłbym TP z City pod tą arene w cod.
;)

Jestem na nie.

ciekawy masz tok myślenia.
:\

Bilon
31-03-2010, 15:10
Jestem na nie.

Jak była na ev to kto powiedzial ze byla za blisko ?
Kto Cie tak bezdusznie oszukal? Co za ham !?

Karpek
31-03-2010, 15:12
Jestem na nie.

Dojebał.

@topic

Jestem na tak. Nie wiem dlaczego w ogóle przenieśli arene z EV do CoD.

P.S. Stara arena była lepsza od tej co teraz jest ; /

Tie :)
31-03-2010, 18:07
Jak najbardziej popieram to aby arena pvp została przeniesiona do city ze starym wyglądem. Myślę że również dobrze by było wprowadzić podłogę jak np. na devilu umożliwiającej oglądanie walk, o której również wspomniał Mari.

Nagash
31-03-2010, 18:43
Nie, według mnie powinno zostać tak jak jest. Arena w City znajduje się, zważając na to, że jaka jest taka jest. A moim zdaniem w cod wszystko powinno zostać na swoim miejscu. Właśnie może o to chodzi, aby gracze poświęcili trochę czasu na przebycie tego kawałka drogi chociażby ze względu na to, że jest naprawdę warto . Nie pomyślałeś o tym w ten sposób ? Pozdrawiam i życzę Ci wielu innych pomysłow. Przyznam, że ten był ciekawy, ale nie koniecznie się z nim zgodzę, na APO powinno zostać chociaż parę starych, dawnych miejsc wartych odwiedzenia. :)