View Full Version : Druid
Proponuje żeby Druid mógł przywoływać silniejsze potwory typu monster skeleton i silniejsze. W końcu na rl ta postać z tego słynie.
i na razie ten czear którym przywołujesz potworki jest bezużytecznie. Rozważcie moją porpozycje/
@DOWN czemu nie? żeby druid stowrzył takiego msc to by miał większe szanse np w pvp itd..
Bastek10
01-04-2010, 10:25
Jestem na Nie,dlaczego? "monster skeleton" no chyba nie bo po co?Lepiej żeby zostało tak jak jest,bo pewnie i tak nikomu się to nie przyda.
Moim zdaniem jest to nie potrzebne, i tak te monster szkelety to padną raz dwa i elo.
Są ważniejsze sprawy.
Lol, to chyba najbardziej beznadziejny pomysł. Monster skeletona byś chciał przyzywać i po co, pewnie po to by małe levele padały. Na realu też nie można przywołać Behemota... Jestem na nie, ponieważ to nie potrzebne.
Bez komentarza.....To najidiotyczniejszy pomysł jaki tutaj padł?Każdy low level by padał a ty byś miał radoche...Jestem na Nie
Seth Drut
01-04-2010, 11:01
jestem na nie.
chyba ze jak ten przywolany potwor by kogos zabil to ty bys mial fraga ;]
Beka detected, naprawde człowieku uderz się w głowe. XD
Oczywiście nie.
Bez komentarza.....To najidiotyczniejszy pomysł jaki tutaj padł?Każdy low level by padał a ty byś miał radoche...Jestem na Nie
Spójrz na swoje zjebane pomysły.
@topic
Nie jest to za bardzo potrzebne, więc jestem na nie.
głupszego pomysłu nie widzałem.
Ty koleś na łeb chyba upadłeś.
Jak taki 500 ed przyzwie sobie ms na scarabach to 15-30lvl sobie nie pograją i nowi gracze odejdą z otS.
NIE WIDZAEŁEM IDIOTYCZNIEJSZYCH POMYSŁÓW.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.