View Full Version : Zmiany knight, ed, ms, rp.
Proponuje kilka zmian dla poszczególnych profesji,mianowicie:
- Knightowi << a niech już zostanie jak jest.
- Sorcerowi i Druidowi dodać 1hp życia co lvl w zamian za odjęcie 1pkt many (najlepsze czary powinny brać o 100 many mniej w tej i tej profie)
- paladyn powinien mieć zwiększoną minimalnie silę vity i exhused czarów.
Żaden podpunkt nie może działać samodzielnie !!!
Knight ma dobrą siłę z macy - zostawić
Sorcer/druid - 1hp co lvl nic nie zmieni, czary zostaw w spokoju, jest git.
Pall - vita jest bardzo dobra, exh. tak samo! - zostawić.
Tak btw. gdzie sonda? :|
Anusiak Wielki
31-03-2010, 16:49
Knight ma dobra sile M Macy wiec nic nie zmieniac....
Zdecydowanie NIE bo...
Bo co?
#topic
Druga propozycja mi się nie podoba w takim razie wszystkie są na NIE.
Sam tak stwierdziłeś.
Z resztą dzisiaj UH'a testowali i chyba zmniejszyli jego siłę.
Assassin Mateusz
31-03-2010, 16:58
Hmmm... Wydaje mi sie, ze tylko opcja z ed/ms jest dobra. :(
To tak.. Dodanie 1hp będzie dobrym rozwiązaniem z tym, że.. Sorcowi dać tak żeby vita dawała 50-70%, a druidowi sio 70-90%.
Pallkowi polepszyć vite ale zmniejszyć hp. Albo na odwrót czyli dodać hp a osłabić vite(ale lepiej to 1)..
Co do twoich propozycji.
Dodanie druidowi i sorcowi 1hp/lvl w porównaniu z zmianami u pallka by były złe. Mniejszy exh + lepsza vita. Pallek już teraz w porównaniu do druida/sorca jest za dobry.
Wnorekkk
31-03-2010, 17:19
Jestem na nie. Obecne ustawienia są w sam raz.
.vimpex.
31-03-2010, 18:13
Wszystko to co wymieniłeś moim zdaniem jest dobre :/
Jedynie co mogą zmienić to, to że co lvl Sorcowi i Druidowi dodaje 1 hp więcej a 1 many mniej.
Jestem na tak powinni zwiekszyc exh vity pallkowi i zostawic reszte profesji bez zmian
Według mnie jest wszystko wykonane poprawnie.
Siła m macy dla KNIGHTA jest odpowiednia, spójrz na jego siłę, a jeżeli jeszcze powiększone zostały uderzenia M-Macy gra stała by się banalna, bo 95% APO byłoby EK.
Co do hp u MS/ED moim zdaniem też jest w jak najlepszym porządku, ponieważ ich ataki magiczne są odpowienie. Moim zdaniem powinno zostać wszystko tak jak jest. Może poza wyjątkiem zachowania kultury na Game-Chat, ale to już nie ten temat. Pozdrawiam. :o
Jestem ZA bo i tak mało gram ;p wiec nie robi mi to xdd
Ja jestem na nie, bo Ty myślisz, że tak łatwo wyrównać profesję? Myślisz, że jak się doda te pomysły to się wyrównają? Administatorzy sami sprawdzają jak wyrównać je bo to naprawdę trudno tak zdefiniować, że all będą super. Zawsze będzie jedna gorsza od drugiej, ale takie jest życie.
Baby Face
31-03-2010, 22:30
Ja jestem na nie.
Obecne ustawienia sa dobre a co do tej macy to ek wystarczajaco mocno bije :)
Kumpel Armii
31-03-2010, 22:50
BUASHAUSAUHSAHSAUHSHU FAIL
Co tu powiedzieć ... po ch** to?:mad:
Co do Palla To Pall itak ma juz Wszystkie Plusy wiec nei ma co dodawac ale jestem na TAK!
jasne ze nie chyba masz cos z glowa chlopie moze dodacie 50 hp na lvl dla ek a -20 dla pallka ??Omg jasne ze nie powinni oslabic knighta i podniesc hp/mane rp/ms/ed
NIE!!
Ta i co jeszcze? Jak jesteś pizdą i nie umiesz zabić eka na równym poziomie to poćwicz.
@topic
Niech zostanie tak jak jest.
3rd Dimension
31-03-2010, 23:15
Zdecydowanie NIE bo... do tej pory ludzie tak grali, nikt się nie skarżył. Update'y coś wnosiły często, jednak kto lubi, ten nadal gra, a jeżeli tu Ci nie odpowiada, poszukaj innego serwera.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Żaden podpunkt nie może działać samodzielnie !!!
Bo Ty tak sobie ubzdurałeś? ;)
#
P1. Dlaczego tylko z macy? Nie każdy knight jej używa.
P2. Głupota. Sorc i Druid, to profesje magiczne i nie służą do tego, żeby im przydzielać co roku o 1hp więcej na lvl.
P3. Pall jest w porządku.
Jestem na nie ,magic maca jest dobra jaka była dotychczas.
Sorc i Druid ma wystarczająco hp/many to są profesje magiczne ,nie widze potrzeby zmiany jakiejś
Pall ma dobrą vite ,oraz na czary exh jest wystarczająco dobry.
Lady Knighter
01-04-2010, 08:09
@Top
"Zdecydowanie nie BO..."
Bo to pojebana propozycja.
Lunatic Volt Here
01-04-2010, 08:18
To tak.. Dodanie 1hp będzie dobrym rozwiązaniem z tym, że.. Sorcowi dać tak żeby vita dawała 50-70%, a druidowi sio 70-90%.
Pallkowi polepszyć vite ale zmniejszyć hp. Albo na odwrót czyli dodać hp a osłabić vite(ale lepiej to 1)..
Co do twoich propozycji.
Dodanie druidowi i sorcowi 1hp/lvl w porównaniu z zmianami u pallka by były złe. Mniejszy exh + lepsza vita. Pallek już teraz w porównaniu do druida/sorca jest za dobry.
Tak oczywiście zmniejszyć jeszce Pallkowi hp mane ,żeby dostawal hp i many po 10 na lvl,knightowi dodać.....
Pallek ma akurat w sam raz hp i tu zmieniać nie trzeba...
@Topic
Jak dla mnie ostatnie 2 propozycje sa spoko ale sila z m macy jest dobra ;)
Kiedyś sorcerer/ druid miał albo 10hp/ lvl albo 11hp na lvl (nie pamiętam dokładnie).
Jakiś czas temu zmienili na 13hp/lvl i 29many/lvl więc to jest dobrze.
Rp'kowi można by wsadzić tarczę z kuszą (do dyskusji).
A knighta zostawić.
Takie jest moje zdanie.
Knight ma dobrą macke, ed/ms już mieli zwiększane hp a rp ma dobrą vite i exh. Jestem na nie.
Tylko można by było poprawić vitę palladyna, reszta jest ok.
zdecydowanie nie bo .... pewnie sam grasz ed/ms i chcesz by tak bylo . to jest urok postaci magicznej , hity przekladaja sie na hp
Up/\ gram paladynem i rookslayerem, postać magiczną "Wojownik z Poludnia" miałem w 2008 roku.
Zarexoholik?
11-04-2010, 23:32
Dodanie hp sorcowi/druidowi pogorszy jeszcze pvp, a poprawi kolosalnie expienie. Na 2,5k levelu srocem lub druidem dostaniesz 2500 hp~. :O !
Knight za dobrze się uha, bo ma za dobre uhy. 1,3k ek z full eq nie padnie od 2,1k msa za Chiny jak będzie się tylko uhał.
Rp ma zdecydowanie za mocnego bolta.
mariusz1990
12-04-2010, 05:57
Rp ma zdecydowanie za mocnego bolta.
Chłopie zdecyduj się czego Ty chcesz grałeś zarexe i osłabili bolta to narzekałeś że bolt za słaby a teraz jest za mocny bo grasz ms ?
@Topic
Ja bym zwiększył siłę Greater Ultimate Explosion o jakies 5-10% i siłę Silver wanda o jakies 15%
@up
A ed to co? xD Co do powyższej propozycji zaproponowałabym także zwiększenie hitów z czaru Imminent Death ( exevo gran mas mort ) :)
ta i co jeszcze najlepiej zeby ek mial 40hp i 2 many na lvl...
oczywiscie jestem na nie zostawcie juz te profy admini sami sobie z tym poradza...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.