View Full Version : Peja odpowiada.
Mikiel Król Sedesów, ej!
01-04-2010, 10:26
Po roku peja odpowiedział, wstał z grobu. Tytuł strasznie gimbusowy, znaczy to w nawiasie.
http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1270106920
Pewnie zaraz będą spiny psychofanów slu i WJ. Ale wygrał hiphop jak to mawiał Hirek Wrona :)
Tede kurwOM jest HAHAHAHAHHAHA
.Spajki.
01-04-2010, 10:33
Po co wracać do starego beefu.
No ale ja wracać to w dobrym stylu!
<ironia>SLU JLB JP HG HWDP KC</ironia>
Jedno pytanie: Po co on to nagrał?
Dopiero teraz przypomniał sobie o beef'ie, troszkę za późno... Co do samego "utworu", to jest średnio-słaby.
.Serafin
01-04-2010, 11:41
W drugiej części no to juz ***** swiruje XD
Nie wiem jak wam ale mi bit zagłusza tekst na początku :x
Przed chwilą mi to posłał znajomy. Nie jestem fanem Peji ale kawalek mi się bardzo podoba.
Zarexoholik?
01-04-2010, 16:27
Kawałek zajebisty. Jak większość jego nut.
Co do ciebie mikiel to największą polew mam z tego, że ty tego swojego zdania tak bronisz, tak udajesz super ziombla hiphopowca, a stojąc przd Peją byś mu największe komplementy prawił. HAhahaha! Ale mam kurvva z ciebie wylew pionku. xDDDDDDDDD !
#Niżej
Kto mówi o jego koncercie? Piszę o przypadkowym spotkaniu np. jakbyś na niego wpadł. Zmoczyłbyś się i by miał z ciebie polew. : / Po chuj wtrącasz w to śmierć Magika? Skoro nie żyje to daj mu spokój. Nie będę bronił ani Peji, ani Ostrego, ani Tedego. Nigdy nie będzie tak, że cała płyta mi się podoba lub nie podoba. Zawsze jest ten chociaż jeden kawałek, który trafia do ucha.
Ciekawi mnie co by pomyślał o tobie Fokus czy Rahim po tym zdaniu:
Idź czekaj aż wstanie z grobu Magik i weź autograf.
Błaźnie. Szkoda, że twoi rodzice nie widzą co ty tutaj wypisujesz. : / Byś miał szlaban na komputer i na ubrania z massa skejcie! xDDD Jak tam idą nagrywki raperze? : O
Mikiel Król Sedesów, ej!
01-04-2010, 16:38
Co do ciebie mikiel to największą polew mam z tego, że ty tego swojego zdania tak bronisz, tak udajesz super ziombla hiphopowca, a stojąc przd Peją byś mu największe komplementy prawił. HAhahaha! Ale mam kurvva z ciebie wylew pionku. xDDDDDDDDD !
Nie rozumiem twojej filozofii po raz kolejny. Nigdy bym nie stał przed Peją, bo po co (nie poszedł bym na jego koncert)? LOL XDXD:):)XDXD Idź czekaj aż wstanie z grobu Magik i weź autograf. Co do Peji, swoje nagrał (Na Legalu) i odszedł. Chce zarobić kase, to wyda tą Ep'ke na legalu. Pewno znów łysolki kupią :) Zawsze będziesz bronił Peje nawet jak wyda największe gówno, psychofanie. Ja potrafię zobaczyć że np. Tede/O.S.T.R. coś zjebali w swojej karierze, a nie ciągle bronić i mówić jacy oni są wspaniali. Do tego nie wiem czemu kseruje TDF'a, on wydał płyte to ten mógł coś swojego wymyśleć :(
^down
Gdybym miał jakiegoś skilla to freestyle jak np. O.S.T.R.
^EDIT
CODZIENNIE DZIĘKUJĘ BOGU ŻE DAŁ NAM OSTR
.Serafin
01-04-2010, 17:52
Up2: Nagraliby dissa na Mikiela.
Miki: A jeżeli stałbyś przed tym dzieciakiem i to ty byś był na mikrofonie to co byś zrobil jakbyś palca zobaczyl? Jeszcze bys mu go w dupe wsadził (tak jak każdy inny), Peja jednak minimun klasy okazał XD
Akurat nie wiem czemu wy tak tedego bronicie. Nie mam nic do obojga poza tym ze nawijka tedego to najwiekszy syf jaki na uszy słyszałem.
To moja filozofia.
Heineken
01-04-2010, 22:57
Jedno pytanie: Po co on to nagrał?
Dopiero teraz przypomniał sobie o beef'ie, troszkę za późno... Co do samego "utworu", to jest średnio-słaby.
po prostu gra koncerty prawidlowo rozjebie lekko PEDZIKA :*
GAKOrI zaczekaj na cala plyte 6 dni tylko :<
Co do magika to szacunek za ten HH, ale dajcie se siana z mikielem to c**l zakochany w ostrym ktory jest minusem.
Jestes fe.
Zarexoholik?
02-04-2010, 00:20
Cienko.
Cały czas tylko : ***** , dziwka , pizda , szmata . Nie wiem. Zobaczcie np. na diss Ensona. Tylko argumenty. Mało wyzwisk
Lubie Rysia ale lepiej by było gdyby nie plątał się w beefy. Nie wychodzi mu to. TAK ZMIENIŁEM ZDANIE CO DO NIEGO : )
Ty chyba jeszcze nie doszedłeś do tego czym jest diss.
#Topic
Konkretnie pojechał. : )
#Μejger
Pewnie, że się ich boisz. Tylko teraz napisałeś to z ironią, bo siedzisz w Internecie. : /
Jak na poziom tego beefu to peja podniósł poprzeczke dla Tdf'a.
Mam nadzieje że Jacek odpowie ;d
Ale musicie przyznać, że pan Ryszard A. ps. Peja przed wyjazdem do zakładu, w którym już siedzi Paweł z Pierwszej Miłości szaleje. Druga część dissu, gdzie refren miażdży wszystko(Dlaczego Tede kur*ą jest, dlaczego Tede kur*ą jest? DLATEGO!), jest niesamowita. Peja ze swoją piękną facjatą 'na elegancika' - bezcenne ; d
Marny śpiewak. Peja - w twoim przypadku nawet autotune by nie pomógł ...
Argumenty z dupy, 'dlaczego tede kurwom jest', kozaccy kolesie z tyłu - naprawdę się ich boje, gandzior operator kamery oczywiscie musial sie pokazac, 'pener to moje drugie imie', jeden punch tylko mi się podobał. Reszta nic ponad poziom.
*Esende Mylffon*
02-04-2010, 14:46
Druga czesc jest zalosna, nieprzemyslane mega. Mysle, ze w nastepnej edycji "Tanca z gwiazdami" zobaczymy Peje, buja sie jak Saleta. XD
Dlaczego tede ku*wa jest?? Bo jest lepszym raperem od Peji :(
Ridz_Forester
02-04-2010, 22:54
nowy diss Peji "Czas Hardcoru"
http://www.youtube.com/watch?v=HfrixpkZqoI&feature=player_embedded#
dla mnie najlepszy diss ryska.
Mikiel Król Sedesów, ej!
02-04-2010, 23:03
nowy diss Peji "Czas Hardcoru"
http://www.youtube.com/watch?v=HfrixpkZqoI&feature=player_embedded#
dla mnie najlepszy diss ryska.
Szczerze ten diss jest dobry i też sądzę że jego najlepszy, lecz podróba 'Czas Honoru' TDF'a. Niby odpowiedź na to, ale mógł coś swojego wymyśleć
^down
HAHAHAHAHHAHAHA przecież to na prima aprilis było
Heineken
02-04-2010, 23:37
Ładnie o eldo przy***ał..
"Nie no *****, ziooomki, ten beef idzie zbyt daleko. Nie mam zamiaru odpowiadać na kolejne zaczepki Rycha, ponieważ to do niczego nie prowadzi....on ma swoje racje, ja mam swoje racje, ***** jaka żenada. Jak będziemy dłużej ciągnąć ten konflikt, to coraz częściej będą dymy na imprezach, bo wiadomo jacy są psychofani. moja propozycja jest ***** taka - Rychu, kończymy tą akcję bo robi się chujowo...ty masz swoich fanów, ja mam swoich i nic tego nie zmieni, shieah!"
tede jest skonczony sorry
prima aprilis z mysla ze ludzie tak pomysla jak sie osmieszy ;]
W pełni rozumiemy stanowisko Tedego - na jego koncertach zaczęli pojawiać się ludzie, których celem nie była dobra zabawa, ale wywołanie burdy. Z tego powodu przerwany został ostatnio koncert w Grudziądzu, a impreza w Toruniu zakończyła się zadymą między ochroną a uczestnikami koncertu.
destroyed
=------------------------------------=---------------------------------=------------------------------------=-----------------=
5 kwiecień.
Youtube.pl kategoria muzyka
1 strona
http://i42.tinypic.com/dzhmr.jpg
2 strona
http://i40.tinypic.com/p0r2u.jpg
wiecej kopoiowac mi sie nie chcialo..;]
tede spalony sorry.
swiety mikolaj
03-04-2010, 13:57
up
dokladnie!
peja pojechal po calej bandzie choc go nie lubie zajebniscie zrobil
DLACZEGO PEJA tak wrzuca na tede? :p
Mikiel Król Sedesów, ej!
03-04-2010, 18:53
DLACZEGO PEJA tak wrzuca na tede? :p
Bo mają różne poglądy dotyczące sprawy z ZG. Peja uważa że dobrze zrobił nawołując do bicia dzieciaka, który był debilem, a Tede że tak się nie powinno robić, bo media nagłośniły sytuacje i postawiły muzyke rap/hh po raz kolejny w ciemnym świetle jako muzyke dla dresów i debili.
^down
Tępy jesteś, sprawe w sądzie to on ma za to pobicie. Zamiast nawoływać mógł go olać, albo na freestyle zjechać.
Nooo,dobrze zrobił peja,kazał najebać cwela,sam bym go zabił :o A tak poza tym to peja może mieć sprawę w sondzie za to że tak napierdala na tego cwela (tede).
Tede kup se krede,wsadź ją w dupę i odwiedź logopedę.
Habemus Papam
03-04-2010, 19:22
Czas Hardcoru, bardzo dobry diss patrząc na poziom tego beefu.
Czy 'Czarny Wrzesień' dorówna 'AH24N2? Wydaje mi się, że nie. ; >
Szkoda, że ten beef rozgrywa się 1 odpowiedź co 3 msc bo byłoby ciekawie.
Elite Filutek
03-04-2010, 19:29
Tede kurwOMestHAHAHAHAHHAHA
Z tym się zgodzę , nigdy nie lubiłem tego grubaska i nie polubie . Tede sie zgasił dlatego tak długo pisał deesa . Peja - dobrze robi :)
Zarexoholik?
03-04-2010, 20:55
widze ze szymon majewski to twoj idol, spoko i slownictwo tez masz ladne :cool:
Chuj ci do jego słownictwa... Nie podoba się to nie czytaj co napisze...
#topic
Jak dla mnie to 'Dlaczego tede kurwą jest' jest bekową sprawą Ryszarda. Wylał z niego na maxa i finał.
Diss wyjebany, więcej takich. Co do tego, że nie ma argumentów? Nie ma? To chyba nie słuchaliście tej nuty.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.