View Full Version : Propozycja pacc na godziny
Witam. Moja propozycja jest taka, aby wprowadzic pacca na godziny. By bylo tak: pacc 21 dni i np. 200h za 10.98 a pacc runa 35 dni i 350+h za 23.xx
Co wy na to?
Vilgefortz
01-04-2010, 08:46
według mnie bdb pomysł. Zaznaczyłem 3 opcje.
Palldino
01-04-2010, 08:50
co to ma byc drugi mazurek ? Nie
Dobry pomysł tylko, żeby nie było ich za dużo oczywiście to już ustali Mortiis i reszta ekipy ;d;d Ale dobry pomysł bo np. Kupuje pacc i tydzień później muszę wyjechać. I pacc mija.
@2up
Nie sciagam tego z mazurka. Mi sie nie oplaca za bardzo zamawiac pacc na 45dni... Czasem gram pol dnia a czasem kilka dni nie gram i co? Marnuje sie pacc. A chcialbym miec na godziny...
co to ma byc drugi mazurek ? Nie
Mazurek już by dawno tego nie miał jakby umiał to zrobić :)
#top
Jestem na Nie.
Blood Raven
01-04-2010, 09:13
Jestem na tak. Ja naprzykład dziennie gram sobie 2 godzinki max a pacc leci caly dzien ;/
Mortiis i tak tego nie wprowadzi bo mało $ będzie miał z tego. W sumie dla dobrego maniaka to 100h jest do przegrania w 10 dni a pacc'a mamy na 21.
Dobra propozycja, lecz nie róbmy z tego drugiego Mazurskiego.
Jestem na nie.
Ja jestem na tak, gdyż czasem muszę wyjechać i nie mogę sobie poexpić.
Przykro mi ale jestem na NIE.Nie jest to potrzebne na APO a niechce żeby jakiegoś Mazurka zrobic jak powiedział #UP2
Jestem na nie, niech zostanie tak jak jest czyli na dni.
Bastek10
01-04-2010, 10:54
Jetstem na nie.Lepiej żeby pacc był na 21 dni lub więcej niż na godziny.
Nic nie podoba mi sie pomysl to nie mazurek i nie jakis smiec ots
Vilgefortz
01-04-2010, 10:59
mógł by być wybór, dajmy na to 2 skrzynie z pacc runkami w depo w city. I wybierasz sobie czy chcesz na godziny czy na dni
Masz na myśli to, aby pacc schodził tylko wtedy, gry jestes zalogowany?
Podoba mi się to !
zaznaczyłem Nic
dlaczego? na mazurku takie coś jest więc nie wejdzie to w grę..
i opłaca się na 21 dni smsem niż (gdyby weszło) na 100h lol...
Wujaszek
01-04-2010, 11:07
Jestem na nie, zawsze było na dni i niech tak zostanie.
lord max
01-04-2010, 11:22
Tak! Ale mniej godzin, ponieważ Mortiis by duuużo mnie zarabiał....
PS : NP takie 30-50h.
Belfus Adri
01-04-2010, 11:25
To nie mazurek, jestem na nie !
To nie mazurek, jestem na nie !
Czemu Wy wszyscy porównujecie ten pomysł do Mazurka? Wiele innych otsów takie coś ma. Boże boicie się zmian, że mazurek powstanie :D:D:D:D? Nie wiem co z tym ma mazurek, ale jest na tak i już nie piszcie powstanie drugi mazurek itp. bo to inny ots!
Ty myslisz.
Jakby pacc był na dni to 200h kosztowało by ok. 10zl tak jak na lubelskim.
I grajac 5h dziennie raczej szybko to wygrasz.
@up
Posluchaj, bylaby mozliwosc kupienia pacc'a za 10zl na dni i na godziny... Taki ja moge wymarnowac te 200h w kilka tygodni bo nie gram duzo... A ci co graja calymi dniami to kupuja pacca na dni... pomysl troche.
Moim zdaniem to głupi pomysł... Mając pacc na 200h i grając przeciętnie po 4h dziennie, będziesz go miał przez 50 dni. Trochę za dużo jak na ok. 3 zł nie? ;s
Moja propozycja jest taka - Chcesz mieć dłuższy pacc? Idź do banku i wyślij 10 zł przelewem.
Anusiak Wielki
02-04-2010, 10:24
Tak dobre by to bylo bo jak ktos nie moze grac codziennie po kilka godzin to tak naprade traci pacc a na godz bylo by lepsze :)
Kumpel Armii
02-04-2010, 13:41
A po chuj?
Najpierw niech zrobią runę za 10,98 jako runę i już niech nic więcej przy pacc nie grzebią. Wtedy będzie profeska :>
Devil murder
02-04-2010, 13:45
Czemu Wy wszyscy porównujecie ten pomysł do Mazurka? Wiele innych otsów takie coś ma. Boże boicie się zmian, że mazurek powstanie :D:D:D:D? Nie wiem co z tym ma mazurek, ale jest na tak i już nie piszcie powstanie drugi mazurek itp. bo to inny ots!
Bo po pierwsze, na Mazurskim gar dużo osób, a po drugie Mazurski skopiował bardzo dużo rzeczy od APO.
Old R@V@X
02-04-2010, 13:48
Idiotyzm xD... Jeżeli ktoś by skilował w train romie leciał by pacc... A komu to jest potrzebne? APO to nie mazurek i lubelski.. ;)
Jankulowski
02-04-2010, 13:58
Witam. Moja propozycja jest taka, aby wprowadzic pacca na godziny. By bylo tak: pacc 21 dni i np. 200h za 10.98 a pacc runa 35 dni i 350+h za 23.xx
Co wy na to?
Jestem za ale te godziny licza sie jak postac jest online :}
Nic bo to nie jest mazurek ziomuś
Następnym razem radze pomyśleć o Szymkach Knajtach, oni siedzą po 16h i pacc by im starczał na około 15 dni?:D
Jestem na nie.
Zarexoholik?
02-04-2010, 16:04
Nic nie podoba mi sie pomysl to nie mazurek i nie jakis smiec ots
Nie podoba ci się, bo jesteś uzależniony od gry? : /
#Topic
Chujowy pomysł. Jestem oczywiście na NIC.
Pomysł jest dobry, ale czy spodoba się administracji to wątpie, z tego powodu, że mieliby oni wtedy mniejsze zyski. Dlatego nie będę się wypowiadał wogóle. Ostateczny głos należy do administracji. Pozdrawiam. :D
Azbestowy - KRUL FETYSZUW
02-04-2010, 17:53
A ja jestem na tak. Nie gram zbyt dużo, więc jak kupuje pacc to on sie troche marnuje. A gdyby wprowadzić coś takiego, to by ułatwiło życie osobom takim jak ja
Assassin Mateusz
02-04-2010, 18:06
Jestem na tak! Przynajmniej nie byloby wtedy cave 24/h :>
Zaznaczyłem nic.
Wszystkie inne OTSY są na XML a APO jak się nie mylę jest na SQL.
O ile się nie mylę to na XML jest pacc na godziny a na SQL jest pacc na dni.
Z tego co ja wiem to chyba nie da się zrobić pacc na godziny i na dni.
Seth Drut
03-04-2010, 10:18
jestem na nie.
to nie mazurek!
bezsensu :x
jezu ogarnijcie sie .... Co z tego że to nie mazurek... jak dobry pomysł to nie wprowadzicie bo to nie mazurek?? oni jakoś sie nie krępowali żeby zajumac "nasze" pomysly...
Jestem na nie!!!
10zł na 45 dni to masakrycznie mało!
Nie dość, że Mortiis traci na robieniu pacc runek i pacc sms, to jeszcze Ci nie pasuje.
Pomyśl zanim coś napiszesz.
Elite Filutek
03-04-2010, 15:24
Pomysł do dupy ;/ . Ogólnie po co robić 2 mazurka z apo ?;D . NIC !
wlasnie to nie mazurek xD poza tym duzo osob-np. JA duzo siedze i nie oplacaloby mi sie kupywac:o
Tak właśnie to nie MAZUREK !
Do dupy ankieta . Jest dobrze tak jak jest !
3rd Dimension
03-04-2010, 16:12
Zaznaczyłem NIC. Jestem na nie. Nie rób z APO kolejnego mazurka. Później jak by tak było, to byście płakali, żeby godziny premium można było przelewać z chara na chara.. -.-
Pozdrawiam,
3rd Dimension
..:TaLoS DrUid:..
03-04-2010, 16:17
Nie, dlaczego? bo nie.Tak jak up mówili nie bo bedzie tak jak na mazurku..Nie róbcie z tego noob ots bo już sie płakać chce
Rodowity ^^
03-04-2010, 21:45
Jestem na nie.
kupujesz sobie na 21 dni i jazda : ]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.