View Full Version : Propozycja nie do odrzucenia.
.Edzio Kiełbaska.
31-03-2010, 13:15
Zwracam sie z uprzejmą prośbą o usunięcie czaru exori max. Ponieważ knight jest to profesja która powinna walczyć w zwarciu a nie na odległość. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Pozdrawiam Edzio Kiełbaska
Proszę o usuwanie i karanie osób które dokonują takiej odpowiedzi ponieważ narusza to moją godność.
chyba cie pojebalo lol
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Będzie problem :/
^top. Jednym słowem nie!
@edit A może profesjom magicznym usunąć hp?
Lady Knighter
31-03-2010, 13:18
@Top
Pojebao? Czy na mózg rzuciło? Knight też powinien mieć jakiś czar obszarowy.
Porównaj sobie MS/ED który ma 5-6 czarów obszarowych DUŻYCH, RP który ma 3 i EK-a który ma 1.
<zgon>.
Wiedzialem, ze sa dziwni ludzie tutaj i sa dziwne propozycje.
Ale ta juz mnie dobija totalnie..
Oczywiscie - NIE !
"Propozycja nie do odrzucenia" chyba zostanie odrzucona.
To mówisz że knight tylko z exori gran po 2k w potwory zamiast 12? Ok, exit.
Jestem na nie.
Jak by bylo w sondzie, "gorszej propozycji nie było" to z pewnością zaznaczył bym ją, propozycja jest nie przemyslana, ogólnie to bezsens:)
Jak będziesz robił w przyszłości jakiekolwiek propozycje to pomyśl nad nimi trzy razy :)
Gorszej propozycji to na forum nie bylo, oczywiscie ze jestem na nie. Wtedy ek to bedzie kompletna duuuupa !
Bastek10
31-03-2010, 14:02
usunięcie czaru exori max.
Synek!Synek! Bo jak ja cie pierdol** to Ci się odechce robić takie propozycje.
Jestem na Nie bo to jest idiotyczna propozycja.
Jezeli usuna dla knighta czary to i dla palka. Palek to jest lucznik a nie mag ;q
NIE !!!!!!
Sub Zero 2
31-03-2010, 14:06
Napisze w twoim języku :"Jesili by usuneli eksori maks od knajta to by ludzie puakali".Ok na serio:Jeśli by usunęli exori max od Knighta,to by ludzie płakali.Wątpie,że to propozycja nie do odrzucenia.
Nie chcący zaznaczyłem tak ,ale jestem na nie.
Coś jeszcze chcesz dodać ? Widzisz co tutaj się ,dzieje nikt nie jest za twoją propozycją.Śmieszy mnie tylko jedno ,że gdy zobaczyłem temat "Propozycja nie do odrzucenia" to myślałem ,że bd coś fajnego a tu zonk "usunąć ekowi e maxa.
Pomyśl na rl pvp eka o małym poziomie jest tak słabe ,że rozwali cie o 5 lvli mniejszy gracz z inną profesją jak nie masz się czym leczyć bo ty będziesz gonil palka lub druida czy sorca to nie masz szans bo będzie uciekał i cie w tym samym czasie bił a ty go musisz gonić na co nie masz żadnych szans.Więc sam rozumiesz...
Seth Drut
31-03-2010, 14:21
xD!
brawo! po "pozytywnym rozpatrzeniu twojej prośby" jednak jestem na nie.
ale moze knightom sie miecze będą tępiły oki?
.vimpex.
31-03-2010, 14:23
Jestem na 'nie' a dlaczego?
Czar ten był ( chyba ) od początku na APO i jakoś nikt nie narzekał do tej pory.
Knight i tak ma małe Hity z czaru ' exori max', więc usunięcie jego jeszcze bardziej utrudni grę Knight i coraz mniej będzie ludzi grało :<
@Topic
Nie.
;)
Facepalm:)
wyobraź sobie EK z SOV odejdzesz na 1sqm i nic ci nie zrobi:)
Widzac jak EK jest silny oczywiscie chcialbym aby to usuneli, ale co za balans wtedy bedzie, wiec NIE
Prowokacja? xd
@topic
Jestem na nie.
Blood Raven
31-03-2010, 15:23
Chyba spadłeś z krzesła ... ek i tak mało wali z czarów wiec jestem na nie :)
Kanibaal
31-03-2010, 15:26
Twierdzisz ze EK ma zapierdalac z NADZIEJA ze dogoni ED/MS/RP zeby jebnac go z exori? Prosisz o pozytywne rozpatrzenie prosby?
Skad ty sie wziales? To ja mam pomysl... Moze profesja ED/MS niech nie ma HP jak to kolega wyrzej powiedzial?
NIE!
Devil murder
31-03-2010, 15:30
Ahsuahuhsauhauhsuhsa
I ciekawe jak będziesz bił, newbie.
2000 knight może bije po 5k z broni, a taki druid miałby walić po 45k z czaru? Hahaha no to mnie rozwaliłeś. Usuńmy jeszcze UH'y i inne runy + delete również soca oraz druida, ponieważ czarodzieje nie istnieją.
Mamo, nie bij ;<
No chyba cie człowieku posrało, knight - służy do blokowania 'w zwarciu' może expić biegnąc jak i w zwarciu. Nie wiem co ci przyszło do głowy, że ek, bedzie cie bić z exori grana hah a ty bedziesz uciekać 20 sqm dalej i go bił z ue, radziłbym się zastanowić gdy chcesz coś powiedzieć. Knighta wystarczająco osłabili.
Chyba wróciłeś dopiero z rl tibii.
@topic
Żal cię chłopie i jednym słowem nie!
Aha, a frytki do tego chcesz?
Propozycja idiotyczna, oczywiście NIEE!!
Wyobraż sobie pvp ek z e grana :D 1k ek by 300ms'a nie zabił :D
Będzie problem :/
^top. Jednym słowem nie!
@edit A może profesjom magicznym usunąć hp?
Haha ;d;d Haat ma racje to tak jakby profesje magiczne nie miały hp ;d;d
kadeshop
31-03-2010, 15:48
Knight zawsze miał e max i nikt nie miał nic przeciwko ,więc dlaczego teraz mają usuwać...
NIE !
Elite Filutek
31-03-2010, 16:06
O kurde prawie spadłem z krzesełka :D . Myślałem , że tacy nie istnieją a jednak się pomyliłem -.- . Człowieku pomyśl zanim coś napiszesz a potem to Pisz . NIE !
>>Vegos<<
31-03-2010, 16:12
Za przeproszeniem, ale koleś chyba Cię pojeb***.... :confused::confused:
To wtedy jakie szanse by ek miał? LoL.:D Chyba mózg masz wytarty...:D:D PS. "Propozycja nie do odrzucenia" - ta nazwa tematu powinna być zmieniona na "Propozycja do odrzucenia" :cool::cool::D
Ofc, Nie !
@Edit
Jak ktoś up wspominał-ludzie z tego forum są jakieś dziwni :/
Rozjeb**eś mnie BushasbhsuAushBSuBusaBuasbUSHbuBABAu dlaczego taki śmiech?Bo wtedy nawet Sorcerer by go pokonał to obłęd nie dało by się expić jak by się Dracule,Wisy biło?Jestem na NIE Administracja się nie zgodzi bo by liczba osób grających na APO zmniejszyła się do 100 dziennie Omg...
Jestem na Nie ! Knight musi mieć ten czar, ponieważ bez niego w pvp nie miałby żadnych szans. Niech wszystko zostanie tak jak jest. Pomysł jednak jest do odrzucenia ;> Pozdrawiam euphoria :)
Chyba za dużo patrzysz w słoneczko od gg i udaru dostałeś, ofc że nie
btw. słaba prowokacja :)
Heh, oczywiście nie. Panowie up już dali powody ;)
Koles to nie rl.
Zajebal cie jakis 100 ek z exori max,straciles aola i placzesz : <
Do zamknięcia..
.:Edzio:.
01-04-2010, 12:29
Zwracam sie z uprzejmą prośbą o usunięcie czaru exori max. Ponieważ knight jest to profesja która powinna walczyć w zwarciu a nie na odległość. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Pozdrawiam Edzio Kiełbaska
Proszę o usuwanie i karanie osób które dokonują takiej odpowiedzi ponieważ narusza to moją godność.
ale zal mi ciebie nick jak ja i dodal kielbasa pozdro
Za ten nick stanowcze
NIE!!!!!!
Nie, nie i jeszcze raz nie !!
Sprawiedliwość ?
Rozumiem taki szymek już trudne chwile (lvle) ma za sobą, ale taki 200 knight co ma powiedzieć ?? na Dark lordach do 300 będzie siedział ??
Jak chcesz byś PrO to wymyśl coś lepszego.
O kurde to straszne, naucz sie życia eleganciku.
Czasem trzeba powiedzieć komuś, że jest kurwą, aby coś wreszcie zrozumiał. (Mówię ogólnikowo)
@Top
Tak jest na rl Tibii, a nie na apo.
Poza tym exori max i tak jest sporo krótszym czarem niż, np. ue.
Jest dobrze tak jak jest.
Wujaszek
01-04-2010, 12:41
Kurvvva dzieci napinacie się koleś rzucił propozycje dla beki. Prowokacja jak chuj.
Nie.
Ta, ale propozycja to nie rl tibia, i po za tym ten czar jest od dawna i to jest urok knighta na apo więc, bb.
Patryk1441
01-04-2010, 13:10
Fajna propozycja, jeśli wpadłeś na taki pomysł to tyczy się on też wszystkich profesji? Na nie, idź pograj na real.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.