View Full Version : Cod pvp --> City
Witam. Moja propozycja jest taka, aby przenieść z cod arene pvp do city. Nikomu się nie chce iść aż na cod, a w city by miał blisko, bo to właśnie w city najwięcej się dzieje, co Wy na to?;]
#down
Od zawsze to była arena pvp na ev, zmienili i jest za daleko i do dupy /:
#edit
Najlepiej jak by dali arene pvp do city + stary wygląd, bo teraz nie za bardzo mi się podoba, i jeszcze tak jak jest na evul zwykłej arenie, że można patrzeć z góry na walki nie wtrącając się.
#Sub
Nie płacze o kase, bo kasy to ja mam od ch*ja, chodzi o to, że cod jest lipnym miejscem,
Elite Filutek
31-03-2010, 12:12
Nie ? Dlaczego ? Bo tak jest od zawsze :) i nikomu to nie przeszkadza . Po co zmieniać stare zwyczaje :)?dit
@Edit FIRST !
Assassin Mateusz
31-03-2010, 12:17
Mi tam nie przeszkadza, w ktorym miescie znajduje sie arena, a jezeli to dla was za duzy problem to zaglosuje na tak. :)
Lunatic Volt Here
31-03-2010, 12:20
Obojętne mi to jest nic nie zaznaczam !
Bo tak jest od zawsze :)
Od zawsze to była na ev.
#topic
Jestem "Za, a nawet przeciw". City byłoby lepszą miejscówką niż Cod.
Też jestem za, ponieważ City to główne miasto, tam jest życie APO ;p i dla wszystkich byłoby bliżej do areny.
darkdevil
31-03-2010, 12:51
Popieram pomysł, lepiej by było żeby arena znajdowała się w city gł.
Np obok areny walk potworów, np w następnym pokoju :)
G:o:oD :P:ost
jestem jaknajbardziej na tak nikt tam za czesto nie bywa bo nie chce sie tam chodzic
jestem na tak
Obojętne mi to jest nic nie zaznaczam !
Po co nabijasz posty?
# Jestem na nie!
Będziesz chciał iść na wara, to pójdziesz na cod...
Nikomu to jakoś nie przeszkadza.
lord max
31-03-2010, 12:57
Tak! najlepiej by było jeszcze jak by był taki podgląd, np co 8 sqm areny do góry (Jeden poziom w górę , normalni gracze by tam wchodzili i oglądali pvp.
Mi tam obojętnie.Niech tak będzie jak jest.
Pozdrawiam.
Jestem na nie , jeżeli grasz na apo i coś "robisz" to nie wchodzisz na 5 min wiec masz czas żeby dojść na arene ;)
Jestem na nie, tak jak up ktos napisal to raz.
Ogolnie mozna przeniesc arene PVP na ev, tak jak kiedys.
Ale nie do City, w city juz sie za duzo dzieje - jak chcesz PVP, to musisz sie przejsc - proste ;)
Sub Zero 2
31-03-2010, 14:09
Jestem na nie.Jak chcesz iść do idź,a nie płaczesz,bo wydasz 10 platinum coin.Jak napisał Lord Max mogliby wprowadzić podgląd areny.
Bardzo dobra propozycja, mogli by tak zrobic. Troche zadaleko na ten COD
Seth Drut
31-03-2010, 14:13
dobrze ze jest na cod.
jak masz wara to idziesz.
tak to ludzie by wbijali :/
jesyem na nie
jestem na tak... za dlugo musze czekac za przeciwnikiem:D
Nie ? Dlaczego ? Bo tak jest od zawsze :) i nikomu to nie przeszkadza . Po co zmieniać stare zwyczaje :)?dit
@Edit FIRST !
Jesteś głupi... Tyle ci powiem.
@topic
Najlepiej było jak arena była na evul... Nie wiem po co przenosiliście ją na cod. W dodatku nowy wygląd...
http://img18.imageshack.us/img18/28/fuuuuuuu.jpg
Bez urazy Tygrys... Postarałeś się, ale stara arena była o wiele lepsza. Jestem za przeniesieniem areny do city i przywróceniem jej starego wyglądu.
@Adrian Rook
Naprawdę jesteś pusty czy tylko udajesz?
1st R. Boonek
31-03-2010, 14:39
@Edit FIRST !
Od zawsze? ty wiesz w ogole kruwa co ty pajacu mowisz?:|
Powinni albo zrobic w city albo przeniesc spowrotem do ev... i zeby miala stary wyglad gdzie bylo mozna zrobic ss "you see a dead human~"
Ofc ,że tak.
BO czemu by nie jeszcze lepiej było by przywrócić tą co była na ev tylko przenieść ją do city i tą z cod przenieść na sky.
Jestem na nie.
Była na Ev, i to było za blisko. Trzeba zrobić jakieś utrudnienie. :o
Lord Morgan.
31-03-2010, 14:59
Jestem na tak, teraz jest na cod i jest źle plus ta mapka jak się wbije do środka za duża i za dużo ganiania za kimś, kiedyś na ev to była pvp arena aż się chciało chodzić na wojny a teraz lipa i tyle
Jestem na tak już nie trzeba będzie na dach iść się bić. :)
Nie ma sensu przenosić.
Ja zrobiłbym TP z City pod tą arene w cod.
;)
Jestem na nie.
ciekawy masz tok myślenia.
:\
Jestem na nie.
Jak była na ev to kto powiedzial ze byla za blisko ?
Kto Cie tak bezdusznie oszukal? Co za ham !?
Jestem na nie.
Dojebał.
@topic
Jestem na tak. Nie wiem dlaczego w ogóle przenieśli arene z EV do CoD.
P.S. Stara arena była lepsza od tej co teraz jest ; /
Jak najbardziej popieram to aby arena pvp została przeniesiona do city ze starym wyglądem. Myślę że również dobrze by było wprowadzić podłogę jak np. na devilu umożliwiającej oglądanie walk, o której również wspomniał Mari.
Nie, według mnie powinno zostać tak jak jest. Arena w City znajduje się, zważając na to, że jaka jest taka jest. A moim zdaniem w cod wszystko powinno zostać na swoim miejscu. Właśnie może o to chodzi, aby gracze poświęcili trochę czasu na przebycie tego kawałka drogi chociażby ze względu na to, że jest naprawdę warto . Nie pomyślałeś o tym w ten sposób ? Pozdrawiam i życzę Ci wielu innych pomysłow. Przyznam, że ten był ciekawy, ale nie koniecznie się z nim zgodzę, na APO powinno zostać chociaż parę starych, dawnych miejsc wartych odwiedzenia. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.